Προς το περιεχόμενο

Περί αυτοκίνησης

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το περίεργο είναι πως στη Γερμανία είναι φθηνότερες οι Χ1 diesel σε σχέση με την Ελλάδα αλλά ακριβότερες οι εκδόσεις βενζίνης. Η 18i πχ ξεκινάει από 43.900€

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

https://www.autoblog.gr/2022/06/06/to-apple-carplay-tha-ypostirizei-pollaples-othones/

Αναρωτιέμαι αν θα δοθεί από όλους τους κατασκευαστές που τώρα υποστηρίζουν CarPlay.

• Like 1

7 λεπτά πριν, majnun είπε

https://www.autoblog.gr/2022/06/06/to-apple-carplay-tha-ypostirizei-pollaples-othones/

Αναρωτιέμαι αν θα δοθεί από όλους τους κατασκευαστές που τώρα υποστηρίζουν CarPlay.

εγώ μία θέλω ο κακομοίρης :D

8 λεπτά πριν, alexiko είπε

Ακόμα δεν έχει λυθεί αυτό το θέμα; Ντροπή τους είναι...

Ναι, σε κάποιους με 10αρα οθόνη ενεργοποιήθηκε ξαφνικά ( μάλλον από κάποιο free WiFi έκανε update)  και την ίδια ημέρα το έχασαν.

Τον λόγο ακόμη δεν τον έχει καταλάβει κανείς που δεν μας το ενεργοποιούν

• Sad 1

16 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ναι, σε κάποιους με 10αρα οθόνη ενεργοποιήθηκε ξαφνικά ( μάλλον από κάποιο free WiFi έκανε update)  και την ίδια ημέρα το έχασαν.

Τον λόγο ακόμη δεν τον έχει καταλάβει κανείς που δεν μας το ενεργοποιούν

Θα σας ζητήσουν λογικά κάνα δυο χιλιάρικα ακόμα....

Ντροπή τους είναι, σκέφτομαι ότι σε 18 χρόνων αμάξι το έχω εγώ (με πηγή kenwood) με 350€ και κάνω δουλειά, ενώ εσείς έχετε πληρώσει ένα σκασμό λεφτά για αμάξι του κουτιού και σας κάνουν τσαλιμάκια και από πάνω... Ξεφτίλες

• Like 6

1 ώρα πριν, alexiko είπε

Θα σας ζητήσουν λογικά κάνα δυο χιλιάρικα ακόμα....

Ντροπή τους είναι, σκέφτομαι ότι σε 18 χρόνων αμάξι το έχω εγώ (με πηγή kenwood) με 350€ και κάνω δουλειά, ενώ εσείς έχετε πληρώσει ένα σκασμό λεφτά για αμάξι του κουτιού και σας κάνουν τσαλιμάκια και από πάνω... Ξεφτίλες

Τους έχω βρίσει όπου μπορώ ακόμη και στις σελίδες τους σε FB , youtube

Αν ήμασταν άλλη χώρα θα το είχα γυρίσει πίσω γιατί υποτίθεται ότι το αμάξι έχει τον συγκεκριμένο εξοπλισμό και δεν λειτουργεί

• Thanks 1

3 ώρες πριν, tsofras είπε

εγώ μία θέλω ο κακομοίρης :D

Σοβαρά δεν έχει; 

Σε εμένα πάντως το ανδροιντ auto μου δημιουργεί ανασφάλεια. Σε πρόσφατο ταξίδι κολλαγε συνεχώς. Δε θέλω καν να φανταστώ πως μπορεί να κολλάει το ασύρματο.

Σε άλλες φάσεις εντός πόλης έχει λειτουργησει σωστά.

Πάντως αν έπιανε μελλοντικά και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και γινόταν πιο χρήσιμος θα ήταν τέλειο 

1 ώρα πριν, paylidis είπε

Θωμα θυμισε μου από eBay ενεργοποίηση έχεις ψάξει; Δε παίζει;

Ναι δεν παίζει τίποτα

2 λεπτά πριν, majnun είπε

Σοβαρά δεν έχει; 

Σε εμένα πάντως το ανδροιντ auto μου δημιουργεί ανασφάλεια. Σε πρόσφατο ταξίδι κολλαγε συνεχώς. Δε θέλω καν να φανταστώ πως μπορεί να κολλάει το ασύρματο.

Σε άλλες φάσεις εντός πόλης έχει λειτουργησει σωστά.

Πάντως αν έπιανε μελλοντικά και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και γινόταν πιο χρήσιμος θα ήταν τέλειο 

Τι ασύρματο με απλό καλώδιο θέλω 😅

2 ώρες πριν, tsofras είπε

Τους έχω βρίσει όπου μπορώ ακόμη και στις σελίδες τους σε FB , youtube

Αν ήμασταν άλλη χώρα θα το είχα γυρίσει πίσω γιατί υποτίθεται ότι το αμάξι έχει τον συγκεκριμένο εξοπλισμό και δεν λειτουργεί

Ευκαιρία είναι πάντως να το γυρίσεις αν θέλεις αλλαγή 😜

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ετσι πληροφοριακα παραθετω τιμες σερβις του μινι. Το αμαξι ειχε 9500 σε ενα χρονο. Πηρα τηλ για σερβις κσι μου λενε φερτο στις 20000χλμ. Δλδ με την χρηση που του κανουμε βγενει σε δυο χρονια. Εγω ειμαο τις παλιας σχολης θελω καθε χρονο. Επειδη λειπω και η γυναικα δεν ξερει να το παει κανονισαμε delivery.  

Με λιγα λογια λαδια ,φιλτρο λαδιου, φιλτρο καμπινας ελεγχος 260 ευρω συν 35 ευρω το delivery. Οκ 260 καλα ειναι. Για το σουιφτ ειχα δωσει 180 για τα ιδια . Οταν κανανε τον ελεγχο στειλανε βιντεο και μια λιστα που κανουν τσεκ αν θελει αλλαγη.  Το αμαξι ηταν αψογο ουτε γρατσουνια.  Ασ λενε οτι θελουν εγω ευχαριστημενος ειμαι απο το σερβις  στον σφακιανακη  αναλυτικοτατοι , μεχρι κσι βιντεο στειλανε. 260 πολυ κσλα ειναι  . 

Screenshot_20220608-152809_Messenger.jpg

Επεξ/σία από mp123
  • Like 4

20 λεπτά πριν, mp123 είπε

Ετσι πληροφοριακα παραθετω τιμες σερβις του μινι. Το αμαξι ειχε 9500 σε ενα χρονο. Πηρα τηλ για σερβις κσι μου λενε φερτο στις 20000χλμ. Δλδ με την χρηση που του κανουμε βγενει σε δυο χρονια. Εγω ειμαο τις παλιας σχολης θελω καθε χρονο. Επειδη λειπω και η γυναικα δεν ξερει να το παει κανονισαμε delivery.  

Με λιγα λογια λαδια ,φιλτρο λαδιου, φιλτρο καμπινας ελεγχος 260 ευρω συν 35 ευρω το delivery. Οκ 260 καλα ειναι. Για το σουιφτ ειχα δωσει 180 για τα ιδια . Οταν κανανε τον ελεγχο στειλανε βιντεο και μια λιστα που κανουν τσεκ αν θελει αλλαγη.  Το αμαξι ηταν αψογο ουτε γρατσουνια.  Ασ λενε οτι θελουν εγω ευχαριστημενος ειμαι απο το σερβις  στον σφακιανακη  αναλυτικοτατοι , μεχρι κσι βιντεο στειλανε. 260 πολυ κσλα ειναι  . 

Screenshot_20220608-152809_Messenger.jpg

Οπως ολες οι αντιπροσωπιες χρεωνουν οτι μπορουν

300 ευρω για αλλαγη λαδιων ειναι υπερβολικα πολλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, imr είπε

Οπως ολες οι αντιπροσωπιες χρεωνουν οτι μπορουν

300 ευρω για αλλαγη λαδιων ειναι υπερβολικα πολλα.

Αν σκεφτεις οτι πριν 10 χρονια που αλλαζαμε λαδια φιλτρα καθε 5 -7κ χλμ και διναμε 90 ευρω δεν θα το ελεγα. Φυσικα τωρα αν πας βαση εγγυησης το πας στις 20000 χλμ  Καθε δυο χρονια περιπου αν κανεις νορμαλ χρηση.  Εμεις οι πιο παλιοι που εχουμε κολλημα η χλμ η 1 ετος. Ενας νεος θα ελεγε αστο να παει 20000 χλμ. Δεν ειναι πολλα το σερβις λαδια ,φιλτρα λαδιου και καμπινας αν το πας βαση κατασκευαστη. Φυσικα μιλαμε κσι για bmw σφακιανακη. Μια χαρα ειναι οι τιμες. Εδω στο σουιφτ εδωσα δυο φορες 180. Οκ 80 ευρω παραπανω αλλα αλλο σουιφτ αλλο μινι. Μια χαρα ειναι με τα σημερινα δεδομενα.

Υ.γ 260 ειναι. Τα 35 ειναι το ντελιβερι γιατι δεν ξερει να το παει στον Κηφισό. Το αμαξι παει μονο σε τεσσερα πεντε μερη μονο οταν λειπω. Ασε σου λεω. Εχω θεμα. 

Επεξ/σία από mp123

• Δημιουργία νέου...