Προς το περιεχόμενο

Περί αυτοκίνησης

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Burgos είπε

Ίσως έχει πιο δυνατό ηλεκτροκινητήρα από την GLC και δεν ζορίζεται τόσο. Στο εξοχικό στο βουνό που btw είναι 25χλμ και μένα, δεν φτάνει ούτε στα μισά. Γεμάτη μπαταρία στην άνοδο βγάζει περίπου 9χλμ. Σε επαρχιακό δρόμο το δοκίμασα χθες χαλαρά και έβγαλε περίπου 30χλμ. Και ένα νοικιάρικο Cayenne που είχα στις διακοπές πέρσι γύρω στα 20 έβγαζε αλλά οκ δεν οδηγούσα καθόλου προσεκτικά.

Για τις ζάντες πάντως που λες, με τις 20αρες που φοράω μια χαρά άνετο είναι το αμάξι.

Καλά άνετο θα είναι πάλι, απλα πιστεύω η αντιθεση με τις 18ρες τώρα θα ειναι εντονη. Απότι διάβασα και σε φόρουμς δηλαδή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στα του euroncap, Peugeot 308,  DS4 και Opel Astra 4 αστεράκια.

VW Polo, Taigo και DS4 με safety pack 5 αστέρια.

Mercedes c-class και Nexus NX εκτός από 5 αστέρια είχαν κορυφαίες επιδόσεις.

Συμπέρασμα, όσοι επιλέξετε αυτοκίνητο από το PSA να βάλευε safety pack!!!

• Like 3

Στις 6/7/2022 στις 11:06 ΜΜ, Peugeot208 είπε

Στα του euroncap, Peugeot 308,  DS4 και Opel Astra 4 αστεράκια.

VW Polo, Taigo και DS4 με safety pack 5 αστέρια.

Mercedes c-class και Nexus NX εκτός από 5 αστέρια είχαν κορυφαίες επιδόσεις.

Συμπέρασμα, όσοι επιλέξετε αυτοκίνητο από το PSA να βάλευε safety pack!!!

Διορθωση...δεν υπαρχει PSA πια υπαρχει ψωλαντις... :) διορθωση 2 και η τοναλε 5 πηρε :)

• Like 1

Ειδα χθες τοναλε σε ανθρακι... γ@μησε... απλα κ ομορφα δεν υπαρχει ωραιοτερο SUV στη κατηγορια του...

(δεν εβγαλα φωτο δυστυχως γιατι βιαζομουν να προλαβω γιατρο)

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ειδα χθες τοναλε σε ανθρακι... γ@μησε... απλα κ ομορφα δεν υπαρχει ωραιοτερο SUV στη κατηγορια του...

(δεν εβγαλα φωτο δυστυχως γιατι βιαζομουν να προλαβω γιατρο)

Εμεις το λεγαμε ( για την ομορφια , και επισης υμνουμε τον λιωκη και τον καθε λιωκη και οχι τον καθε τυχαρπαστο πανοπουλο) αλλα οπως παντα μαςλεγανε φαντασμενους  :)

Βαλτην διπλα στον ανταγωνισμο σε φωτο (x1,q3) και πες ειλικρινα τουλαχιστον σε θεμα ομορφιας ποιο θα περνατε :)

Επεξ/σία από NTC Labs

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

Εμεις το λεγαμε ( για την ομορφια , και επισης υμνουμε τον λιωκη και τον καθε λιωκη και οχι τον καθε τυχαρπαστο πανοπουλο) αλλα οπως παντα μαςλεγανε φαντασμενους  :)

Βαλτην διπλα στον ανταγωνισμο σε φωτο (x1,q3) και πες ειλικρινα τουλαχιστον σε θεμα ομορφιας ποιο θα περνατε :)

Δεν υφίσταται συγκριση... Το αυτοκίνητο ειναι πανεμορφο... Επειδη ωστόσο είμαι γενικά ρεαλιστης, αν ειχα να διαθέσω 40000€ δε θα τα εδινα για AR με 130 αλογα... Μαλλον στη Merc η τη BMW ή εστω στην Audi θα τα εσκαγα ή σε κανενα tesla ξερω γω για να ειμαστε in line με την εποχη...

γιατι καλο το συναισθημα αλλα η λογικη υπερεχει σε εμενα τουλαχιστον...

εαν απο την αλλη ωστόσο ήταν 2-3-4Κ φθηνότερο απο αντιστοιχο Premium προφανως και θα εκανε παταγο...και θα το επελεγα!

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 2

34 λεπτά πριν, paylidis είπε

Δεν υφίσταται συγκριση... Το αυτοκίνητο ειναι πανεμορφο... Επειδη ωστόσο είμαι γενικά ρεαλιστης, αν ειχα να διαθέσω 40000€ δε θα τα εδινα για AR με 130 αλογα... Μαλλον στη Merc η τη BMW ή εστω στην Audi θα τα εσκαγα ή σε κανενα tesla ξερω γω για να ειμαστε in line με την εποχη...

γιατι καλο το συναισθημα αλλα η λογικη υπερεχει σε εμενα τουλαχιστον...

εαν απο την αλλη ωστόσο ήταν 2-3-4Κ φθηνότερο απο αντιστοιχο Premium προφανως και θα εκανε παταγο...και θα το επελεγα!

Μα δεν νομίζω ότι θα πεί κανείς ότι είναι άσχημο , πανέμορφο είναι απλά too much για 1.2 κινητήρα αυτά που ζητάει

@Grim Ripper FFS 41.500 (δλδ με χρώμα , τέλη , πινακίδες 42.500 η πρώτη έκδοση)

Απορώ πως θα μείνουν ζωντανές κάποιες αντιπροσωπείες με αυτές τις τιμές στην Ελλάδα

Η Opel εκτός απο corsa δεν ξέρω αν θα πουλήσει άλλο αμάξι , άντε και κανα Mokka

• Like 3

15 λεπτά πριν, tsofras είπε

Μα δεν νομίζω ότι θα πεί κανείς ότι είναι άσχημο , πανέμορφο είναι απλά too much για 1.2 κινητήρα αυτά που ζητάει

Μα πραγματικα τραγικη τιμολόγηση, ακριβότερο απο Q3, Q3 SB, X1, X2, GLA, GLB και δυο ντουζίνες ακόμα μη "Premium" C-suv...

Σε αλλα νεα απο 33500 πλεον η βασικη του Q3 😂 Καποιοι ειχαν παρει βασικη (που τοτε -ΜΥ20, ειχε πιο πλουσιο εξοπλισμο απο οτι τωρα που δεν εχει ουτε το διζωνικο κλιμα) με 27500... 😅

Και 26000 το Q2 (21000-21500 ειχε η βασική εως και 13-14 μηνες πριν, είτε βενζίνη ειτε 1.6 diesel)... ΔΛΔ με τις τωρινές τιμες του Q2, σχεδον επαιρνες πριν 2 χρονια το Q3...

Δε παμε καθόλου καλα...

• Like 2

9 λεπτά πριν, paylidis είπε

Μα πραγματικα τραγικη τιμολόγηση, ακριβότερο απο Q3, Q3 SB, X1, X2, GLA, GLB και δυο ντουζίνες ακόμα μη "Premium" C-suv...

Σε αλλα νεα απο 33500 πλεον η βασικη του Q3 😂 Καποιοι ειχαν παρει βασικη (που τοτε -ΜΥ20, ειχε πιο πλουσιο εξοπλισμο απο οτι τωρα που δεν εχει ουτε το διζωνικο κλιμα) με 27500... 😅

Και 26000 το Q2 (21000-21500 ειχε η βασική εως και 13-14 μηνες πριν, είτε βενζίνη ειτε 1.6 diesel)... ΔΛΔ με τις τωρινές τιμες του Q2, σχεδον επαιρνες πριν 2 χρονια το Q3...

Δε παμε καθόλου καλα...

Εν τω μεταξύ έχω λίστες με μεταχειρισμένα που παρακολουθώ εδώ και 2-3 μήνες.

Δεν φεύγει τίποτα και σε κάποια απο αυτά τα ανεβάζουν και κανα 500ρικο

Πρέπει να έχει πολύ ανάγκη κάποιος αμάξι για να πάει να αγοράσει μεταχειρισμένο με τιμή καινούριου ή 3-4 ετών με διαφορά 1500ε απο το καινούριο

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, tsofras είπε

Εν τω μεταξύ έχω λίστες με μεταχειρισμένα που παρακολουθώ εδώ και 2-3 μήνες.

Δεν φεύγει τίποτα και σε κάποια απο αυτά τα ανεβάζουν και κανα 500ρικο

Πρέπει να έχει πολύ ανάγκη κάποιος αμάξι για να πάει να αγοράσει μεταχειρισμένο με τιμή καινούριου ή 3-4 ετών με διαφορά 1500ε απο το καινούριο

Καλα μεταχειρο με καπελο δε πιστευω οτι υπαρχει ανθρωπος που τα δινει... (εχει ξεκινησει ομως, 0 χλμ 1000€ καπελο πχ). Μονο τπτ τουοτα Hybrid ισως που υπαρχουν οι hools με τις παρωπιδες και τα παιρνουν no matter what...

Και ενα Q3 ασπρο πιο φτωχο απο το δικο μου το εχει στην επαρχια καποιος κ ζηταει 32Κ, τη στιγμή ομως που με 33500 θα το παρει ο αλλος καινουργιο γιατι να τα δωσει; Ουτως η αλλιως ερχονται αυτοκινητα με βασικό κ 2-3 εξτρα (κλασσικη τακτικη της κοσμοκαρ), οχι πολλα αλλα ερχονται...για 1500€ να παρει μεταχειρο του 2020 (κ εχει χλμ...);

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1

2 λεπτά πριν, paylidis είπε

Καλα μεταχειρο με καπελο δε πιστευω οτι υπαρχει ανθρωπος που τα δινει... (εχει ξεκινησει ομως, 0 χλμ 1000€ καπελο πχ). Μονο τπτ τουοτα Hybrid ισως που υπαρχουν οι hools με τις παρωπιδες και τα παιρνουν no matter what...

Και ενα Q3 ασπρο πιο φτωχο απο το δικο μου το εχει στην επαρχια καποιος κ ζηταει 32Κ, τη στιγμή ομως που με 33500 θα το παρει ο αλλος καινουργιο γιατι να τα δωσει; Ουτως η αλλιως ερχονται αυτοκινητα με βασικό κ 2-3 εξτρα (κλασσικη τακτικη της κοσμοκαρ), οχι πολλα αλλα ερχονται...για 1500€ να παρει μεταχειρο του 2020 (κ εχει χλμ...);

Εμ για αυτό είπαμε μόνο αν έχει ανάγκη ή δεν ξέρει τι τιμές έπαιζαν και κοιτάει σαν αναφοράς τις τωρινές.

Βλέπεις Kamiq 1.5 DSG 26500 - 28500 καινούριο

Μεταχειρισμένα 22500 - 23.000 του 19 (3 ετών FFS)

22500 είχε με το κλειδί στο χέρι όταν κοίταζα πριν 1.5 χρόνο

Δδλ αυτοί πάνε να το πουλήσουν όσο το αγόρασαν, μετά απο 3 χρόνια και με 30.000χλμ +

Ούτε καν 2000ε κάτω ρε φίλε

Εγώ στην 3ετία έχανα 8000ε - 10000ε σε μεταπώληση σε αμάξια αξίας γύρω στα 23000ε , οκ άλλαξαν οι εποχές αλλά έλεος

Το C3 της γυναίκας μου μεσαία έκδοση το είχαμε πάρει πριν 3 χρόνια 12800

Τώρα έχει 17700 χωρίς τα έξοδα δλδ γύρω στα 18500

6500ε επάνω για αμάξι 1.2 82 άλογα

• Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, tsofras είπε

Εμ για αυτό είπαμε μόνο αν έχει ανάγκη ή δεν ξέρει τι τιμές έπαιζαν και κοιτάει σαν αναφοράς τις τωρινές.

Βλέπεις Kamiq 1.5 DSG 26500 - 28500 καινούριο

Μεταχειρισμένα 22500 - 23.000 του 19 (3 ετών FFS)

22500 είχε με το κλειδί στο χέρι όταν κοίταζα πριν 1.5 χρόνο

Δδλ αυτοί πάνε να το πουλήσουν όσο το αγόρασαν, μετά απο 3 χρόνια και με 30.000χλμ +

Ούτε καν 2000ε κάτω ρε φίλε

Εγώ στην 3ετία έχανα 8000ε - 10000ε σε μεταπώληση σε αμάξια αξίας γύρω στα 23000ε , οκ άλλαξαν οι εποχές αλλά έλεος

Το C3 της γυναίκας μου μεσαία έκδοση το είχαμε πάρει πριν 3 χρόνια 12800

Τώρα έχει 17700 χωρίς τα έξοδα δλδ γύρω στα 18500

6500ε επάνω για αμάξι 1.2 82 άλογα

Κοιταξε σε μια ελευθερη αγορα με τεράστιο Inflation (ξεπερνω την "ελλειψη" στοκ γιατι το θεωρω βλακωδες επιχειρημα, πλην τουοτα και φορδ αν θελεις αμαξι βρισκεις) ειναι λογικο να ακολουθεις την αγορα, κοινως το καμικ που εχει παρει 4++ χιλιαρικα και εγω προσωπικά θα το πουλαγα οσο το πηρα και παλι θα ηταν ευκαιρια για οποιον το παρει σε σχεση με τη τιμη καινουργιου (20% διαφορά).

Ομοιως και το Q3 μου που σήμερα εχει 36500 καινουργιο (κ παλι 19% διαφορα θα ειχε),

αλλα οχι και με καπέλο...

Ομοιως και εσυ, το C3 σου το πουλας ευκολα οσο το πηρες ξερω γω... 30+% διαφορά ειναι!

O κανονας του εβαλες το κλειδι πατησε δρομο εχασες 30% δεν ισχυει πλεον...

παντως τη μεγαλυτερη χασουρα χρηματων σε αμαξι την ειχα στον άσσο (βεβαια στη δεκαετια) 8500 επιασε απο 29900 (συν 2+Κ αφτερμαρκετ εξτρα)...

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1

1 ώρα πριν, tsofras είπε

Απορώ πως θα μείνουν ζωντανές κάποιες αντιπροσωπείες με αυτές τις τιμές στην Ελλάδα

Οσο υπάρχουν εταιρείες leasing, συντηρουν την αγορα...  δεν ενδιαφερει  που θα πουλησουν αρκει να πουλησουν. γιαυτο κ αι τα τελευταια χρονια δεν κυνηγανε τον πελατη, εχουν κλεισμενες παραγγελειες leasing.

36 λεπτά πριν, tsofras είπε

Εσυ πουλησες ομως... οταν πουλησουν και εκεινοι να μας πουν την τιμη που πουλησαν.. εχω στον κυκλο μου πωλησεις που ξεκινησαν με τις τιμες που εβλεπαν στο car, αλλα η πωληση εγινε σαφως πιο κατω.

• Like 2

• Δημιουργία νέου...