Προς το περιεχόμενο

Περί αυτοκίνησης

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, paylidis είπε

Τελικα οι φημες αρχισαν να βγαινουν αληθινες, και εξηγουμαι... Εχει κανενα τριμηνο που κυκλοφορουσε οτι η Merc & η BMW θεωρούν ασυμφορα τα μικρα τους μοντέλα (Α & 1 series), ειδικα με τα τωρινα δεδομένα ελλείψεων σε ημιαγωγους και μεταλλα και προσανατολιζονται προς την καταργηση τους καθως τους κοβουν πωλήσεις απο τα "πιο σοβαρά" μοντέλα τους (μη παμε μακρυα και εγω για C class ειχα ξεκινησει και μου κεντρισε το ενδιαφέρον η A180 sedan - ασχετα αν τελικα δε την επελεξα).

Σημερα μου ερχεται mail απο εμπορο που είχα παρε δώσε με προηγούμενα αυτοκινητα οτι η Α160 καταργείται και απλα θα πεσουν οι τελευταίες παραγγελίες τις προσεχεις ημέρες (στη νεα "προνομιακη" τιμη που ειναι 2Κ πανω απο πέρσι)... 

image.png.2fcf60db95bd64574f20c169856a41cf.png

Μα είναι προνομιακή η τιμη ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ! :)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 9/5/2022 στις 7:38 ΜΜ, Ioannisto είπε

Το 118i ειναι 1500cc με 136 ιππους και τιμη γυρω στις 30.000 ευρω με αρκετα πλουσιο εξοπλισμο.

IMG_1895.jpg

IMG_8281.jpg

IMG_8279.jpg

Πανεμορφο,ποσο πανω ειναι τωρα σε κοστος;

• Like 1

Στις 18/5/2022 στις 10:08 ΠΜ, paylidis είπε

Υπαρχει γενικοτερα ενα σουσουρο οτι πανε για καταργηση αυτες οι σειρες. Εν προκειμένω μονο η 160 καταργειται, θα σου πουλανε οποτε 3Κ παραπανω την 180 που ειναι ακριβως η ιδια με διαφορετικη κωδικοποιηση... Ισως ολο αυτο γινεται και για να ξεχωρισει η ηρα απο το σταρι και να επανελθουν στο "πριμιουμ" στατους τους (μη ξεχναμε οτι στα 22Κ που ειχε ηταν πιο ακριβο το φοκους ξερω γω)...

Έχει να κάνει με την αναδιάρθωση της Μερσεντές, θέλει να σταματήσει να κυνηγά την ποσότητα και τα μικρά, και να επικεντρωθεί πιο πολύ στα luxury. Γιαυτο και κόβονται A,B class, αλλά παραμένει η CLA ας πούμε παραμένει.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ένα cupra born με την νέα επιδότηση θα το χτύπαγα αύριο αν είχε κανά 800αρι αυτονομία πάντως

tenor.gif

Spoiler

Άντε, καιρός ήταν. Πολύ κράτησες το Leon. 😛

Επεξ/σία από Grim Ripper

32 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

tenor.gif

Απόκρυψη περιεχομένων

Άντε, καιρός ήταν. Πολύ κράτησες το Leon. 😛

Δεν μπορώ θέλω DSG έχουν αρχίσει και μου μπαίνουν ιδέες 😂

Βρήκα και ένα δίλιτρο στο car στα 26 αλλά δεν έχει ηλιοροφή και ένα κόκκινο με ηλιοροφή στα 30

• Like 2

11 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε

Troll detected....🤣🤣🤣🤣

Το εννοώ

1) Μου αρέσει ως αμάξι

2) Αυτόματο απροβληματιστο

3) Ροπή ηλεκτροκινητήρα

• Like 1
  • Thanks 1

Στις 23/5/2022 στις 10:24 ΠΜ, ritualistic είπε

καλημερες

ετσι απο περιεργεια εχει βαλει κανεις acc στο αυτοκινητο του ? το χρησιμοποιει ?

Σε εθνικές οδούς ναι με την ρύθμιση στην μέγιστη απόσταση από το μπροστινό αυτοκίνητο. Μαζί με το lane tracking assist κάνει το ταξίδι πολύ άνετο. Έχει δοκιμαστεί μάλιστα με κίνηση στην Αθηνών - Κορίνθου όπου το σταμάτημα ήταν πολύ προοδευτικό. Αυτοκίνητο: Toyota Corolla Sedan HSD 1.8 MY21

• Like 6

Στις 23/5/2022 στις 10:24 ΠΜ, ritualistic είπε

καλημερες

ετσι απο περιεργεια εχει βαλει κανεις acc στο αυτοκινητο του ? το χρησιμοποιει ?

Ibiza tgi fr 2018, το acc το βάζω πλέον ακόμα και σε καθημερινή διαδρομή 8 χλμ, τόσο πολύ με βόλεψε, ειδικά σε ταξίδι 400+400χλμ ανα μήνα, είναι πολύ βολικό-ξεκούραστο, πιστεύω ότι εν έτη 2022 δεν πρέπει να λείπει από αυτοκίνητο που κάνει μεγάλες διαδρομές 

• Like 7

Χαίρεται,

Τον επόμενο μήνα παραλαμβάνω, και από την αντιπροσωπεία μου λένε πως με το που έρθει το αυτοκίνητο Ελλάδα πρέπει να το εξοφλήσω. Έχω ήδη δώσει το 15% προκαταβολή.. Επειδή είναι το πρώτο μου καινούργιο αυτοκινήτο και δεν γνωρίζω..έτσι γίνεται πάντα? Δεν θα έπρεπε πρώτα να δω και ελέγξω το αυτοκίνητο και μετά να προχωρήσω σε εξόφληση? 

24 λεπτά πριν, Zoxler είπε

Χαίρεται,

Τον επόμενο μήνα παραλαμβάνω, και από την αντιπροσωπεία μου λένε πως με το που έρθει το αυτοκίνητο Ελλάδα πρέπει να το εξοφλήσω. Έχω ήδη δώσει το 15% προκαταβολή.. Επειδή είναι το πρώτο μου καινούργιο αυτοκινήτο και δεν γνωρίζω..έτσι γίνεται πάντα? Δεν θα έπρεπε πρώτα να δω και ελέγξω το αυτοκίνητο και μετά να προχωρήσω σε εξόφληση? 

μπορεις να ζητησεις να φερουν το αυτοκινητο στην αντιπροσωπεια να το δεις-ελεγξεις και να εξοφλησεις αμεσως μετα (παρακαταθηκη το λενε στο γκρουπ)

με το καλο να παραλαβεις! τι περιμενεις;

• Like 2

1 ώρα πριν, paylidis είπε

μπορεις να ζητησεις να φερουν το αυτοκινητο στην αντιπροσωπεια να το δεις-ελεγξεις και να εξοφλησεις αμεσως μετα (παρακαταθηκη το λενε στο γκρουπ)

με το καλο να παραλαβεις! τι περιμενεις;

Ευχαριστώ.

Ένα Seat ibiza FR περιμένω.

• Like 3

• Δημιουργία νέου...