Προς το περιεχόμενο

Περί αυτοκίνησης

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 λεπτά πριν, tsofras είπε

Εγώ με τα Falken που είχα στο Ibiza δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένος , ειδικά σε βρεγμένο

Εμενα παλι τα falken σε σχεση με τα bridgestone ηταν η μερα με τη νυχτα. Με τα bridgestone, σε ελαφριες ανηφορες γλιστρουσα στο ξεκινημα μερικες φορες και σε στεγνο. Με falken ποτε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, bjj-p είπε

Εμενα παλι τα falken σε σχεση με τα bridgestone ηταν η μερα με τη νυχτα. Με τα bridgestone, σε ελαφριες ανηφορες γλιστρουσα στο ξεκινημα μερικες φορες και σε στεγνο. Με falken ποτε.

Μάλλον γιατί είναι πιο σκληρά και θέλουν καλύτερο ζέσταμα , αν εξαιρέσεις την άνεση δεν πιστεύω ότι έχουν σχέση με τα falken τα bridgestone

Η χρηση του αυτοκινητου γενικα θα ειναι περιορισμενη, ζητημα αν κανει 2000χλμ τον χρονο. Ακομα με τα εργοστασιακα λαστιχα ειναι, απλα την προηγουμενη φορα ειχε γραφει σαν παρατηρηση στο ΚΤΕΟ πριν 2 χρονια, οποτε τωρα σε 2 μηνες που ειναι παλι, θα  κοπει αν δεν εχουν αλλαχτει. Ακομα και για το ετησιο service που το πηγα, ο μηχανικος που το εκανε ειπε οτι τα λαστιχα και χρηζουν αλλαγης, καθως εχουν φυγει κομματια

3 λεπτά πριν, jimakos234 είπε

Η χρηση του αυτοκινητου γενικα θα ειναι περιορισμενη, ζητημα αν κανει 2000χλμ τον χρονο. Ακομα με τα εργοστασιακα λαστιχα ειναι, απλα την προηγουμενη φορα ειχε γραφει σαν παρατηρηση στο ΚΤΕΟ πριν 2 χρονια, οποτε τωρα σε 2 μηνες που ειναι παλι, θα  κοπει αν δεν εχουν αλλαχτει. Ακομα και για το ετησιο service που το πηγα, ο μηχανικος που το εκανε ειπε οτι τα λαστιχα και χρηζουν αλλαγης, καθως εχουν φυγει κομματια

Για το 20ευρο διαφορα βαλε τα Pirelli ειναι μια χαρα λαστιχο

4 ώρες πριν, jimakos234 είπε

Ας ρωτησω και εδω τους ειδικούς. Polo 2014 TSI φοραει Hankcook 185/60/15 84Η ακομα τα εργοστασικα (αν και καθεται ενα γκαραζ - απο το 2014 εως σημερα εχει 28.000 χλμ) εχω 2 προσφορες

1. Falken Sincera SN110  στα 320

2. Pirelli Cinturato P1 Verde στα 340 (τα οποια προσπαθουν να μου πλασαρουν ως ανωτερα αν και βλεπω κρατημα - Β) 

Να παω στα falken που αρχικα σχεδίαζα?

Στο έγραψα κ στο άλλο θέμα. Εγώ από τα Φάλκεν είμαι 50-50 ευχαριστημένος κ δυσαρεστημένος. Εαν ήταν να πληρώσω αύριο το πρωί για λάστιχα δε θα έβαζα φαλκεν παντως μάλλον…

χιλιες φορές τo pirelli 

• Like 3

6 λεπτά πριν, paylidis είπε

Σωραιοσσσσς

Εντάξει ωραία είναι, αλλά βλέπεις 4 αγώνες από τα καλά και μετά πήζει στα fabia και τα βλέπεις σαν σταματημένα, ήδη φεύγει κόσμος

13 λεπτά πριν, tsofras είπε

Εντάξει ωραία είναι, αλλά βλέπεις 4 αγώνες από τα καλά και μετά πήζει στα fabia και τα βλέπεις σαν σταματημένα, ήδη φεύγει κόσμος

Μα το fabiaa?

@mp123

Είχε θεαμα πάντως και οι παγκόσμιοι αλλά και κάποιοι Έλληνες χτυπήθηκαν αρκετά. Μοιραία βέβαια τα δικίνητα αλλά και οι μικρές κατηγορίες των 4κινητων μοιάζουν αργά στην άσφαλτο που παρά τα χωμάτινα λάστιχα είχαν αρκετή πρόσφυση

Λίγο panning με κινητό γιατί δεν μπορούσα να κουβαλήσω μηχανή μαζι

20220908_204408.jpg.d28e81c5df1738104f67444846f74e5c.jpg

• Like 5

1 λεπτό πριν, and_64 είπε

Είχε θεαμα πάντως και οι παγκόσμιοι αλλά και κάποιοι Έλληνες χτυπήθηκαν αρκετά. Μοιραία βέβαια τα δικίνητα αλλά και οι μικρές κατηγορίες των 4κινητων μοιάζουν αργά στην άσφαλτο που παρά τα χωμάτινα λάστιχα είχαν αρκετή πρόσφυση

Λίγο panning με κινητό γιατί δεν μπορούσα να κουβαλήσω μηχανή μαζι

20220908_204408.jpg.d28e81c5df1738104f67444846f74e5c.jpg

Ναι είχε 2-3 ωραίες κόντρες

Στο τέλος είχε πλάκα με τα 208 που μόνο φασαρία έκαναν 😂

8 ώρες πριν, paylidis είπε

Μα το fabiaa?

@mp123

Άσε παλι καλά που δεν έκαναν αγωνιστικό το καμιγκ.

Ανυγουει εγώ wrc έχω μείνει στα δέλτα,   Celica , Evo,  impreza ( αυτό με το πορπαγκαζ ). Τώρα τι να δω χιουνται και Σκόντα και γιαρις. Πάει χάλασε.Τωρα μόνο f1.

• Like 1

• Δημιουργία νέου...