Προς το περιεχόμενο

Περί αυτοκίνησης

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και παμε τωρα στα σημαντικα

Εχουμε λευκο αυτοκινητο με μαυρο εσωτερικο και λευκο-μπεζ ουρανο

Τι χρωμα σαλονι θα προτιμουσατε ; Προσωπικα τεινω προς το καφε αλλα δεν ειμαι σιγουρος πως θα εδενε με το μαυρο ταμπλο. Απο την αλλη μαυρο δερμα θα τραβαγε ολη την ζεστη κ θα γινοταν φουρνος το καλοκαιρι.

Ακουω προτασεις!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 λεπτά πριν, ritualistic είπε

Και παμε τωρα στα σημαντικα

Εχουμε λευκο αυτοκινητο με μαυρο εσωτερικο και λευκο-μπεζ ουρανο

Τι χρωμα σαλονι θα προτιμουσατε ; Προσωπικα τεινω προς το καφε αλλα δεν ειμαι σιγουρος πως θα εδενε με το μαυρο ταμπλο. Απο την αλλη μαυρο δερμα θα τραβαγε ολη την ζεστη κ θα γινοταν φουρνος το καλοκαιρι.

Ακουω προτασεις!

Ταμπα για εμενα, προς μια κοκκινοπη αποχρωση θα ειναι οτι πρεπει και με το ασπρο και με το μαυρο

• Like 1

Γνωμη μου, προτιμησε τις αποχρωσεις των μαμα εκδοσεων. Κατι ξερουν παραπανω στους συνδοιασμους των χρωματων και αν χρειαστει να πωληθει, η παρεμβαση να μην μοιαζει σαν παρεμβαση αλλα κοντα στο εργοστασιακο.

• Like 2

9 λεπτά πριν, bjj-p είπε

Γνωμη μου, προτιμησε τις αποχρωσεις των μαμα εκδοσεων. Κατι ξερουν παραπανω στους συνδοιασμους των χρωματων και αν χρειαστει να πωληθει, η παρεμβαση να μην μοιαζει σαν παρεμβαση αλλα κοντα στο εργοστασιακο.

Ειναι κ αυτο κατι που με απασχολει να μη μοιαζει με παρεμβαση στο εσωτερικο παρα σα να το παρηγγειλα ετσι απο το εργοστασιο.

Πανω σε αυτο, κατι που εχω βρει ειναι αυτο εδω απο την διαμορφωση στο site της Audi

59CAA287-AB0C-4E16-B407-5A4456319B30.jpeg

38 λεπτά πριν, ritualistic είπε

Ειναι κ αυτο κατι που με απασχολει να μη μοιαζει με παρεμβαση στο εσωτερικο παρα σα να το παρηγγειλα ετσι απο το εργοστασιο.

Πανω σε αυτο, κατι που εχω βρει ειναι αυτο εδω απο την διαμορφωση στο site της Audi

59CAA287-AB0C-4E16-B407-5A4456319B30.jpeg

Αυτό που παρέθεσες θα σου έλεγα κ εγώ…! 

• Like 1

Για βοηθήστε λίγο. 

Το yaris hyrid της περασμένης γενειάς έβγαινε και με ιπποδύναμη 54 kW (73 hp)?

Βλέπω εδώ πχ

https://www.autoscout24.com/offers/toyota-yaris-1-5-e-cvt-hybrid-cvt-edition-s-r-kamera-electric-gasoline-red-a0070d43-89be-4213-97da-e2dca1950ac0?sort=price&desc=0&lastSeenGuidPresent=false&cldtsrc=listPage&cldtidx=3&position=3&search_id=1vyejzi46d8&source=listpage_search-results

ότι υπάρχουν αρκετά τέτοια.

Παράλληλα όμως έχει και τέτοια

https://www.autoscout24.com/offers/toyota-yaris-hybrid-style-selection-pano-kamera-electric-gasoline-red-17ff2266-d29d-464e-9bdf-c62a42ce21ce?sort=price&desc=0&lastSeenGuidPresent=false&cldtsrc=listPage&cldtidx=2&position=2&search_id=1vyejzi46d8&source=listpage_search-results

όπου λέει ιπποδύναμη 74 kW (101 hp).

Τι παίζει, ξέρει κανένας;

2 ώρες πριν, telis είπε

Για βοηθήστε λίγο. 

Το yaris hyrid της περασμένης γενειάς έβγαινε και με ιπποδύναμη 54 kW (73 hp)?

Βλέπω εδώ πχ

https://www.autoscout24.com/offers/toyota-yaris-1-5-e-cvt-hybrid-cvt-edition-s-r-kamera-electric-gasoline-red-a0070d43-89be-4213-97da-e2dca1950ac0?sort=price&desc=0&lastSeenGuidPresent=false&cldtsrc=listPage&cldtidx=3&position=3&search_id=1vyejzi46d8&source=listpage_search-results

ότι υπάρχουν αρκετά τέτοια.

Παράλληλα όμως έχει και τέτοια

https://www.autoscout24.com/offers/toyota-yaris-hybrid-style-selection-pano-kamera-electric-gasoline-red-17ff2266-d29d-464e-9bdf-c62a42ce21ce?sort=price&desc=0&lastSeenGuidPresent=false&cldtsrc=listPage&cldtidx=2&position=2&search_id=1vyejzi46d8&source=listpage_search-results

όπου λέει ιπποδύναμη 74 kW (101 hp).

Τι παίζει, ξέρει κανένας;

Θεωρώ ότι, στην 1η περίπτωση, αναφέρουν μόνο την απόδοση του θερμικού μοτέρ και όχι το σύνολο με τους ηλεκτροκινητήρες.

Σύμφωνα με αυτό, το θερμικό μοτερ σκέτο είχε 55KW:
https://www.autoevolution.com/cars/toyota-yaris-5-doors-2014.html#aeng_toyota-yaris-5-doors-2014-15-vvt-i-ecvt-99-hp

• Like 2

7 λεπτά πριν, imr είπε

Για αντίγραφο κλειδιού έχουμε κάποια πρόταση και ενδεικτικό κόστος? (είναι και keyless) 

Μάλλον κάπου στις διακοπές έχασα το ένα από τα δύο :(

Επειδή μάλλον θα πονέσει αρκετά δες μήπως σου καλύψει η ασφάλεια μέρος του κόστους (έχω στο μυαλό μου 3-4 που καλύπτουν από 90-250€).

• Like 3

4 ώρες πριν, alexiko είπε

Επειδή μάλλον θα πονέσει αρκετά δες μήπως σου καλύψει η ασφάλεια μέρος του κόστους (έχω στο μυαλό μου 3-4 που καλύπτουν από 90-250€).

Λογικά για μερική κλοπή? 

2 ώρες πριν, imr είπε

Λογικά για μερική κλοπή? 

Κάποια το έχει μέσα εκεί αλλά το αναφέρει διακριτά στους όρους, οι άλλες που έχω στο μυαλό μου το αναφέρουν ως απώλεια κλειδιού. Γράψε αν θες ποια εταιρία έχεις να σου πω τι παίζει.

15 λεπτά πριν, alexiko είπε

Κάποια το έχει μέσα εκεί αλλά το αναφέρει διακριτά στους όρους, οι άλλες που έχω στο μυαλό μου το αναφέρουν ως απώλεια κλειδιού. Γράψε αν θες ποια εταιρία έχεις να σου πω τι παίζει.

Ergo έχω. 

Δεν θυμάμαι να έχω κάτι τέτοιο, θα κοιταξω και εγώ το συμβόλαιο. 

Έχω όμως άλλη μια ασφάλεια για απώλεια κλειδιών κτλ από την πιστωτική, ίσως αυτή το καλυπτει

3 λεπτά πριν, imr είπε

Ergo έχω. 

Δεν θυμάμαι να έχω κάτι τέτοιο, θα κοιταξω και εγώ το συμβόλαιο. 

Έχω όμως άλλη μια ασφάλεια για απώλεια κλειδιών κτλ από την πιστωτική, ίσως αυτή το καλυπτει

Ergo δυστυχώς όχι κατά 99%. Της τράπεζας παίζει να καλύπτει πάλι μικροποσό διάβασε προσεκτικά όμως τους όρους ώστε να δεις αν καλύπτει τυχαία απώλεια ή μόνο κλοπή. 

• Like 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Ακουσα περιπτωση απο φιλο που του κλεψανε ενα yaris και η ασφαλιστικη τον αποζημιωσε στο ποσο που ειχε δηλωσει.. Αλλα μαντεψτε, με αυτα τα λεφτα δεν παιρνει μεταχειρισμενο αντιστοιχο επειδη εχουν ακριβυνει.

Τι παιζει παλι με αυτο;  Αν πεφτουν οι τιμες ψαχνουν τα μεταχειρισμενα και σου  ριχνουν το ποσο με προφαση οτι τοσο το βρισκω μεταχειρισμενο. Οταν ανεβαινουν, ξεχνανε τα μεταχειρισμενα.

• Like 1

• Δημιουργία νέου...