menthol1979 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 19 λεπτά πριν, bkran είπε Αν δεις στο car από περιέργεια, το ποιο φτηνό 07 Auris 1.6 το ζητάνε 5K και έχει και 240κ χλμ. Εφόσον είναι και σε καλή κατάσταση θα φύγει εύκολα νομίζω. Γενικά δεν είναι και τόσο φοβερό, μιλάς με αυτούς που θα σε πάρουν και τους κόβεις και λίγο από το τηλέφωνο τι είναι. Απλά προσέχεις τι θα πεις στο τηλέφωνο για την τιμή, αν σου ξεκινήσει παζάρι η απάντηση για μένα είναι έλα να το δεις, να το δει και μηχανικός και μετά να συζητήσουμε για την τιμή. Σε έναν που επέμενε του είχα πει ναι στην τιμή που ήθελε αλλά ότι άλλο και να βρει ο μηχανικός σου δεν κόβω τπτ. Όντως το πήρε ο τύπος και στην τιμή που είχαμε πει. Επίσης, εγώ τους λέω από το τηλέφωνο και τα στραβά, αν πχ έχεις αλλάξει μια πόρτα ή έχεις βάψει προφυλακτήρα, καλό είναι να το ξέρουν για να μην τραβιέσαι τσάμπα. Απλά αυτό που κάνω προσωπικά είναι αφού με πάρουν 2-3, κατεβάζω την αγγελία από το car και πάω με την σειρά που με πήραν. Ραντεβού να το δουν και αν θέλουν ραντεβού σε μηχανικό. Αν από την άλλη δεν θες να τραβιέσαι, το κόβεις από την αγγελία και γράφεις μόνο σε αντιπροσωπεία Toyota ή ξέρω γω spot a wheel κτλ κτλ Τέλος δεν το δίνεις να το οδηγήσει άλλος για κανένα λόγο, αν θες να σε πάω βόλτα να μου λες τι να κάνω. Στο μηχανικό προφανώς το έδινα, στο τέλος της ημέρας αν το χαλάσει θα το φτιάξει κι όλας Πολύ ωραία τα είπες, σε ευχαριστώ για την απάντησή σου! Απλά λόγω υποχρεώσεων και δουλειάς δεν έχω το χρόνο να διαθέτω τα πρωινά να το βλέπει κάποιος μάστορας υποψήφιου αγοραστή, και δεν ξέρω εαν επι τόπου ο μηχανικός που μπορεί να φέρει κάποιος μπορεί να καταλάβει ότι χρειάζεται. Πιστεύεις ότι η λύση με μόνο επι τόπου επείδιξη και πιστοποιητικά μπορεί να λειτουργήσει, απο την πείρα σου; 3 λεπτά πριν, paylidis είπε Καταρχήν όπως ειπώθηκε Σίγουρα πάνω από πέντε χιλιάρικα πιάνει. Από εκεί και πέρα βάζεις όρους : δεκτος έλεγχος εντός 5 - 10 χλμ από την έδρα μου κ προφανως δε το δίνεις στον κάθε πικραμένο να το οδηγήσει, μόνο στο μάστορα κ αυτό παρουσία σου (μέσα στο Αμαξι). Μην το σκοτώσει σε μάντρα και μην το φοβάσαι ότι θα σε ταλαιπωρήσει είναι Toyota και κάνουν κρα κάποιοι (Μη με ρωτήσεις γιατί δεν ξέρω) Και αυτό μια ιδέα καλή, έλεγχος μόνο στο προάστιο που μένω άντε βαριά βαριά στα γειτονικά. 1
Peugeot208 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, paylidis είπε Η νεα ταξη πρ...ιμιουμ...! 😂😂😂 απο το 206 που εβγαζες το κλειδι και δεν εσβηνε ο κινητηρας (το εχω παθει οντως) φτασαμε στο να λεμε το 208 πριμιουμ Oh mon dieu... Γατάκια.... Ετοιμάζομαι να πουλήσω το δικό μου και να πάρω Q3 Sportback και τα ρέστα διακοπές στη Μύκονο.
korakios Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 59 λεπτά πριν, menthol1979 είπε Απλά λόγω υποχρεώσεων και δουλειάς δεν έχω το χρόνο να διαθέτω τα πρωινά να το βλέπει κάποιος μάστορας υποψήφιου αγοραστή άρα μαντρα 1 ώρα πριν, menthol1979 είπε η λύση με μόνο επι τόπου επείδιξη και πιστοποιητικά μπορεί να λειτουργήσει αν εννοείς να δείξεις στον αγοραστή χαρτιά καλής λειτουργίας , ούτε καν 1
tsofras Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, telis είπε Εχθές.... Εκανα το ίδιο όταν έκλεισα τα 5000 στο Leon 😂 2 ώρες πριν, telis είπε Εχθές.... 270 βλέπω στο κοντέρ τι αμάξι είναι?
mp123 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 12 ώρες πριν, menthol1979 είπε Καλησπέρα παιδιά, Χριεάζομαι λίγο καμμιά γνώμη εσείς που ασχολείστε πιό πολύ. Λοιπόν αρχές Ιουνίου έκλεισα καινούριο αμάξι, παράδοση μου είπαν το Νοέμβριο, αλλά με αυτά που διαβάζω εαν γίνει πριν τα Χριστούγεννα θαύμα θα είναι. Τέλος πάντων μέχρι τότε κάνω σκέψεις τι να κάνω αυτό που έχω ήδη, ένα Αuris του 2007, 1.6. Την τελευταία φορά που ρώτησα σε μάντρα πριν δύο χρόνια μου είχαν πει μέγιστο 3,5-4Κ επειδή είναι 1.6 και καίει πολύ. Τώρα υπολογίζω αμα πάω ότι με το ζόρι 3 χιλιάρικα να μου δώσουν. Τα θεωρώ πολύ λίγα ρε γμτ, είναι τζιτζί όλα σερβις αντιπροσωπεία κτλ, δεν ξέρω. Φίλος μου είπε να κοιτάξω να το δώσω μόνος μου αλλά είχα στο παρελθόν πολύ κακή εμπειρία. Σα μπίτι χαζός που ήμουν, ηταν τότε να πουλήσω μια παλιά corolla του 85 που είχα. Ήρθε ένας τύπος την πήρε να τη δοκιμάσει και την κοπάνησε σε ένα μαντρότοιχο και την έκανε βίδες. Πάλι καλά που δεν έφαγε καναν άνθρωπο, ακόμα θα έτρεχα. Τα χρήματα μου τα έδωσε, δε ζήταγα και πολλά άλλωστε, όμως το φοβάμαι πολύ το θέμα. Επίσης πλέον έχω οικογένεια και τη φάση "να το πάμε σε φίλο μάστορα εκεί να το δει" δεν παίζει, δεν έχω όρεξη να γυρίσω όλη την Αθήνα στον μάστορα του κάθε τύπου που για παζάρι θα το κάνει άλλωστε. Σκέφτομαι να την βάλω αγγελία, να πληρώσω να πάρω και κανα δυο βεβαιώσεις που δίνουν κάτι spot mechanic και ένα κτεο νομίζω και να βάλω ορίστε το αμάξι, να και οι βεβαιώσεις αν θες πάρτο κτλ. Η αλήθεια είναι ότι δεν καίγομαι να το δώσω αμέσως, μέχρι να συνηθίσω και το καινούριο θα μπορούσα να το κρατήσω να βγάζει λίγο τη λάντζα (ψώνια, supermarket κλπ) αλλά για κάποιο διάστημα, όχι πάντα. Έχω καμμιά ελπίδα έτσι; Προτείνετε να κάνω και τίποτα άλλο; Ευχαριστώ! Δεν εχεις καμμια ελπιδα . Δωστο εκει που θα πάρεις το καινουριο. Τωρα για 1000 1500 ευρω θα καθομαστε να ασχολουμαστε. ;
bkran Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 15 ώρες πριν, menthol1979 είπε Πολύ ωραία τα είπες, σε ευχαριστώ για την απάντησή σου! Απλά λόγω υποχρεώσεων και δουλειάς δεν έχω το χρόνο να διαθέτω τα πρωινά να το βλέπει κάποιος μάστορας υποψήφιου αγοραστή, και δεν ξέρω εαν επι τόπου ο μηχανικός που μπορεί να φέρει κάποιος μπορεί να καταλάβει ότι χρειάζεται. Πιστεύεις ότι η λύση με μόνο επι τόπου επείδιξη και πιστοποιητικά μπορεί να λειτουργήσει, απο την πείρα σου; Καλά, δεν έχω και καμία φοβερή εμπειρία, δύο αυτοκίνητα έχω πουλήσει έτσι :). Απλά, έχω ακούσει διάφορα και έχω διαβάσει και διάφορα στο insomnia. Τελευταία γνωστός μου πούλησε αυτοκίνητο και είχε βάλει προϋπόθεση ότι δεν πάει σε μηχανικό, τύπου έλα να το δεις και αυτό είναι όλο. Το έδωσε εύκολα, βρέθηκε μηχανικός που το αγόρασε έτσι για τον εαυτό του ( ένα shirocco 8-10 ετών ήταν ). Απλά, σκέφτομαι λίγο και την απέναντι πλευρά. Όταν κι εγώ έψαχνα αυτοκίνητο ήθελα να μου δώσει το ok κάποιος μηχανικός. Δυο φορές που αγόρασα μεταχειρισμένο δεν είχα μηχανικό για τη μάρκα που πήρα οπότε πήγα αντιπροσωπεία. Επίσης πήγαινα πρωί, τύπου 8-8:30 και μετά τον έλεγχο πήγαινα στη δουλειά με μικρή καθυστέρηση και την ανάλογη ενημέρωση. Επειδή 1,5-2 χιλιάρικα δεν είναι λίγα λεφτά, κι αν το αυτοκίνητο σου είναι σωστό, δεν χάνεις και τπτ να το βάλεις αγγελία με μερικές φωτογραφίες. Βλέπεις πως πάει κι αν σε πρηξουν την κατεβάζεις και τέρμα. Επίσης γράψε αν θες δεκτός έλεγχος μόνο σε αντιπροσωπεία και αν κάποιος σου πει στο τηλ για spot a wheel ( και αλλες αντίστοιχες ) ή να φέρει το μηχανικό του εκεί, αποφασίζεις αν θα το δεχτείς επί τόπου. Βάλε και ένα νούμερο στο μυαλό σου σαν ελάχιστο για το παζάρι που όλοι θα κάνουν και προχωράς 1 1
telis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 13 ώρες πριν, tsofras είπε Εκανα το ίδιο όταν έκλεισα τα 5000 στο Leon 😂 270 βλέπω στο κοντέρ τι αμάξι είναι? Superb του 2005 με τον κλασσικό turbo 1.8 20v στα 193 άλογα. Και ναι, ΔΕΝ καίει σταγόνα λαδιού 3
tsofras Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 10 λεπτά πριν, telis είπε Superb του 2005 με τον κλασσικό turbo 1.8 20v στα 193 άλογα. Και ναι, ΔΕΝ καίει σταγόνα λαδιού Ωραία κινητήρας, 360000 έχει γράψει στο Ibiza του κολλητού με πρόγραμμα από τον πρώτο μήνα και συνεχίζει 3
paylidis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, bkran είπε Καλά, δεν έχω και καμία φοβερή εμπειρία, δύο αυτοκίνητα έχω πουλήσει έτσι :). Απλά, έχω ακούσει διάφορα και έχω διαβάσει και διάφορα στο insomnia. Τελευταία γνωστός μου πούλησε αυτοκίνητο και είχε βάλει προϋπόθεση ότι δεν πάει σε μηχανικό, τύπου έλα να το δεις και αυτό είναι όλο. Το έδωσε εύκολα, βρέθηκε μηχανικός που το αγόρασε έτσι για τον εαυτό του ( ένα shirocco 8-10 ετών ήταν ). Απλά, σκέφτομαι λίγο και την απέναντι πλευρά. Όταν κι εγώ έψαχνα αυτοκίνητο ήθελα να μου δώσει το ok κάποιος μηχανικός. Δυο φορές που αγόρασα μεταχειρισμένο δεν είχα μηχανικό για τη μάρκα που πήρα οπότε πήγα αντιπροσωπεία. Επίσης πήγαινα πρωί, τύπου 8-8:30 και μετά τον έλεγχο πήγαινα στη δουλειά με μικρή καθυστέρηση και την ανάλογη ενημέρωση. Επειδή 1,5-2 χιλιάρικα δεν είναι λίγα λεφτά, κι αν το αυτοκίνητο σου είναι σωστό, δεν χάνεις και τπτ να το βάλεις αγγελία με μερικές φωτογραφίες. Βλέπεις πως πάει κι αν σε πρηξουν την κατεβάζεις και τέρμα. Επίσης γράψε αν θες δεκτός έλεγχος μόνο σε αντιπροσωπεία και αν κάποιος σου πει στο τηλ για spot a wheel ( και αλλες αντίστοιχες ) ή να φέρει το μηχανικό του εκεί, αποφασίζεις αν θα το δεχτείς επί τόπου. Βάλε και ένα νούμερο στο μυαλό σου σαν ελάχιστο για το παζάρι που όλοι θα κάνουν και προχωράς Μη το σκέφτεσαι καν για εμένα τα 1000€ διαφορά είναι σοβαρά λεφτά. Είναι πχ η ηλιοροφή στο καινούργιο σου… Απλα βάλε τους όρους σου έλεγχος σε συνεργείο στην τάδε ακτίνα τάδε ώρες/ημέρες και δωσε τη μεταβίβαση σε διαικπεραιωτη (30-40€ παίρνουν συνήθως του αγοραστή έξοδο ή 50-50). Έτσι έκανα κ εγώ με 4 αμαξια που πούλησα τα τελευταία 3 χρονια, με μηδενικό κόπο και απώλεια εργατοωρών. Στο παρελθόν την είχα πατήσει κ εγώ με έτρεχαν Ελευσίνα κλπ κ τελικά δε το έπαιρναν για χψ ηλίθιους λόγους ή έκαναν μεταγενέστερα γελοία παζάρια… 1 ώρα πριν, tsofras είπε Ωραία κινητήρας, 360000 έχει γράψει στο Ibiza του κολλητού με πρόγραμμα από τον πρώτο μήνα και συνεχίζει Απαπαπα πιπέρι. Τα vag καίνε Λαδια το λένε όλοι οι γνωστές με σταρλετ, γιαρις κ μικρα 😂😂😂 1
zio10 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 7 ώρες πριν, mp123 είπε Δεν εχεις καμμια ελπιδα . Δωστο εκει που θα πάρεις το καινουριο. Τωρα για 1000 1500 ευρω θα καθομαστε να ασχολουμαστε. ; Με 1500€ εμείς παίρνουμε ένα αμάξι ακόμα! 1
jaguar13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 46 λεπτά πριν, paylidis είπε Μη το σκέφτεσαι καν για εμένα τα 1000€ διαφορά είναι σοβαρά λεφτά. Είναι πχ η ηλιοροφή στο καινούργιο σου… Απλα βάλε τους όρους σου έλεγχος σε συνεργείο στην τάδε ακτίνα τάδε ώρες/ημέρες και δωσε τη μεταβίβαση σε διαικπεραιωτη (30-40€ παίρνουν συνήθως του αγοραστή έξοδο ή 50-50). Έτσι έκανα κ εγώ με 4 αμαξια που πούλησα τα τελευταία 3 χρονια, με μηδενικό κόπο και απώλεια εργατοωρών. Στο παρελθόν την είχα πατήσει κ εγώ με έτρεχαν Ελευσίνα κλπ κ τελικά δε το έπαιρναν για χψ ηλίθιους λόγους ή έκαναν μεταγενέστερα γελοία παζάρια… Απαπαπα πιπέρι. Τα vag καίνε Λαδια το λένε όλοι οι γνωστές με σταρλετ, γιαρις κ μικρα 😂😂😂 Ε καλά ότι καίνε λάδια καίνε, δε νομίζω ότι είναι ταμπού να το παραδεχτούμε. Ιδιοκτήτης superb 2010, 1,8tsi με αναγκαστική ολική ανακατασκευή μηχανής φέτος λόγω του ότι είχα φτάσει να βάζω πιο πολύ λάδι από βενζίνη (κυριολεκτικά), και σύμφωνα με το συνεργείο υπήρξε μια παρτίδα του 2010 που είναι ευρέως διαδεδομένο το πρόβλημα. Γ@μω την ατυχία μου... 3
paylidis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Μεσω γνωστού, επαιξε ενα Sneak peak χθες βραδυ στο νεο Χ1 σε ενα υποπτο υπογειο γκαραζ γνωστης εταιρείας. Μπορουσα να παω και επισημως στην παρουσιαση που εγινε αλλα δεν ειχα ορεξη το πηγαινε ελα και τον κοσμο+το μετεπειτα πρηξιμο... Το αυτοκινητο ειναι ωραιο, με διαφορά ανωτερο απο το απερχόμενο (μερα με τη νύχτα) και με εξωφρενικά πλουσιο εξοπλισμο στη βασικη του. Θα παίξει επισης ψιλοπροωθητικη οσονουπο με αποτέλεσμα όπως το θελω (ηλιοροφη βασικα θελω εξτρα απο την υπερπλουσια βασικη) να μου βγει ουτε 37Κ τελική (αυτοματο, για χειροκινητο δεν εχουν χρονικο πλανο-δεν ηξερε καν αν θα κυκλοφορησει μιας κ οι 9/10 στη Bmw παιρνουν αυτοματο). Λατρεψα το floating center console! Ειναι απιστευτη αν κ θελει χρονο να τη συνηθισεις... ΑΛΛΑ με 136 αλογα κ 3κυλινδρο με 2 χρονια εγγυηση... θα βγαινει το ιδιο μοτερ κ με 170 και mild hybrid (my ass), αλλα τη τσιμπαμε τη 40αρα... Ε δε τα δινω!!! TD δεν επαιξε γιατι ειχαν γερμανικες πινακιδες, φωτο επισης για να μη τον καψω... 3
filarhos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Γιώργο πόσο καλύτερο από το Q3 να είναι όμως; Δεν βλέπω πέρα από μπλιμπλίκια και σήμα (που εδώ που τα λέμε suv είναι δεν μετράει το σήμα εκτός αν είναι cayenne) σε σχέση με το δικό σου... Μην το κοιτάς καν... Εκτός αν θέλεις αυτόματο και ηλιοροφή... 12 λεπτά πριν, paylidis είπε Μεσω γνωστού, επαιξε ενα Sneak peak χθες βραδυ στο νεο Χ1 σε ενα υποπτο υπογειο γκαραζ γνωστης εταιρείας. Μπορουσα να παω και επισημως στην παρουσιαση που εγινε αλλα δεν ειχα ορεξη το πηγαινε ελα και τον κοσμο+το μετεπειτα πρηξιμο... Το αυτοκινητο ειναι ωραιο, με διαφορά ανωτερο απο το απερχόμενο (μερα με τη νύχτα) και με εξωφρενικά πλουσιο εξοπλισμο στη βασικη του. Θα παίξει επισης ψιλοπροωθητικη οσονουπο με αποτέλεσμα όπως το θελω (ηλιοροφη βασικα θελω εξτρα απο την υπερπλουσια βασικη) να μου βγει ουτε 37Κ τελική (αυτοματο, για χειροκινητο δεν εχουν χρονικο πλανο-δεν ηξερε καν αν θα κυκλοφορησει μιας κ οι 9/10 στη Bmw παιρνουν αυτοματο). Λατρεψα το floating center console! Ειναι απιστευτη αν κ θελει χρονο να τη συνηθισεις... ΑΛΛΑ με 136 αλογα κ 3κυλινδρο με 2 χρονια εγγυηση... θα βγαινει το ιδιο μοτερ κ με 170 και mild hybrid (my ass), αλλα τη τσιμπαμε τη 40αρα... Ε δε τα δινω!!! TD δεν επαιξε γιατι ειχαν γερμανικες πινακιδες, φωτο επισης για να μη τον καψω... 2
tsofras Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 20 λεπτά πριν, paylidis είπε Μεσω γνωστού, επαιξε ενα Sneak peak χθες βραδυ στο νεο Χ1 σε ενα υποπτο υπογειο γκαραζ γνωστης εταιρείας. Μπορουσα να παω και επισημως στην παρουσιαση που εγινε αλλα δεν ειχα ορεξη το πηγαινε ελα και τον κοσμο+το μετεπειτα πρηξιμο... Το αυτοκινητο ειναι ωραιο, με διαφορά ανωτερο απο το απερχόμενο (μερα με τη νύχτα) και με εξωφρενικά πλουσιο εξοπλισμο στη βασικη του. Θα παίξει επισης ψιλοπροωθητικη οσονουπο με αποτέλεσμα όπως το θελω (ηλιοροφη βασικα θελω εξτρα απο την υπερπλουσια βασικη) να μου βγει ουτε 37Κ τελική (αυτοματο, για χειροκινητο δεν εχουν χρονικο πλανο-δεν ηξερε καν αν θα κυκλοφορησει μιας κ οι 9/10 στη Bmw παιρνουν αυτοματο). Λατρεψα το floating center console! Ειναι απιστευτη αν κ θελει χρονο να τη συνηθισεις... ΑΛΛΑ με 136 αλογα κ 3κυλινδρο με 2 χρονια εγγυηση... θα βγαινει το ιδιο μοτερ κ με 170 και mild hybrid (my ass), αλλα τη τσιμπαμε τη 40αρα... Ε δε τα δινω!!! TD δεν επαιξε γιατι ειχαν γερμανικες πινακιδες, φωτο επισης για να μη τον καψω... Ωραία αυτά τα sneak peaks σε υπόγεια, είχα κάνει αντίστοιχο στο Corsa D OPC όταν είχε έρθει που δεν υπήρχε πουθενά Σε σχέση με τις τιμές που βλέπω πάντως μία χαρά είναι τα 37 για αυτόματο και ηλιοροφή. Απο εξοπλισμό λείπει κάτι σε σχέση με το Q3 ? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις