Nabuko Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 36 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε @Nabuko Εσύ δεν έχεις το civic ή κάνω λάθος; 😡🤬 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 29 λεπτά πριν, Nabuko είπε 😡🤬 Συγγνώμη σε προσέβαλα, δεν θα επαναληφθεί. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 10 ώρες πριν, Nabuko είπε 😡🤬 Έλα ντε δεν το έχουμε συζητήσει νομίζω 😂 Ποιο έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, tsofras είπε Ποιο έχεις? 😍😅 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Μπαμπάς συμφοιτητή μου το μακρινό 2000 είχε της ίδιας σειράς την 5άρα, απίστευτο αμάξι ακόμα και τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Καλημερες στο team Ελπιζω να σας βρισκω σε καμια παραλια αραχτους Επειδη με τρωει να κανω καμια αισθητικη παρεμβασουλα στο αμαξι με τρωει παλι αυτο το δερματινο σαλονι και ψαχνοντας διαφορα σε φορουμς κλπ επεσα πανω στον Αγγελικακη στην Ηλιουπολη. Τον εχει ακουσει κανεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 23 ώρες πριν, ritualistic είπε Καλημερες στο team Ελπιζω να σας βρισκω σε καμια παραλια αραχτους Επειδη με τρωει να κανω καμια αισθητικη παρεμβασουλα στο αμαξι με τρωει παλι αυτο το δερματινο σαλονι και ψαχνοντας διαφορα σε φορουμς κλπ επεσα πανω στον Αγγελικακη στην Ηλιουπολη. Τον εχει ακουσει κανεις ; Δε τον ξερω αλλα ειδα εχθές μια ωραια δουλεια κ σου την εκανα Screenshot Κ ξεχασα να την ανεβασω εγκαιρως... για δες Προσωπικά πηγα εφτιαξα καλλυματα για το καμικ (υφασματινα) κ δε μου πολυαρεσουν, σα ταξι καρινα του 90 εγινε, αλλα εφοσον τα θελει κ αρεσουν στη γυναικα περι ορεξεως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 36 λεπτά πριν, paylidis είπε Δε τον ξερω αλλα ειδα εχθές μια ωραια δουλεια κ σου την εκανα Screenshot Κ ξεχασα να την ανεβασω εγκαιρως... για δες Προσωπικά πηγα εφτιαξα καλλυματα για το καμικ (υφασματινα) κ δε μου πολυαρεσουν, σα ταξι καρινα του 90 εγινε, αλλα εφοσον τα θελει κ αρεσουν στη γυναικα περι ορεξεως... Τα καλυματα προστατευουν αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν χαιρεσαι ποτε το καθισμα σου. Καλυτερα οπως ειναι και στα 5-10 χρονια αν εχουν χαλασει κανεις μια καινουργια υφασματινη επενδυση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, imr είπε Τα καλυματα προστατευουν αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν χαιρεσαι ποτε το καθισμα σου. Καλυτερα οπως ειναι και στα 5-10 χρονια αν εχουν χαλασει κανεις μια καινουργια υφασματινη επενδυση Συμφωνω και εγω, δινεις πχ τα τριπλα κ φτιαχνεις ενα σαλονι δερματινο οπως το παραπανω... Αλλα τι να την κανω που ηθελε καλυμματα; Πηγα, τα εβαλα, πληρωσα κ τα σιχαινομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, paylidis είπε Συμφωνω και εγω, δινεις πχ τα τριπλα κ φτιαχνεις ενα σαλονι δερματινο οπως το παραπανω... Αλλα τι να την κανω που ηθελε καλυμματα; Πηγα, τα εβαλα, πληρωσα κ τα σιχαινομαι... Ε δεν πειραζει. Τουλαχιστον ειναι φτηνα και δεν σκεφτεσαι καθολου να μπεις απο παραλια κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, imr είπε Ε δεν πειραζει. Τουλαχιστον ειναι φτηνα και δεν σκεφτεσαι καθολου να μπεις απο παραλια κτλ αυτη ηταν η λογικη που τα βαλαμε... βεβαια δεν ειναι οπως το ειχα εγω κατα νου οτι βγαινουν και πλενονται... μονο επιτοπου με βετεξ βρεγμενο μου ειπανε ή πανι με καθαρη βενζινη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Προσωπικά έχω στο πορ παγκάζ 4 όμορφα καλύμματα και μετά το μπάνιο δίνω από 1 στον καθένα τα βάζουν και μετά πάλι πίσω στο πορ παγκάζ. Κάνουμε και ένα ντουσάκι πριν φύγουμε από παραλία για τα πολλά αλάτια, φύκια, άμμο. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα ντύσω το δέρμα και θα κάθομαι σε ύφασμα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Sport καλύμματα από πρακτικερ για μπροστά, 2 πετσέτες πίσω για την εβδομάδα διακοπών και βιολογικός όταν επιστρέφω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Sport καλύμματα από πρακτικερ για μπροστά, 2 πετσέτες πίσω για την εβδομάδα διακοπών και βιολογικός όταν επιστρέφω 14 λεπτά πριν, atrigane είπε Προσωπικά έχω στο πορ παγκάζ 4 όμορφα καλύμματα και μετά το μπάνιο δίνω από 1 στον καθένα τα βάζουν και μετά πάλι πίσω στο πορ παγκάζ. Κάνουμε και ένα ντουσάκι πριν φύγουμε από παραλία για τα πολλά αλάτια, φύκια, άμμο. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα ντύσω το δέρμα και θα κάθομαι σε ύφασμα.. εγω ανεκαθεν ημουν οπαδος της πετσετας... ενα σετ πετσετες μεγαλες καθαρες πανω στα καθισματα μετα το μπανιο κ τελος... ας ειναι, οτι της αρέσει... εγω στο δικο μου που να με πληρωνες καλυμματα δε θα εβαζα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, paylidis είπε Δε τον ξερω αλλα ειδα εχθές μια ωραια δουλεια κ σου την εκανα Screenshot Κ ξεχασα να την ανεβασω εγκαιρως... για δες Προσωπικά πηγα εφτιαξα καλλυματα για το καμικ (υφασματινα) κ δε μου πολυαρεσουν, σα ταξι καρινα του 90 εγινε, αλλα εφοσον τα θελει κ αρεσουν στη γυναικα περι ορεξεως... Αν σου πω οτι επεσα κ εγω πανω σε αυτη την διαφημιση χτες ;;; Ωραια δουλεια φαινεται οντως αλλα για πραγματικο δερμα ακουγεται πολυ χαμηλη η τιμη. Για καλυμματα καλα κανατε αφου της αρεσουν εννοειται, εχω κ ενα φιλαρακι που κανει αυτη την δουλεια αλλα η περιορισμενη διαρκεια ζωης ειναι για μενα το θεμα που με αποτρεπει. Για θαλασσα παντως κ εγω πετσετες προτιμω ειναι η καλυτερη λυση… και η φτηνοτερη! 😄 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις