paylidis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, mp123 είπε Άσε παλι καλά που δεν έκαναν αγωνιστικό το καμιγκ. Ανυγουει εγώ wrc έχω μείνει στα δέλτα, Celica , Evo, impreza ( αυτό με το πορπαγκαζ ). Τώρα τι να δω χιουνται και Σκόντα και γιαρις. Πάει χάλασε.Τωρα μόνο f1. E λιγα με το kamiq ειναι αγριμι, βρισε τη σκαλα! 😂 Κατα τα αλλα κ εγω εχω σταματησει στα EVO & Impreza 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Το drift την επόμενη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ ξέρουμε πόση ώρα θα είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δυο λογια περι συντήρησης ή με αλλα λογια γιατι δεν εμπιστευομαι ουτε τον λο-κω μου... Παω στην αντιπροσωπεία το μικρό για σερβις (δεν εχει σημασια σε ποια), ο τεχνικος συμβουλος ξερει οτι "ειμαι της δουλειάς" και παρακολουθω απο αποσταση, για την ακριβεια εξω απο το συνεργειο για προφανεις λόγους ασφαλειας κλπ - οπότε και το βαζει σε ραμπα που να εχω ορατοτητα. Αφου το ειχαν επι σχεδον μια ωρα να καθεται κ δε το επιαναν (ενω σημειωνεται ως "αναμονη πελατη" για να παρει προτεραιοτητα για να φευγω σε σχεση με αυτους που θα παραλαβουν το απογευμα ή την επομένη) εγινε το θαυμα και το πηραν μεσα... Σφαλμα 1ο: βγαζει τη ποδια με αεροκλειδο (τοσο πολυ βαριεται να πιασει μια καστανια - που κ με απλο κατσαβιδι βγαινει η βιδα που εχει -παξιμαδι και σταυρος - οποτε ουτε καν καστανια). Δε μιλαω... Σφαλμα 2ο: ξεκιναει και αδειαζει τα λαδια σε μπετόνι με χωνι ενω η λαδιερα ειναι διπλα του Σφάλμα 3ο: προτου αδειασουν τα λαδια (συνολο 2,5΄ ετρεξαν) κ ενω ακομα εχει πολυ λαδι μεσα κλεινει τη τάπα Εκει παρεμβαινω και του λεω αστο να στραγγιξει μαστορα, ενα σωρο λαδι εχει ακομα μεσα... Στραβωνει, δεν απανταει φερνει τη λαδιερα και το αφηνει για 10' να στραγγιξει (τόσο ήθελε), βγαζει και το φιλτρο με την ευκαιρία που ειχε κ αυτο φυσικα αρκετο λαδι μεσα... Σφάλμα 4ο: ξεκιναει βαζει λαδια (ειχε χτυπησει στο μεταξυ τηλ απο τη δουλεια) και βλεπω οτι δε βαζει απο μπουκαλια αλλα με ενα ασπρο δοχειο, κατι λαδια που ειναι σκουρα πρασινα (στα δικα μου ματια μαυροπρασινα), φωναζω το "τεχνικο συμβουλο" κ του λεω ρε μεγαλε τι ειναι αυτα; Λαδια απο βαρελι μου λεει... Εξαλλος ο Petrolhead, που του ζητανε 320 ευρω αρχικη τιμη και βαζουν λαδια απο βαρελι... Ετσι κανουμε σε ολα λεει, του λεω μεγαλε στο Audi στη ταδε αντιπροσωπεια μπαινει λαδακι κλειστο σφραγισμένο το ξερω το βλεπω και συν τοις αλλοις δεν εχω ξαναδει τόσο σκουρο λαδι - αυτο ειναι μου λεει το χρωμα του κ επισης δεν εχουμε σφραγισμένα μονο βαρελι δουλευουμε......... Σφαλμα 5ο: ξανα η ποδια με το αεροκλειδο Σφαλμα 6ο: το εβαλαν σε φορτιστη τον οποίον ειχαν μεσα σε λακουβα με νερα!!! Τον αφηνω, βαζει και τα υπολοιπα (αν κ δεν επρεπε) και συνεχιζω να περιμενω απο εξω να κανει αναβαθμιση η ηλεκτρολογος στο infotainment που κολλαγε μια στις τοσες, μεχρι που ερχεται ενας "διευθυντης" που δεν εχει πιασει καστανια στη ζωη του και μου λεει απαγορευεται να ειστε εδω ειναι συνεργειο κλπ* (εξω ημουν, ξαναλεω), ε τι ηθελε κ το ειπε, τα ακουσε πανηγυρικά. Τελειωνει το αμαξι και ζητω να τον καλεσουν... επι ενα τεταρτο τον εψελνα για τις μλκς τους (δυνατα και μεσα στο χωρο υποδοχης τους-επιτηδες)... κ γυρναει κ μου λεει εχουμε 80 αυτοκινητα την ημερα δε μπορουν και οι 80 να παρακολουθουν... ε γυρναω κ του λεω εαν σε εμενα που παρακολουθουσα μου κανατε ολες αυτες τις μαλακιες (κατα λεξη) δε θελω να ξερω τι κανετε στους υπολοιπους 79 που ειναι στα σπιτια/δουλειες τους... Ολο του το ζορι ήταν οτι ημουν εκει κ εβλεπα απο μακρυα, υποτιθεται ειναι επικινδυνο, μαλλον εσεις ειστε οι επικινδυνοι του λεω για αυτο κ δε θελετε να βλεπει ο κοσμος... Χωρις πολλα πολλα θα κανω παραπονα στην κοσμοκαρ, αυτο που αντικρυσα ειναι ενα μπορντελο... (αν κ τα μπορντελα εχουν μια στοιχειώδη οργανωση υποθέτω...) Δε ξερω εαν θα ξαναπαω, κατα πασα πιθανότητα οχι... Δε φτάνει που κανω 2 ωρες πηγαινε ελα απο το σπιτι ή τη δουλεια μου για να παω εκει, κανουν κ μλκς... Να βρασω την εκπτωση τους (158 ήταν με την εκπτωση, 140 πληρωσα τελικα με μια εξτρα εκπτωση στην εκπτωση). Οι τυποι δεν κανουν ουτε για να αλλαξουν λαδια σε βενζιναδικο... (σορρυ για το σεντονι) *για την ακριβεια, στη λογομαχια επανω ειπε ή εσεις φευγετε ή το αυτοκινητο, και λεω στο τεχνικο βγαλε το αυτοκινητο φευγω μαζι με το αυτοκινητο... ο ανθρωπος ηθελε 2' ακομη κ φυσικα δε μπορουσε να σταματησει την αναβαθμιση... Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2022 από paylidis 1 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, paylidis είπε Δυο λογια περι συντήρησης ή με αλλα λογια γιατι δεν εμπιστευομαι ουτε τον λο-κω μου... Παω στην αντιπροσωπεία το μικρό για σερβις (δεν εχει σημασια σε ποια), ο τεχνικος συμβουλος ξερει οτι "ειμαι της δουλειάς" και παρακολουθω απο αποσταση, για την ακριβεια εξω απο το συνεργειο για προφανεις λόγους ασφαλειας κλπ - οπότε και το βαζει σε ραμπα που να εχω ορατοτητα. Αφου το ειχαν επι σχεδον μια ωρα να καθεται κ δε το επιαναν (ενω σημειωνεται ως "αναμονη πελατη" για να παρει προτεραιοτητα για να φευγω σε σχεση με αυτους που θα παραλαβουν το απογευμα ή την επομένη) εγινε το θαυμα και το πηραν μεσα... Σφαλμα 1ο: βγαζει τη ποδια με αεροκλειδο (τοσο πολυ βαριεται να πιασει μια καστανια - που κ με απλο κατσαβιδι βγαινει η βιδα που εχει -παξιμαδι και σταυρος - οποτε ουτε καν καστανια). Δε μιλαω... Σφαλμα 2ο: ξεκιναει και αδειαζει τα λαδια σε μπετόνι με χωνι ενω η λαδιερα ειναι διπλα του Σφάλμα 3ο: προτου αδειασουν τα λαδια (συνολο 2,5΄ ετρεξαν) κ ενω ακομα εχει πολυ λαδι μεσα κλεινει τη τάπα Εκει παρεμβαινω και του λεω αστο να στραγγιξει μαστορα, ενα σωρο λαδι εχει ακομα μεσα... Στραβωνει, δεν απανταει φερνει τη λαδιερα και το αφηνει για 10' να στραγγιξει (τόσο ήθελε), βγαζει και το φιλτρο με την ευκαιρία που ειχε κ αυτο φυσικα αρκετο λαδι μεσα... Σφάλμα 4ο: ξεκιναει βαζει λαδια (ειχε χτυπησει στο μεταξυ τηλ απο τη δουλεια) και βλεπω οτι δε βαζει απο μπουκαλια αλλα με ενα ασπρο δοχειο, κατι λαδια που ειναι σκουρα πρασινα (στα δικα μου ματια μαυροπρασινα), φωναζω το "τεχνικο συμβουλο" κ του λεω ρε μεγαλε τι ειναι αυτα; Λαδια απο βαρελι μου λεει... Εξαλλος ο Petrolhead, που του ζητανε 320 ευρω αρχικη τιμη και βαζουν λαδια απο βαρελι... Ετσι κανουμε σε ολα λεει, του λεω μεγαλε στο Audi στη ταδε αντιπροσωπεια μπαινει λαδακι κλειστο σφραγισμένο το ξερω το βλεπω και συν τοις αλλοις δεν εχω ξαναδει τόσο σκουρο λαδι - αυτο ειναι μου λεει το χρωμα του κ επισης δεν εχουμε σφραγισμένα μονο βαρελι δουλευουμε......... Σφαλμα 5ο: ξανα η ποδια με το αεροκλειδο Σφαλμα 6ο: το εβαλαν σε φορτιστη τον οποίον ειχαν μεσα σε λακουβα με νερα!!! Τον αφηνω, βαζει και τα υπολοιπα (αν κ δεν επρεπε) και συνεχιζω να περιμενω απο εξω να κανει αναβαθμιση η ηλεκτρολογος στο infotainment που κολλαγε μια στις τοσες, μεχρι που ερχεται ενας "διευθυντης" που δεν εχει πιασει καστανια στη ζωη του και μου λεει απαγορευεται να ειστε εδω ειναι συνεργειο κλπ* (εξω ημουν, ξαναλεω), ε τι ηθελε κ το ειπε, τα ακουσε πανηγυρικά. Τελειωνει το αμαξι και ζητω να τον καλεσουν... επι ενα τεταρτο τον εψελνα για τις μλκς τους (δυνατα και μεσα στο χωρο υποδοχης τους-επιτηδες)... κ γυρναει κ μου λεει εχουμε 80 αυτοκινητα την ημερα δε μπορουν και οι 80 να παρακολουθουν... ε γυρναω κ του λεω εαν σε εμενα που παρακολουθουσα μου κανατε ολες αυτες τις μαλακιες (κατα λεξη) δε θελω να ξερω τι κανετε στους υπολοιπους 79 που ειναι στα σπιτια/δουλειες τους... Ολο του το ζορι ήταν οτι ημουν εκει κ εβλεπα απο μακρυα, υποτιθεται ειναι επικινδυνο, μαλλον εσεις ειστε οι επικινδυνοι του λεω για αυτο κ δε θελετε να βλεπει ο κοσμος... Χωρις πολλα πολλα θα κανω παραπονα στην κοσμοκαρ, αυτο που αντικρυσα ειναι ενα μπορντελο... (αν κ τα μπορντελα εχουν μια στοιχειώδη οργανωση υποθέτω...) Δε ξερω εαν θα ξαναπαω, κατα πασα πιθανότητα οχι... Δε φτάνει που κανω 2 ωρες πηγαινε ελα απο το σπιτι ή τη δουλεια μου για να παω εκει, κανουν κ μλκς... Να βρασω την εκπτωση τους (158 ήταν με την εκπτωση, 140 πληρωσα τελικα με μια εξτρα εκπτωση στην εκπτωση). Οι τυποι δεν κανουν ουτε για να αλλαξουν λαδια σε βενζιναδικο... (σορρυ για το σεντονι) *για την ακριβεια, στη λογομαχια επανω ειπε ή εσεις φευγετε ή το αυτοκινητο, και λεω στο τεχνικο βγαλε το αυτοκινητο φευγω μαζι με το αυτοκινητο... Καραγκιόζηδες ! Εγώ δεν είχα παράπονο όπως τα δικά σου , απλά μου την έσπασε γιατί μου πήγαν το αμάξι για κάρτα καυασερίων και το γύρισαν μετά απο περίπου μία ώρα απλά για να χρεώσουν την εργατοώρα . Κατα τα άλλα ήταν κύριοι και έχουν ειδικό χώρο με τζαμαρία για να κάθεσαι να πίνεις καφέ και να βλέπεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, tsofras είπε Καραγκιόζηδες ! Εγώ δεν είχα παράπονο όπως τα δικά σου , απλά μου την έσπασε γιατί μου πήγαν το αμάξι για κάρτα καυασερίων και το γύρισαν μετά απο περίπου μία ώρα απλά για να χρεώσουν την εργατοώρα . Κατα τα άλλα ήταν κύριοι και έχουν ειδικό χώρο με τζαμαρία για να κάθεσαι να πίνεις καφέ και να βλέπεις Α, οχι δεν υπαρχει ειδικος χωρος με τζαμαρια... γιατι αραγε..; Κ λιγα λες... ειλικρινα απο 15 χρονων εχω φαει χιλιαδες ωρες μεσα στα συνεργεια, μεσα στα λαδια τη μουτζουρα κ τη μαυριλα, τετοιο χαλι ούτε σε βενζιναδικο δεν εχω ξαναδει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, paylidis είπε Α, οχι δεν υπαρχει ειδικος χωρος με τζαμαρια... γιατι αραγε..; Κ λιγα λες... ειλικρινα απο 15 χρονων εχω φαει χιλιαδες ωρες μεσα στα συνεργεια, μεσα στα λαδια τη μουτζουρα κ τη μαυριλα, τετοιο χαλι ούτε σε βενζιναδικο δεν εχω ξαναδει... Κάντους μία ωραία κριτική σε κανα google 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 9/9/2022 στις 6:59 ΠΜ, mp123 είπε Άσε παλι καλά που δεν έκαναν αγωνιστικό το καμιγκ. Ανυγουει εγώ wrc έχω μείνει στα δέλτα, Celica , Evo, impreza ( αυτό με το πορπαγκαζ ). Τώρα τι να δω χιουνται και Σκόντα και γιαρις. Πάει χάλασε.Τωρα μόνο f1. Βέβαια τα i20, puma και yaris είναι μακράν γρηγορότερα αυτών που αναφέρεις και φέρουν τρομερή τεχνολογία πάνω τους (πχ απίστευτες αναρτήσεις). Δεν τα λέω εγώ αλλά οδηγοί του παρελθόντος (Λεμπ, Γκρόνχολμ κ.α.) που οδήγησαν τα WRC 2017 και μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Κάντους μία ωραία κριτική σε κανα google Δεν εχει νοημα - δε θα αλλαξει τιποτα, εχουν ηδη χαμηλη βαθμολογία.. Απλως απο εδω και περα μάλλον θα πηγαινω αλλού... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 @paylidis λαδια απο βαρελι στην αντιπροσωπεια ??? ουτε σε βενζιναδικο αυτα. επισημο παραπονο στον εισαγωγεα. κανονικα θα επρεπε να αναγραφεται στην αποδειξη το barcode απο τα λαδια που βαζουν. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, ritualistic είπε @paylidis λαδια απο βαρελι στην αντιπροσωπεια ??? ουτε σε βενζιναδικο αυτα. επισημο παραπονο στον εισαγωγεα. κανονικα θα επρεπε να αναγραφεται στην αποδειξη το barcode απο τα λαδια που βαζουν. Σε όλες τις μαρκες μαλιστα ισχυριζεται οτι βαζουν χύμα... Δε τους φέρνουν λεει πλέον πλαστικα για οικολογικους λόγους και αρχισε να μου πεταει κατι μπουρδες για ανακυκλωση... γελαει ο κοσμος... που να ηξερε σε ποιον τα ελεγε... Θα τα πουμε με την εισαγωγική μολις βρω λιγο χρονο... Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2022 από paylidis 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) @paulidis χίλια μπράβο man, μπας και γλιτώσει και κανάς άλλος και σίγουρα κυνήγησέ τους όπως ειπες. Άκου να αφήνουν 10 λεπτά αστράγγιστο λάδι και μετά να βάζουν από βαρέλι.. Ήθελα ναξερα τα μαλακισμένα έτσι κάνουν στα αμαξια τους;; Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2022 από atrigane 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 55 λεπτά πριν, paylidis είπε Α, οχι δεν υπαρχει ειδικος χωρος με τζαμαρια... γιατι αραγε..; Κ λιγα λες... ειλικρινα απο 15 χρονων εχω φαει χιλιαδες ωρες μεσα στα συνεργεια, μεσα στα λαδια τη μουτζουρα κ τη μαυριλα, τετοιο χαλι ούτε σε βενζιναδικο δεν εχω ξαναδει... Αρα να υποθεσω οτι ο δικος μου που δεν ειναι αντιπροσωπεια και με φωναζει σε καθε σερβις μεσα απο μονος του για να μου δειξει και να μου εξηγησει ειναι θεουλης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Αρα να υποθεσω οτι ο δικος μου που δεν ειναι αντιπροσωπεια και με φωναζει σε καθε σερβις μεσα απο μονος του για να μου δειξει και να μου εξηγησει ειναι θεουλης απλα δεν εχει κατι να κρυψει... Ομοιως κ ο δικος μου (εξειδικευμενο-οχι εξουσιοδοτημενο/αντιπροσωπεία), σου λεει κατσε εδω παρε κ καρεκλα αν θες, παρηγγειλε κ καφε αν θες, ελα δες ότι θες, απλα μη πιασεις εργαλειο (ηταν παρων σε συνεργειο που επιασε ο ιδιοκτητης του οχηματος να βοηθησει το μαστορα που ηταν φιλοι, και εκεινη την ωρα εσκασε για ελεγχο το ΙΚΑ, 10500...) 6 λεπτά πριν, atrigane είπε @paulidis χίλια μπράβο man, μπας και γλιτώσει και κανάς άλλος και σίγουρα κυνήγησέ τους όπως ειπες. Άκου να αφήνουν 10 λεπτά αστράγγιστο λάδι και μετά να βάζουν από βαρέλι.. Ήθελα ναξερα τα μαλακισμένα έτσι κάνουν στα αμαξια τους;; πραγματικα στη μηχανη του γκαζον να αλλαξω λαδια δε θα την αφησω 2.5 λεπτα, θα της δωσω ενα πενταλεπτο να στραγγιξει, ο τυπος στα ουτε 2.5 λεπτα ειχε βαλει τη ταπα... κ μετα λενε καινε λαδι τα VW, οχι αδερφια δε καινε λαδι τα VW, οι τεχνιτες της VW καινε λαδι (και ενιοτε και οι ιδιοκτητες)... Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2022 από paylidis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Αρα να υποθεσω οτι ο δικος μου που δεν ειναι αντιπροσωπεια και με φωναζει σε καθε σερβις μεσα απο μονος του για να μου δειξει και να μου εξηγησει ειναι θεουλης αυτοί, δεν δουλεύουν με μισθό και τιμάνε το όνομά τους. σε έναν τέτοιο πηγαίνω και γω και σε σημείο καμιά φορά να βιάζομαι και να μου λέει και να μου δείχνει τι και πως και γιατί άλλαξε και να του λέω εντάξει θα μιλήσουμετηλεφωνικώς😅 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, atrigane είπε αυτοί, δεν δουλεύουν με μισθό και τιμάνε το όνομά τους. σε έναν τέτοιο πηγαίνω και γω και σε σημείο καμιά φορά να βιάζομαι και να μου λέει και να μου δείχνει τι και πως και γιατί άλλαξε και να του λέω εντάξει θα μιλήσουμετηλεφωνικώς😅 Ας μην ήταν η εγγύηση και θα σου έλεγα αν είχαν κόσμο οι αντιπροσωπείες 4 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις