paylidis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, filarhos είπε Γιώργο πόσο καλύτερο από το Q3 να είναι όμως; Δεν βλέπω πέρα από μπλιμπλίκια και σήμα (που εδώ που τα λέμε suv είναι δεν μετράει το σήμα εκτός αν είναι cayenne) σε σχέση με το δικό σου... Μην το κοιτάς καν... Εκτός αν θέλεις αυτόματο και ηλιοροφή... Σχεδιαστικα το θεωρω ανωτερο+πιο φρεσκο... Επισης υπαρχει ενα μαγικο feeling που σου αφηνουν οι Bmw οντας κατοχος στο παρελθον, μπαινεις κ νιωθεις οικεία με το εσωτερικό στησιμο τους που παραμενει αναλλοίωτο εδω κ 30+ χρονια. Πιστευα οτι ειναι μονο δικη μου αίσθηση (το ειχα βεβαια κ πριν παρω το Q3) αλλα το εχω ακουσει κ απο αλλους. Οχι σε κατι άλλο πάντως δεν υπερεχει... Απο εκει κ περα του λειπουν οι φυσικοι διακοπτες (ακομα ενα μεγαλο -) Στην affordable εκδοση του ειναι κηδεια (136 αλογα ειναι ΟΚ για το κουπερ αλλα οχι για το Χ1 και ας ειναι αυτοματο) Α, η ηλιοροφή του ειναι ονειρο-τιμια πανοραμικη (μπορουσε κ καλυτερα αλλα οκ) για το αυτοματο i dont give a sh**... εαν ειναι στανταρ ας ειναι, παραπανω δε πληρωνω παντως ουτε 300€ για τα 15-18 χλμ που κανω την ημερα σε χαλαρους - μέτριους σε κινηση - κατα κανονα, δρομους... εν κατακλειδι δεν αξιζει να δωσω μια δεκαρα εξτρα για το σημα της BMW, +20 αλογα, ηλιοροφη και αυτοματο κιβωτιο... 7 λεπτά πριν, tsofras είπε Ωραία αυτά τα sneak peaks σε υπόγεια, είχα κάνει αντίστοιχο στο Corsa D OPC όταν είχε έρθει που δεν υπήρχε πουθενά Σε σχέση με τις τιμές που βλέπω πάντως μία χαρά είναι τα 37 για αυτόματο και ηλιοροφή. Απο εξοπλισμό λείπει κάτι σε σχέση με το Q3 ? θα παιξουν καποια λιγα αυτοκινητα στα 36 χιλιαρικα παρα 10 ευρω ειπε σε 2-3 χρώματα (εκπτωση καπου 1500€ στην πραξη υπολογιζοντας το χρώμα + κανα 2 παπαρλικια ακομα που βαζει η εισαγωγική) οποτε βαζοντας την ηλιοροφή θα παει στα 37 ακριβως με μια εκπτωσουλα... Οχι απο εξοπλισμο ειναι υπερπληρες απο το λιγο που το ειδα (κανενα δεκαλεπτο), βεβαια αυτο που ειχαν ηταν νομιζω x-line οποτε πιο ομορφο απο τη βασικη (αισθητικες παρεμβασεις πρεπει να εχει μονο). Σκεψου ομως οτι το δικο μου Q3 που εχω σα μετρο συγκρισης δεν ειναι η βασικη... Θα ελεγα οτι ο ανταγωνισμος για GLA & Q3 γινεται σκληρος πλεον... Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2022 από paylidis 1
filarhos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, paylidis είπε Σχεδιαστικα το θεωρω ανωτερο+πιο φρεσκο... Επισης υπαρχει ενα μαγικο feeling που σου αφηνουν οι Bmw οντας κατοχος στο παρελθον, μπαινεις κ νιωθεις οικεία με το εσωτερικό στησιμο τους που παραμενει αναλλοίωτο εδω κ 30+ χρονια. Πιστευα οτι ειναι μονο δικη μου αίσθηση (το ειχα βεβαια κ πριν παρω το Q3) αλλα το εχω ακουσει κ απο αλλους. Οχι σε κατι άλλο πάντως δεν υπερεχει... Απο εκει κ περα του λειπουν οι φυσικοι διακοπτες (ακομα ενα μεγαλο -) Στην affordable εκδοση του ειναι κηδεια (136 αλογα ειναι ΟΚ για το κουπερ αλλα οχι για το Χ1 και ας ειναι αυτοματο) Α, η ηλιοροφή του ειναι ονειρο-τιμια πανοραμικη (μπορουσε κ καλυτερα αλλα οκ) για το αυτοματο i dont give a sh**... εαν ειναι στανταρ ας ειναι, παραπανω δε πληρωνω παντως ουτε 300€ για τα 15-18 χλμ που κανω την ημερα σε χαλαρους - μέτριους σε κινηση - κατα κανονα, δρομους... εν κατακλειδι δεν αξιζει να δωσω μια δεκαρα εξτρα για το σημα της BMW, +20 αλογα, ηλιοροφη και αυτοματο κιβωτιο... Δεν το βλέπω να αξίζει και πολύ τα 10+... Εκτός αν το βαρέθηκες κιόλας... Πάντως το χειροκίνητο κιβώτιο της προηγούμενης ήταν δράμα (για τον επιλογεα). Δεν το οδήγησα εγώ αλλά ο πατέρας μου και μου είπε μόνο αυτόματο γιατί δεν ξέρεις πότε αλλάζεις ταχύτητα. Ίδιο πρόβλημα αίσθησης είχαμε και για το xc40 που και είπαμε μόνο αυτόματο... Και είχαμε, βασικά το έχω ακόμα, αυτοκίνητο με θεωρητικά ασαφές κιβώτιο ταχυτήτων σε σχέση με τα vag... Υ.Γ. Ηλιοροφή που ξεκινά μετά το κεφάλι των εμπρος επιβατών δεν με ενθουσιάζει. Να ήταν κανένα skyview να το συζητούσαμε. Σαν να είσαι σε κάμπριο ένα πράγμα... 2
paylidis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, filarhos είπε Δεν το βλέπω να αξίζει και πολύ τα 10+... Εκτός αν το βαρέθηκες κιόλας... Πάντως το χειροκίνητο κιβώτιο της προηγούμενης ήταν δράμα (για τον επιλογεα). Δεν το οδήγησα εγώ αλλά ο πατέρας μου και μου είπε μόνο αυτόματο γιατί δεν ξέρεις πότε αλλάζεις ταχύτητα. Ίδιο πρόβλημα αίσθησης είχαμε και για το xc40 που και είπαμε μόνο αυτόματο... Και είχαμε, βασικά το έχω ακόμα, αυτοκίνητο με θεωρητικά ασαφές κιβώτιο ταχυτήτων σε σχέση με τα vag... Υ.Γ. Ηλιοροφή που ξεκινά μετά το κεφάλι των εμπρος επιβατών δεν με ενθουσιάζει. Να ήταν κανένα skyview να το συζητούσαμε. Σαν να είσαι σε κάμπριο ένα πράγμα... κοιτα δεν ειναι οτι το βαρεθηκα απλα δεν εχει wow factor... αλλα ομοιως δε θα εχει wow factor κ η Χ1 με λιγοτερα αλογα και αυτοματη (που σημαινει οτι δε κανεις κ μλκς που θα εκανες με χειροκινητο για να μη παρεις το κιβωτιο σε τζαμποσακουλες) Τα χειροκινητα BMW ειναι τα καλυτερα που εχω οδηγησει - μου κανει εντυπωση που δε σας αρεσαν...! Τα Vag ναι ειναι ασαφη, ακομα και σήμερα που εχω κλεισει 2 χρονια, πολλες φορες εχω 3η και νομιζω οτι εχω βαλει 1η...
filarhos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 14 λεπτά πριν, paylidis είπε κοιτα δεν ειναι οτι το βαρεθηκα απλα δεν εχει wow factor... αλλα ομοιως δε θα εχει wow factor κ η Χ1 με λιγοτερα αλογα και αυτοματη (που σημαινει οτι δε κανεις κ μλκς που θα εκανες με χειροκινητο για να μη παρεις το κιβωτιο σε τζαμποσακουλες) Τα χειροκινητα BMW ειναι τα καλυτερα που εχω οδηγησει - μου κανει εντυπωση που δε σας αρεσαν...! Τα Vag ναι ειναι ασαφη, ακομα και σήμερα που εχω κλεισει 2 χρονια, πολλες φορες εχω 3η και νομιζω οτι εχω βαλει 1η... Δεν είχε καμία σχέση με την προηγούμενη 3άρα που μου αρέσει πολύ... Η Χ1 ήταν πολύ χάλια... Εγώ έπαιξα λίγο με σβηστό κινητήρα και ήταν κάπως λαστιχωτό... Μήπως φταίει και που δίνει την κίνηση; Στον fsi το κιβώτιο είναι τέλειο ξέρεις πάντα που κουμπώνει, ίσως το καλύτερο μετά το μχ που κούμπωνε με τον καρπό... Αν και πλέον είναι "αμαρτία" να μην αγοράζεις αυτόματο... Τα σύγχρονα αυτόματα βελτιώνουν την εμπειρία της μεταφορά από το σημείο Α στο σημείο Β και αν θέλεις κάτι περισσότερο σου το δίνουν... Ενώ με το χειροκίνητο είτε θέλεις μεταφορά είτε λίγο πιο σπορ πάλι ανακατεύεις την κοτόσουπα... Μακάρι να μπορούσα να αλλάξω στα αυτοκίνητα μου το κιβώτιο με ένα σύγχρονο αυτόματο και στο passat με τον diesel... Υ.Γ. Κι όπως λέει ένας φίλος: Αφού όλοι ηλεκτρικά θα πάρετε... 3
tsofras Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 41 λεπτά πριν, filarhos είπε Δεν είχε καμία σχέση με την προηγούμενη 3άρα που μου αρέσει πολύ... Η Χ1 ήταν πολύ χάλια... Εγώ έπαιξα λίγο με σβηστό κινητήρα και ήταν κάπως λαστιχωτό... Μήπως φταίει και που δίνει την κίνηση; Στον fsi το κιβώτιο είναι τέλειο ξέρεις πάντα που κουμπώνει, ίσως το καλύτερο μετά το μχ που κούμπωνε με τον καρπό... Αν και πλέον είναι "αμαρτία" να μην αγοράζεις αυτόματο... Τα σύγχρονα αυτόματα βελτιώνουν την εμπειρία της μεταφορά από το σημείο Α στο σημείο Β και αν θέλεις κάτι περισσότερο σου το δίνουν... Ενώ με το χειροκίνητο είτε θέλεις μεταφορά είτε λίγο πιο σπορ πάλι ανακατεύεις την κοτόσουπα... Μακάρι να μπορούσα να αλλάξω στα αυτοκίνητα μου το κιβώτιο με ένα σύγχρονο αυτόματο και στο passat με τον diesel... Υ.Γ. Κι όπως λέει ένας φίλος: Αφού όλοι ηλεκτρικά θα πάρετε... DSG αν την πατήσεις δύσκολα θα ξαναπάρεις , εγώ μπορεί να λέω αλλά το ψυχολογικό μάλλον δεν θα μου φύγει ποτέ. Πέτυχα εχθές σε αγγλικό forum Leon 1.4 PHEV πάπαλα το DSG με ούτε 10.000χλμ , και με την κατάσταση που επικρατεί παπαλα το αμάξι μέχρι να του έρθει κιβώτιο. Τα CVT μουγκρίζουν σαν να μην υπάρχει αύριο Τα DCT δεν διαβάζω και τα καλύτερα σχόλια Τα aisin μας έμειναν αλλά δεν υπάρχει αμάξι που να τα φοράει και να μην είναι SUV της Stelantis ή Astra με 35.000ε Οπότε ναι , αυτόματο μάλλον σε ηλεκτρικό πάλι 3
ritualistic Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, tsofras είπε DSG αν την πατήσεις δύσκολα θα ξαναπάρεις , εγώ μπορεί να λέω αλλά το ψυχολογικό μάλλον δεν θα μου φύγει ποτέ. Πέτυχα εχθές σε αγγλικό forum Leon 1.4 PHEV πάπαλα το DSG με ούτε 10.000χλμ , και με την κατάσταση που επικρατεί παπαλα το αμάξι μέχρι να του έρθει κιβώτιο. Τα CVT μουγκρίζουν σαν να μην υπάρχει αύριο Τα DCT δεν διαβάζω και τα καλύτερα σχόλια Τα aisin μας έμειναν αλλά δεν υπάρχει αμάξι που να τα φοράει και να μην είναι SUV της Stelantis ή Astra με 35.000ε Οπότε ναι , αυτόματο μάλλον σε ηλεκτρικό πάλι εγω να πω την αληθεια μου το εχω σκυλομετανιωσει που δεν το πηρα αυτοματο και τωρα συνεχως με τρωει να δωσω το χειροκινητο... @tsofras αντιλαμβανομαι το ψυχολογικο σου αλλα γενικα εχω σταματησει να ακουω τοσο μαζικες βλαβες σε αυτοματα κιβωτια του γκρουπ. Μεμονωμενες βλαβες παντα θα υπαρχουν κ αυτο δεν θα επρεπε να ειναι παραγοντας αποτροπης. Θα μου πεις αν σου κατσει 1 μετα το σκεφτεσαι 100 φορες, αλλα για μενα που δεν εχω υπαρξει παθων, αυτο το σταματα ξεκινα καθε μερα ισοδυναμει με βασανιστηριο... 1
tsofras Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, ritualistic είπε εγω να πω την αληθεια μου το εχω σκυλομετανιωσει που δεν το πηρα αυτοματο και τωρα συνεχως με τρωει να δωσω το χειροκινητο... @tsofras αντιλαμβανομαι το ψυχολογικο σου αλλα γενικα εχω σταματησει να ακουω τοσο μαζικες βλαβες σε αυτοματα κιβωτια του γκρουπ. Μεμονωμενες βλαβες παντα θα υπαρχουν κ αυτο δεν θα επρεπε να ειναι παραγοντας αποτροπης. Θα μου πεις αν σου κατσει 1 μετα το σκεφτεσαι 100 φορες, αλλα για μενα που δεν εχω υπαρξει παθων, αυτο το σταματα ξεκινα καθε μερα ισοδυναμει με βασανιστηριο... E ναι προφανώς παίζει και η χρήση. Και εγώ αν ήμουν καθημερινά στη κίνηση θα είχα πάρει αυτόματο , μάλλον όχι DSG Τώρα για 4 φορές τον μήνα που μπλέκω με κίνηση μάλλον δεν αξίζει να δώσω παραπάνω λεφτά και να έχω και το ψυχολογικό ή να πάρω κάτι που είναι πιο αξιόπιστο ως κιβώτιο αλλά να μην μου αρέσει το υπόλοιπο πακέτο
paylidis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, ritualistic είπε εγω να πω την αληθεια μου το εχω σκυλομετανιωσει που δεν το πηρα αυτοματο και τωρα συνεχως με τρωει να δωσω το χειροκινητο... @tsofras αντιλαμβανομαι το ψυχολογικο σου αλλα γενικα εχω σταματησει να ακουω τοσο μαζικες βλαβες σε αυτοματα κιβωτια του γκρουπ. Μεμονωμενες βλαβες παντα θα υπαρχουν κ αυτο δεν θα επρεπε να ειναι παραγοντας αποτροπης. Θα μου πεις αν σου κατσει 1 μετα το σκεφτεσαι 100 φορες, αλλα για μενα που δεν εχω υπαρξει παθων, αυτο το σταματα ξεκινα καθε μερα ισοδυναμει με βασανιστηριο... Ο λαμαρινας στο γνωστο μας συνεργειο, με ιδιο Q3 με το δικο μας (αλλα λευκη περλα & S-line) με dsg μου ειχε αναφερει οτι εχει αρχισει τα προβληματα και αναμενει να μεινει... ευτυχως εντος εγγυησης αλλα ειναι δεμα χρονου να ξαναχαλασει κ εκτος... Δε τον ρωτησα προχθες αν εμεινε, το ξεχασα! Αν επαιρνα σημερα αυτοματο θα ηταν μονο απο BMW... Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2022 από paylidis 1
telis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Πάρτε BMW https://www.drive.gr/news/kosmos/thermainomena-kathismata-gia-18-dolaria-mina-apo-tin-bmw Δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ 2
filarhos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Βάζεις στο κάθισμα θερμαινόμενο κάλυμμα που παίρνει ρεύμα από τον αναπτήρα... 50χιλ€ αυτοκίνητο με κάλυμμα
tsofras Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, telis είπε Πάρτε BMW https://www.drive.gr/news/kosmos/thermainomena-kathismata-gia-18-dolaria-mina-apo-tin-bmw Δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ Για άλλη μία φορά θα φταίει ο καταναλωτής που θα τα δίνει 4
telis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, tsofras είπε Για άλλη μία φορά θα φταίει ο καταναλωτής που θα τα δίνει Ναι και όχι. Από την στιγμή που ορισμένες μάρκες έχουν κατοχυρώσει την φήμη της premium, ο αγοραστής θα πληρώσει ότι μλκια του παρουσιάσουν, για να αποκτήσει αυτό το premium, το οποίο μπορεί να είναι απλά μια μπούρδα. Δες στα κινητά τηλέφωνα τι γίνεται. Πόσοι δεν αγοράζουν ναυαρχίδες 1000+ ευρώ με δόσεις ο Θεοδόσης,αλλά κάνουν αναπάντητες γιατί δεν έχουν μονάδες. 3
tsofras Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 46 λεπτά πριν, telis είπε Ναι και όχι. Από την στιγμή που ορισμένες μάρκες έχουν κατοχυρώσει την φήμη της premium, ο αγοραστής θα πληρώσει ότι μλκια του παρουσιάσουν, για να αποκτήσει αυτό το premium, το οποίο μπορεί να είναι απλά μια μπούρδα. Δες στα κινητά τηλέφωνα τι γίνεται. Πόσοι δεν αγοράζουν ναυαρχίδες 1000+ ευρώ με δόσεις ο Θεοδόσης,αλλά κάνουν αναπάντητες γιατί δεν έχουν μονάδες. Ε αυτό λέμε ο καταναλωτής φταίει και μόνο 1
atrigane Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, tsofras είπε Ε αυτό λέμε ο καταναλωτής φταίει και μόνο Consumo ergo sum ως παραλλαγή του cogito ergo sum(βάζω και τον εαυτό μου μέσα).
etzi Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Καλημέρα, έχω ένα hyundai i20 bc3 αλλά λόγω των σκληρών πλαστικών πλαστικών που έχει στα σημεία των πορτών έχουν αρχίσει τα τριξίματα (ευτυχώς που δεν είναι στο ταμπλό). Υπάρχει κάποιο σπρέι πιθανός ή κάτι που μπορούμε να κάνουμε για να μειωθούν τα τριξίματα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις