fidom Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 μου είπαν ότι καλύπτει ότι ακριβώς και η εργοστασιακή μηχανικά και ηλεκτρικά απλά για +2 χρόνια ή για 80000 χιλιόμετρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, fidom είπε μου είπαν ότι καλύπτει ότι ακριβώς και η εργοστασιακή μηχανικά και ηλεκτρικά απλά για +2 χρόνια ή για 80000 χιλιόμετρα. go for it , να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο , 2 χρόνια είναι λίγα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, fidom είπε Γεια σας και από εμένα! Ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας αν αξίζει η επέκταση εγγύησης σε 4 χρόνια από 2, ενός καινούργιου VW αυτοκινήτου με κόστος 400 ευρώ. Η αλήθεια είναι ότι είναι μοιρασμένες οι απόψεις άλλοι είναι πολύ υπέρ άλλοι πολύ κατά. Ωστόσο λόγω του ότι πλέον έχουν πολλά ηλεκτρονικά μέσα τα αυτοκίνητα το φοβάμαι και σκέφτομαι να την πάρω. Εσείς τι λέτε; Επίσης αυτό μπορεί να γίνει μόνο κατά την αγορά, μετά δεν δέχονται να πάρεις επέκταση εγγύησης. αν η επέκταση είναι εργοστασιακή τότε μετρά , αρκεί βέβαια να μην έχει υποσημειώσεις . αν είναι αντιπροσωπίας η εγγύηση , τότε θα φας στη μάπα ότι να´ναι χρεώσεις για σέρβις υποχρεωτικά (πάρε γραπτώς τιμές) αν ούτως η άλλως λόγω φόβου μη χάσεις την εγγύηση (δε χάνεται εκτός , αλλά σεβαστή η άποψη του καθενός) σκοπεύεις να το πηγαίνεις αντιπροσωπία για τα σέρβις τότε δε σε απασχολεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Γινεται η μια απο την αλλη αντιπροσωπεια να εχει διπλασια/μιση σχεδον τιμη? Μου φαινεται λιγο παραξενο... Ναι φυσικά. Ο κάθε έμπορος μπορεί να ρίξει το περιθώριο κέρδους του. 3 ώρες πριν, fidom είπε Γεια σας και από εμένα! Ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας αν αξίζει η επέκταση εγγύησης σε 4 χρόνια από 2, ενός καινούργιου VW αυτοκινήτου με κόστος 400 ευρώ. Η αλήθεια είναι ότι είναι μοιρασμένες οι απόψεις άλλοι είναι πολύ υπέρ άλλοι πολύ κατά. Ωστόσο λόγω του ότι πλέον έχουν πολλά ηλεκτρονικά μέσα τα αυτοκίνητα το φοβάμαι και σκέφτομαι να την πάρω. Εσείς τι λέτε; Επίσης αυτό μπορεί να γίνει μόνο κατά την αγορά, μετά δεν δέχονται να πάρεις επέκταση εγγύησης. Εννοείται ότι την παίρνεις. Κ προσπάθησε να την πάρεις δωρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fidom Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά. @korakios μου είπαν ότι είναι επέκταση της εργοστασιακής από την kosmocar. @paylidis δυστυχώς ούτε καν μια έκπτωση όχι δώρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, paylidis είπε Ναι φυσικά. Ο κάθε έμπορος μπορεί να ρίξει το περιθώριο κέρδους του. Δεν ειναι πασιφανες οτι βραχυπροθεσμα ή μακρυπροθεσμα θα χασει ΟΛΟ το κερδος του? Μολις δηλαδη μαθουν οι πελατες οτι καποιος μερικα χιλιομετρα διπλα παιρνει τα μισα λεφτα...Και δεν μιλαμε για 10-20 ευρο που λες δεν αξιζει αλλα σχεδον 100! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Δεν ειναι πασιφανες οτι βραχυπροθεσμα ή μακρυπροθεσμα θα χασει ΟΛΟ το κερδος του? Μολις δηλαδη μαθουν οι πελατες οτι καποιος μερικα χιλιομετρα διπλα παιρνει τα μισα λεφτα...Και δεν μιλαμε για 10-20 ευρο που λες δεν αξιζει αλλα σχεδον 100! Κι όμως γίνεται. Ξέρεις πόσος κόσμος δε ψάχνεται; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, fidom είπε @paylidis δυστυχώς ούτε καν μια έκπτωση όχι δώρο. πηγαινε και αλλου... παιζουν διαφορες και σε τιμη και σε δωρα... κ πιεσε καταστασεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, paylidis είπε πηγαινε και αλλου... παιζουν διαφορες και σε τιμη και σε δωρα... κ πιεσε καταστασεις... 400 πολύ καλά είναι . Εγώ θα πάω να δώσω 500 για +2 χρόνια εγγύηση . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigio13 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, mp123 είπε 400 πολύ καλά είναι . Εγώ θα πάω να δώσω 500 για +2 χρόνια εγγύηση . Είχα πάρει ένα ford ranger το 2015 με 3 χρόνια εγγύηση. Κάνα 6μηνο πριν λήξει τους πήρα μήπως κάνουμε επέκταση. Μου είπαν 1200 € για 2 χρόνια. Δεν την έκανα ποτέ και δεν μπορώ να φανταστώ σήμερα πόσα θα ζητούσαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 33 λεπτά πριν, Tigio13 είπε Είχα πάρει ένα ford ranger το 2015 με 3 χρόνια εγγύηση. Κάνα 6μηνο πριν λήξει τους πήρα μήπως κάνουμε επέκταση. Μου είπαν 1200 € για 2 χρόνια. Δεν την έκανα ποτέ και δεν μπορώ να φανταστώ σήμερα πόσα θα ζητούσαν. Τραγική τιμή ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 22 ώρες πριν, tsofras είπε Τραγική τιμή ... Πόσο μπροστά ήταν ο Βέγγος. Όλα τραγικά είναι. Άστα να πάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 ΜΙΡΑΚΟΛΟ ΜΙΡΑΚΟΛΟ @korakios @terry308 https://energypress.gr/news/depa-emporias-orizontia-meiosi-stin-timi-toy-aerioy-kinisis-sto-130-eyro-ana-kilo-diatireitai-i?fbclid=IwAR3pfy7IRdcOmPTekUcVfC4W2a67_Sl_DZ015VBBSVBRdelhoZqNbbtqZZk 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, paylidis είπε ΜΙΡΑΚΟΛΟ ΜΙΡΑΚΟΛΟ @korakios @terry308 https://energypress.gr/news/depa-emporias-orizontia-meiosi-stin-timi-toy-aerioy-kinisis-sto-130-eyro-ana-kilo-diatireitai-i?fbclid=IwAR3pfy7IRdcOmPTekUcVfC4W2a67_Sl_DZ015VBBSVBRdelhoZqNbbtqZZk Τώρα που ανοίγει και της Κομοτηνής όπως γράφουν ....τέλειο νέο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Spoiler 30 λεπτά πριν, paylidis είπε ΜΙΡΑΚΟΛΟ ΜΙΡΑΚΟΛΟ @korakios @terry308 https://energypress.gr/news/depa-emporias-orizontia-meiosi-stin-timi-toy-aerioy-kinisis-sto-130-eyro-ana-kilo-diatireitai-i?fbclid=IwAR3pfy7IRdcOmPTekUcVfC4W2a67_Sl_DZ015VBBSVBRdelhoZqNbbtqZZk την καταγγελία στο υπουργείο δεν την αφήνω μέχρι να μάθω το ιστορικό προμήθειας 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις