Προς το περιεχόμενο

Περί αυτοκίνησης

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, bjj-p είπε

Οσο υπάρχουν εταιρείες leasing, συντηρουν την αγορα...  δεν ενδιαφερει  που θα πουλησουν αρκει να πουλησουν. γιαυτο κ αι τα τελευταια χρονια δεν κυνηγανε τον πελατη, εχουν κλεισμενες παραγγελειες leasing.

ετσι ακριβως, τα λιζινγκ συντηρουν την αγορά... η αντιπροσωπεια που πηρα το δικο μου εχει πλεον αποκλειστικη συνεργασια με μια εταιρεια και πανω απο τα μισα αμαξια που πωλουνται ειναι απο αυτην...

24 λεπτά πριν, bjj-p είπε

Εσυ πουλησες ομως... οταν πουλησουν και εκεινοι να μας πουν την τιμη που πουλησαν.. εχω στον κυκλο μου πωλησεις που ξεκινησαν με τις τιμες που εβλεπαν στο car, αλλα η πωληση εγινε σαφως πιο κατω.

πολυ σωστό, οπως το παραδειγμα που παρεθεσα παραπανω, το πηραν 29 το λευκο και θελουν να το δωσουν 32... οκ πλεον εχει 34-35 με αυτο τον εξοπλισμο αλλα δε λεει κατι... καπου ωπα... προφανως κ θα το κοιτανε για καιρο ακομα...

edit: το ξανακοιταξα να δω εξοπλισμο. ουτε καν εξτρα δεν εχει, βασικη ειναι με διζωνικό (που ενα φεγγαρι ηταν στανταρ) κ μαλλον TD (λεει λιγα χλμ). Οποτε ειναι αμαξι των 27500-28000 οταν πηρε πινακιδες.........

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επίσης το νέο Nissan Juke υβριδικό ξεκινάει απο 32000ε και το Qashqai υβριδικό απο 41700ε

Οπότε τι να λέμε για το Civic

Τουλάχιστον ξαναβλέπουμε κινητήρες 1.5 /1.6 με 160+ άλογα , κάτι είναι και αυτό :D

Πως να μην κάνει 42000ε το δίλιτρο , υβριδικό με 185 άλογα civic ( σε σχέση με την αγορά)

Έχει μετακινηθεί 10000 η αγορά μάλλον

2 λεπτά πριν, tsofras είπε

Επίσης το νέο Nissan Juke υβριδικό ξεκινάει απο 32000ε και το Qashqai υβριδικό απο 41700ε

Οπότε τι να λέμε για το Civic

Τουλάχιστον ξαναβλέπουμε κινητήρες 1.5 /1.6 με 160+ άλογα , κάτι είναι και αυτό :D

Πως να μην κάνει 42000ε το δίλιτρο , υβριδικό με 185 άλογα civic ( σε σχέση με την αγορά)

Έχει μετακινηθεί 10000 η αγορά μάλλον

ειναι τρελοι ρε;

ρεεισαιτρελοσρε Re Eisai Trelos Re GIF - Ρεεισαιτρελοςρε Re Eisai Trelos Re  Trelos Podilato - Discover & Share GIFs

2 λεπτά πριν, paylidis είπε

ειναι τρελοι ρε;

ρεεισαιτρελοσρε Re Eisai Trelos Re GIF - Ρεεισαιτρελοςρε Re Eisai Trelos Re  Trelos Podilato - Discover & Share GIFs

Ετοιμαστείτε να κρύβετε τα κλειδιά όσοι έχετε bmw, mercedes, audi :D

Πρώτη μούρη θα παίζουν peugeot , citroen , nissan, honda

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, tsofras είπε

Πρώτη μούρη θα παίζουν peugeot , citroen , nissan, honda

Η νεα ταξη πρ...ιμιουμ...! 😂😂😂

απο το 206 που εβγαζες το κλειδι και δεν εσβηνε ο κινητηρας (το εχω παθει οντως) φτασαμε στο να λεμε το 208 πριμιουμ 

Oh mon dieu...

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1

Οτιδήποτε αυτοκίνητο πενταετίας πλέον πρέπει να θεωρείται premium 😛

Εγω δεν βλέπω βελτίωση πάντως σύντομα  μέχρι να στρώσουν τα ηλεκτρικά. 

• Like 2

13 λεπτά πριν, tsofras είπε

https://www.newsauto.gr/news/katargounte-tekmiria-ke-foros-politelous-diaviosis-2/

Να πάρουμε κανα Cayenne πριν ανέβουν οι τιμές ? :D

να σου πω την αληθεια αν εβρισκα κανενα φθηνιαρικο θα το επαιρνα για χαβαλε...

2 λεπτά πριν, paylidis είπε

να σου πω την αληθεια αν εβρισκα κανενα φθηνιαρικο θα το επαιρνα για χαβαλε...

αν πάθει κάτι απλά πάει ο χαβαλές :D

Μου χάλασε ο γρύλος του παραθύρου του οδηγού στο 207 (η μεγαλύτερη λαδιέρα που βγήκε ποτέ στους δρόμους) και όπως είναι λογικό πήγα σε ηλεκτρολόγο να το φτιάξω... Ο τύπος μου λέει ότι δεν βρίσκει τίποτα, δεν υπάρχει πουθενά και να βάλουμε ιμιτασιόν με 450 ή καινούριο με 500 ευρώ!!! "Αποκλείεται" του λέω, πάω σε μάντρα στο Κορωπί, βρίσκω ένα 207 που ήταν για απόσυρση, ευτυχώς η πόρτα του οδηγού ήταν άθικτη και πήρα γρύλο και μοτέρ με 100 ευρώ. Τι 'ν 'αυτοί ρε...

• Like 1

4 λεπτά πριν, Bomber-21 είπε

Μου χάλασε ο γρύλος του παραθύρου του οδηγού στο 207 (η μεγαλύτερη λαδιέρα που βγήκε ποτέ στους δρόμους) και όπως είναι λογικό πήγα σε ηλεκτρολόγο να το φτιάξω... Ο τύπος μου λέει ότι δεν βρίσκει τίποτα, δεν υπάρχει πουθενά και να βάλουμε ιμιτασιόν με 450 ή καινούριο με 500 ευρώ!!! "Αποκλείεται" του λέω, πάω σε μάντρα στο Κορωπί, βρίσκω ένα 207 που ήταν για απόσυρση, ευτυχώς η πόρτα του οδηγού ήταν άθικτη και πήρα γρύλο και μοτέρ με 100 ευρώ. Τι 'ν 'αυτοί ρε...

ου μπλεξεις...

6 λεπτά πριν, tsofras είπε

αν πάθει κάτι απλά πάει ο χαβαλές :D

εχω κολλητο μαστορα ρε, του το παραταει εκει η οδικη και εχει ο θεος...

Καλησπέρα παιδιά,

Χριεάζομαι λίγο καμμιά γνώμη εσείς που ασχολείστε πιό πολύ. Λοιπόν αρχές Ιουνίου έκλεισα καινούριο αμάξι, παράδοση μου είπαν το Νοέμβριο, αλλά με αυτά που διαβάζω εαν γίνει πριν τα Χριστούγεννα θαύμα θα είναι. Τέλος πάντων μέχρι τότε κάνω σκέψεις τι να κάνω αυτό που έχω ήδη, ένα Αuris του 2007, 1.6. Την τελευταία φορά που ρώτησα σε μάντρα πριν δύο χρόνια μου είχαν πει μέγιστο 3,5-4Κ επειδή είναι 1.6 και καίει πολύ. Τώρα υπολογίζω αμα πάω ότι με το ζόρι 3 χιλιάρικα να μου δώσουν. Τα θεωρώ πολύ λίγα ρε γμτ, είναι τζιτζί όλα σερβις αντιπροσωπεία κτλ, δεν ξέρω.

Φίλος μου είπε να κοιτάξω να το δώσω μόνος μου αλλά είχα στο παρελθόν πολύ κακή εμπειρία. Σα μπίτι χαζός που ήμουν, ηταν τότε να πουλήσω μια παλιά corolla του 85 που είχα. Ήρθε ένας τύπος την πήρε να τη δοκιμάσει και την κοπάνησε σε ένα μαντρότοιχο και την έκανε βίδες. Πάλι καλά που δεν έφαγε καναν άνθρωπο, ακόμα θα έτρεχα. Τα χρήματα μου τα έδωσε, δε ζήταγα και πολλά άλλωστε, όμως το φοβάμαι πολύ το θέμα. Επίσης πλέον έχω οικογένεια και τη φάση "να το πάμε σε φίλο μάστορα εκεί να το δει" δεν παίζει, δεν έχω όρεξη να γυρίσω όλη την Αθήνα στον μάστορα του κάθε τύπου που για παζάρι θα το κάνει άλλωστε.

Σκέφτομαι να την βάλω αγγελία, να πληρώσω να πάρω και κανα δυο βεβαιώσεις που δίνουν κάτι spot mechanic και ένα κτεο νομίζω και να βάλω ορίστε το αμάξι, να και οι βεβαιώσεις αν θες πάρτο κτλ. Η αλήθεια είναι ότι δεν καίγομαι να το δώσω αμέσως, μέχρι να συνηθίσω και το καινούριο θα μπορούσα να το κρατήσω να βγάζει λίγο τη λάντζα (ψώνια, supermarket κλπ) αλλά για κάποιο διάστημα, όχι πάντα.

Έχω καμμιά ελπίδα έτσι; Προτείνετε να κάνω και τίποτα άλλο; Ευχαριστώ!

21 λεπτά πριν, menthol1979 είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Χριεάζομαι λίγο καμμιά γνώμη εσείς που ασχολείστε πιό πολύ. Λοιπόν αρχές Ιουνίου έκλεισα καινούριο αμάξι, παράδοση μου είπαν το Νοέμβριο, αλλά με αυτά που διαβάζω εαν γίνει πριν τα Χριστούγεννα θαύμα θα είναι. Τέλος πάντων μέχρι τότε κάνω σκέψεις τι να κάνω αυτό που έχω ήδη, ένα Αuris του 2007, 1.6. Την τελευταία φορά που ρώτησα σε μάντρα πριν δύο χρόνια μου είχαν πει μέγιστο 3,5-4Κ επειδή είναι 1.6 και καίει πολύ. Τώρα υπολογίζω αμα πάω ότι με το ζόρι 3 χιλιάρικα να μου δώσουν. Τα θεωρώ πολύ λίγα ρε γμτ, είναι τζιτζί όλα σερβις αντιπροσωπεία κτλ, δεν ξέρω.

Φίλος μου είπε να κοιτάξω να το δώσω μόνος μου αλλά είχα στο παρελθόν πολύ κακή εμπειρία. Σα μπίτι χαζός που ήμουν, ηταν τότε να πουλήσω μια παλιά corolla του 85 που είχα. Ήρθε ένας τύπος την πήρε να τη δοκιμάσει και την κοπάνησε σε ένα μαντρότοιχο και την έκανε βίδες. Πάλι καλά που δεν έφαγε καναν άνθρωπο, ακόμα θα έτρεχα. Τα χρήματα μου τα έδωσε, δε ζήταγα και πολλά άλλωστε, όμως το φοβάμαι πολύ το θέμα. Επίσης πλέον έχω οικογένεια και τη φάση "να το πάμε σε φίλο μάστορα εκεί να το δει" δεν παίζει, δεν έχω όρεξη να γυρίσω όλη την Αθήνα στον μάστορα του κάθε τύπου που για παζάρι θα το κάνει άλλωστε.

Σκέφτομαι να την βάλω αγγελία, να πληρώσω να πάρω και κανα δυο βεβαιώσεις που δίνουν κάτι spot mechanic και ένα κτεο νομίζω και να βάλω ορίστε το αμάξι, να και οι βεβαιώσεις αν θες πάρτο κτλ. Η αλήθεια είναι ότι δεν καίγομαι να το δώσω αμέσως, μέχρι να συνηθίσω και το καινούριο θα μπορούσα να το κρατήσω να βγάζει λίγο τη λάντζα (ψώνια, supermarket κλπ) αλλά για κάποιο διάστημα, όχι πάντα.

Αν δεις στο car από περιέργεια, το ποιο φτηνό 07 Auris 1.6 το ζητάνε 5K και έχει και 240κ χλμ. Εφόσον είναι και σε καλή κατάσταση θα φύγει εύκολα νομίζω. Γενικά δεν είναι και τόσο φοβερό, μιλάς με αυτούς που θα σε πάρουν και τους κόβεις και λίγο από το τηλέφωνο τι είναι. Απλά προσέχεις τι θα πεις στο τηλέφωνο για την τιμή, αν σου ξεκινήσει παζάρι η απάντηση για μένα είναι έλα να το δεις, να το δει και μηχανικός και μετά να συζητήσουμε για την τιμή. Σε έναν που επέμενε του είχα πει ναι στην τιμή που ήθελε αλλά ότι άλλο και να βρει ο μηχανικός σου δεν κόβω τπτ. Όντως το πήρε ο τύπος και στην τιμή που είχαμε πει. Επίσης, εγώ τους λέω από το τηλέφωνο και τα στραβά, αν πχ έχεις αλλάξει μια πόρτα ή έχεις βάψει προφυλακτήρα, καλό είναι να το ξέρουν για να μην τραβιέσαι τσάμπα.
Απλά αυτό που κάνω προσωπικά είναι αφού με πάρουν 2-3, κατεβάζω την αγγελία από το car και πάω με την σειρά που με πήραν. Ραντεβού να το δουν και αν θέλουν ραντεβού σε μηχανικό. Αν από την άλλη δεν θες να τραβιέσαι, το κόβεις από την αγγελία και γράφεις μόνο σε αντιπροσωπεία Toyota ή ξέρω γω spot a wheel κτλ κτλ

Τέλος δεν το δίνεις να το οδηγήσει άλλος για κανένα λόγο, αν θες να σε πάω βόλτα να μου λες τι να κάνω. Στο μηχανικό προφανώς το έδινα, στο τέλος της ημέρας αν το χαλάσει θα το φτιάξει κι όλας :)

• Like 4
  • Thanks 1

56 λεπτά πριν, menthol1979 είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Καταρχήν όπως ειπώθηκε Σίγουρα πάνω από πέντε χιλιάρικα πιάνει. Από εκεί και πέρα βάζεις όρους : δεκτος έλεγχος εντός 5 - 10 χλμ από την έδρα μου κ προφανως δε το δίνεις στον κάθε πικραμένο να το οδηγήσει, μόνο στο μάστορα κ αυτό παρουσία σου (μέσα στο Αμαξι). Μην το σκοτώσει σε μάντρα και μην το φοβάσαι ότι θα σε ταλαιπωρήσει είναι Toyota και κάνουν κρα κάποιοι (Μη με ρωτήσεις γιατί δεν ξέρω)

• Like 2
  • Thanks 1

• Δημιουργία νέου...