Zoxler Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Πρόσφατα άλλαξα τα πρώτα λάδια στην αντιπροσωπεία της SEAT στο Γαλάτσι. Ο πιτσιρικάς πήρε ένα μπιτόνι και το γέμισε λάδι από μια μάνικα...Κι εγώ δεν το έκανα θέμα, γιατί δεν ήξερα. Κόστος για λάδια-φίλτρο 114€. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Zoxler είπε Πρόσφατα άλλαξα τα πρώτα λάδια στην αντιπροσωπεία της SEAT στο Γαλάτσι. Ο πιτσιρικάς πήρε ένα μπιτόνι και το γέμισε λάδι από μια μάνικα...Κι εγώ δεν το έκανα θέμα, γιατί δεν ήξερα. Κόστος για λάδια-φίλτρο 114€. Α και εκει βαρελι; Κριμα και ηταν η επομενη επιλογή μου... Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2022 από paylidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bjj-p Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Απο εξουσιοδοτημενο που του εχω κανει την ερωτηση μου ειχε πει οτι παιρνουν σε μεγαλες συσκευασιες 5λιτρα-10λιτρα ωστε να πετυχουν καλυτερη τιμη. Δεν βαζουν διαφορετικη μαρκα ή ποιοτητα. Και αν αλλαζει σε πολλα αυτοκινητα την ημερα, δεν χανει τις ιδιοτητες του επειδη παυει να ειναι σφραγισμενο. Αλλα επειδη δεν μπορεις να εχεις εμπιστοσυνη και εγω θελω να δω το μπουκαλι να ανοιγει μπροστα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 τι λέτε ρε παιδιά εγώ σε 2 που έχω ανοίγουν καινούρια μπουκάλια μπροστά μου με τη ζελατίνα ασφαλείας κάτω από το καπάκι. Όχι αντιπροσωπεία όμως, προσεκτικά διαλεγμένοι και τεσταρισμένοι, χωρίς όμως να σημαίνει ότι τους έχω και τυφλή εμπιστοσύνη. Ενταξει θα υπάρξουν φορές που θα το αφήσω και θα φύγω όμως θα κάνω και ξαφνικές εμφανίσεις ενώ μπορεί να τους έχω πει όταν τελειώσεις πάρε με να έρθω να το πάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Ψιχουλα ειναι το κερδος απο το βαρελι, εχω κολλητο μου μηχανικο και το συζητησα εχθες, μου ειπε κατα λεξη οτι στο καθε αυτοκινητο ειναι διαφορα να ειναι μαξ 4-5€, για 4-5€ δε γινομαι ρεζιλι στο πελατη να βαλω λαδια απο βαρελι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, Christos Vvs είπε Πάντως παιδιά, το περιστατικό που ανέφερε ο @paylidis για το ότι του έβαλαν λάδια από βαρέλι είναι το 5ο που ακούω αυτή τη βδομάδα και όλα από διαφορετικές μάρκες... Αρχίζω και ανησυχώ ρε γμτ γιατί ακόμη και την ώρα του σέρβις να είμαι εκεί, δυστυχώς δεν ξέρω σχεδόν τίποτα από αυτά, οπότε δεν θα καταλάβω και κάτι... Τέλος, γνωστός που πήρε πέρσι το 1ο του καινούργιο αυτοκίνητο (hyundai i20), πήγε πριν λίγες μέρες για το 1ο σέρβις, στην επίσημη αντιπροσωπεία από όπου το αγόρασε και το κουστουμάκι παιδιά που του χρέωσαν ήταν 250 ευρώ!!! Έπαθα σοκ, ούτε μερσεντες έτσι ρε σεις! Δυστυχώς και το παιδί είναι πρωτάρης και αρκετά συνεσταλμενος εε και νόμιζε ότι είναι φυσιολογική η τιμή, οπότε τον βρήκαν εύκολο και του τη φόρεσαν. Βλέπω να χαραμιζουμε πολλοί από μας τις εγγυήσεις με αυτά που ακούω και διαβάζω... πρώτο service σε ι20 1.0Τ 140 ευρώ πλήρωσα. καλό θα ήταν να στείλει το παραστατικό έχω και εγώ το δικό μου να τα συγκρίνουμε. Η αντιπροσωπεία μου είναι Καλαμάτα πάντως. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, sotiris123 είπε πρώτο service σε ι20 1.0Τ 140 ευρώ πλήρωσα. καλό θα ήταν να στείλει το παραστατικό έχω και εγώ το δικό μου να τα συγκρίνουμε. Αυτό ναι, είναι φυσιολογική τιμή πλέον. Το 250 ακούγεται εντελώς εκτός πραγματικότητας (τί διάολο, ακρίβυνε το απεσταγμένο για τις πιτσιλίθρες?) , ας δούμε το τιμολόγιο του φίλου @Christos Vvs Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2022 από turbat0s 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, Christos Vvs είπε Πάντως παιδιά, το περιστατικό που ανέφερε ο @paylidis για το ότι του έβαλαν λάδια από βαρέλι είναι το 5ο που ακούω αυτή τη βδομάδα και όλα από διαφορετικές μάρκες... Αρχίζω και ανησυχώ ρε γμτ γιατί ακόμη και την ώρα του σέρβις να είμαι εκεί, δυστυχώς δεν ξέρω σχεδόν τίποτα από αυτά, οπότε δεν θα καταλάβω και κάτι... Τέλος, γνωστός που πήρε πέρσι το 1ο του καινούργιο αυτοκίνητο (hyundai i20), πήγε πριν λίγες μέρες για το 1ο σέρβις, στην επίσημη αντιπροσωπεία από όπου το αγόρασε και το κουστουμάκι παιδιά που του χρέωσαν ήταν 250 ευρώ!!! Έπαθα σοκ, ούτε μερσεντες έτσι ρε σεις! Δυστυχώς και το παιδί είναι πρωτάρης και αρκετά συνεσταλμενος εε και νόμιζε ότι είναι φυσιολογική η τιμή, οπότε τον βρήκαν εύκολο και του τη φόρεσαν. Βλέπω να χαραμιζουμε πολλοί από μας τις εγγυήσεις με αυτά που ακούω και διαβάζω... Και εγώ τον Ιανουάριο ή Φεβρουάριο δεν θυμάμαι σίγουρα ίδιο αμάξι πρώτο σερβίς έδωσα 120 κάτι στη Θεσσαλονίκη στην αντιπροσωπεία. Τον άλλο μήνα έχω το 2ο και δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Πιο λογικα νουμερα τα 120-140... εξαρταται βεβαια και απο την αντιπροσωπεια τελικά μιας και οι διαφορες μπορει να ειναι τεραστιες (εχω ακουσει ειδικα για φιατ πολλα κουλα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigio13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Και μένα μου φάνηκαν τραγικά πολλά. Στην gekaem σε i10 1ο service είχα δώσει γύρω στα 85 €. Πριν 5 χρόνια βέβαια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Christos Vvs είπε Τέλος, γνωστός που πήρε πέρσι το 1ο του καινούργιο αυτοκίνητο (hyundai i20), πήγε πριν λίγες μέρες για το 1ο σέρβις, στην επίσημη αντιπροσωπεία από όπου το αγόρασε και το κουστουμάκι παιδιά που του χρέωσαν ήταν 250 ευρώ!!! Έπαθα σοκ, ούτε μερσεντες έτσι ρε σεις! panda στο σέρβις των 30000 έχουν ζητήσει και 380€, καλά κάνουν για μένα αφού κάποιοι τα δίνουν Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2022 από korakios 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fidom Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Γεια σας και από εμένα! Ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας αν αξίζει η επέκταση εγγύησης σε 4 χρόνια από 2, ενός καινούργιου VW αυτοκινήτου με κόστος 400 ευρώ. Η αλήθεια είναι ότι είναι μοιρασμένες οι απόψεις άλλοι είναι πολύ υπέρ άλλοι πολύ κατά. Ωστόσο λόγω του ότι πλέον έχουν πολλά ηλεκτρονικά μέσα τα αυτοκίνητα το φοβάμαι και σκέφτομαι να την πάρω. Εσείς τι λέτε; Επίσης αυτό μπορεί να γίνει μόνο κατά την αγορά, μετά δεν δέχονται να πάρεις επέκταση εγγύησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Τι κακό έχει το λάδι σε βαρέλι; Δεν είναι λογικό για την αντιπροσωπεία ή για συνεργείο με μεγάλο όγκο να παίρνει μεγαλύτερες ποσότητες; Αλλάζει η σύνθεση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, paylidis είπε Πιο λογικα νουμερα τα 120-140... εξαρταται βεβαια και απο την αντιπροσωπεια τελικά μιας και οι διαφορες μπορει να ειναι τεραστιες (εχω ακουσει ειδικα για φιατ πολλα κουλα) Γινεται η μια απο την αλλη αντιπροσωπεια να εχει διπλασια/μιση σχεδον τιμη? Μου φαινεται λιγο παραξενο... 6 λεπτά πριν, fidom είπε Γεια σας και από εμένα! Ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας αν αξίζει η επέκταση εγγύησης σε 4 χρόνια από 2, ενός καινούργιου VW αυτοκινήτου με κόστος 400 ευρώ. Η αλήθεια είναι ότι είναι μοιρασμένες οι απόψεις άλλοι είναι πολύ υπέρ άλλοι πολύ κατά. Ωστόσο λόγω του ότι πλέον έχουν πολλά ηλεκτρονικά μέσα τα αυτοκίνητα το φοβάμαι και σκέφτομαι να την πάρω. Εσείς τι λέτε; Επίσης αυτό μπορεί να γίνει μόνο κατά την αγορά, μετά δεν δέχονται να πάρεις επέκταση εγγύησης. Αστεια λεφτα (σε σχεση με την αγορα του αυτοκινητου) για 2 χρονια επεκταση εγγυησης. Ουτε να το συζητας για μενα. Ανεξαρτητως μαρκας και μοντελου... 7 λεπτά πριν, zio10 είπε Τι κακό έχει το λάδι σε βαρέλι; Δεν είναι λογικό για την αντιπροσωπεία ή για συνεργείο με μεγάλο όγκο να παίρνει μεγαλύτερες ποσότητες; Αλλάζει η σύνθεση; Φανταζομαι το κακο ειναι οτι κανεις δεν μπορει να πιστοποιησει τι λαδι βαζει...Μπορει να σου πει θεωρητικα ποιο βαζει αλλα δεν μπορεις να εισαι σιγουρος οπως οταν το ανοιγουν μπροστα σου. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2022 από Αλεξανδρος A.92 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, fidom είπε Γεια σας και από εμένα! Ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας αν αξίζει η επέκταση εγγύησης σε 4 χρόνια από 2, ενός καινούργιου VW αυτοκινήτου με κόστος 400 ευρώ. Η αλήθεια είναι ότι είναι μοιρασμένες οι απόψεις άλλοι είναι πολύ υπέρ άλλοι πολύ κατά. Ωστόσο λόγω του ότι πλέον έχουν πολλά ηλεκτρονικά μέσα τα αυτοκίνητα το φοβάμαι και σκέφτομαι να την πάρω. Εσείς τι λέτε; Επίσης αυτό μπορεί να γίνει μόνο κατά την αγορά, μετά δεν δέχονται να πάρεις επέκταση εγγύησης. Να την πάρεις , ζήτα όμως για να είσαι σίγουρος τι καλύπτει η επέκταση της εγγύησης 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις