Nabuko Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Οι τιμές της ολοκαίνουριας Alfa Romeo Tonale στην Ελλάδα Η Alfa Romeo ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη διάθεσης της ολοκαίνουριας Tonale και παράλληλα έδωσε στη δημοσιότητα τον τιμοκατάλογο του ιταλικού C-SUV. Ακολουθεί ο αναλυτικός τιμοκατάλογος της Alfa Romeo Tonale. Σε παρένθεση η τιμή με προωθητική ενέργεια. SUPER 1.5 130CV MHEV FWD: 39.200 € (37.300 €) SUPER DIESEL DDCT 130CV FWD: 43.700 € (41.800 €) SPRINT 1.5 130CV MHEV FWD: 42.700 € (40.400 €) SPRINT DIESEL DDCT 130CV FWD: 47.200 € (44.900 €) TI 1.5 160CV MHEV FWD: 47.700 € (45.100 €) TI DIESEL DDCT 130CV FWD: 50.700 € (48.100 €) VELOCE 1.5 160CV MHEV FWD: 51.200 € (48.400 €) EDIZIONE SPECIALE 1.5 130CV MHEV FWD: 45.000 € EDIZIONE SPECIALE 1.5 160CV MHEV FWD: 47.000 € 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Nabuko είπε Οι τιμές της ολοκαίνουριας Alfa Romeo Tonale στην Ελλάδα Η Alfa Romeo ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη διάθεσης της ολοκαίνουριας Tonale και παράλληλα έδωσε στη δημοσιότητα τον τιμοκατάλογο του ιταλικού C-SUV. Ακολουθεί ο αναλυτικός τιμοκατάλογος της Alfa Romeo Tonale. Σε παρένθεση η τιμή με προωθητική ενέργεια. SUPER 1.5 130CV MHEV FWD: 39.200 € (37.300 €) SUPER DIESEL DDCT 130CV FWD: 43.700 € (41.800 €) SPRINT 1.5 130CV MHEV FWD: 42.700 € (40.400 €) SPRINT DIESEL DDCT 130CV FWD: 47.200 € (44.900 €) TI 1.5 160CV MHEV FWD: 47.700 € (45.100 €) TI DIESEL DDCT 130CV FWD: 50.700 € (48.100 €) VELOCE 1.5 160CV MHEV FWD: 51.200 € (48.400 €) EDIZIONE SPECIALE 1.5 130CV MHEV FWD: 45.000 € EDIZIONE SPECIALE 1.5 160CV MHEV FWD: 47.000 € Μου την εχει σπασει ασχημα που βλεπω αλφιστι να κλαινε, να λενε απαραδεκτες τις τιμες, να εχουν με λιγα λογια την νοοτροπια οτι πρεπει να τους την δωσουν τσαμπα μονο και μονο επειδη ειναι αλφιστι. ΕΛΕΟΣ! Λες και το ταργκετ γρουπ του Ιμπαράτο ειναι αυτο που ηταν για την φιατ πριν 30 χρονια. Αγαπητοι οσοι ονειρευονται πριμιουμ - μαζί και αυτοί που πιστέουν οτι η αλφα πρεπει να βγαλει super mini θεωροντας ας πουμε οτι και η Α class ειναι "πριμιουμ" - ( οι ιδιοι που απαιτουσαν ιουλία κουαντριφολιο στα 20 χιλιαρικα) με τιμες toyota yaris ας το ξεχασουν. Και ετσι επρεπε δηλαδη να γινει. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2022 από NTC Labs 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Ερώτηση. Τα διλιτρα μετά την 10ετια καταργείται ο φόρος πολυτέλειας και πληρώνουν μόνο τέλη βάση ρυπων όσα είναι μετά το 10 και 600ρι τα πιο παλιά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 55 λεπτά πριν, imr είπε Ερώτηση. Τα διλιτρα μετά την 10ετια καταργείται ο φόρος πολυτέλειας και πληρώνουν μόνο τέλη βάση ρυπων όσα είναι μετά το 10 και 600ρι τα πιο παλιά? Σωστά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Αντέχετε να δειτε την κατανάλωση του Q3 σε μποτιλιάρισμα 4 χλμ με Κλιματισμό κ φυσικά απενεργοποιημένο το start stop? Προσοχή σκληρές εικόνες για cngδες και τον tsofras (είπαμε φταίει το forum - ανεβάζει πλαγια τις φωτογραφίες) Επεξ/σία 17 Μαΐου 2022 από paylidis 1 1 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, paylidis είπε Αντέχετε να δειτε την κατανάλωση του Q3 σε μποτιλιάρισμα 4 χλμ με Κλιματισμό κ φυσικά απενεργοποιημένο το start stop? Προσοχή σκληρές εικόνες για cngδες και τον tsofras (είπαμε φταίει το forum - ανεβάζει πλαγια κενές τις φωτογραφίες) Μου έλειψαν οι φωτογραφίες σου Ε καλά ρε μαν με κλιματισμό και σε μποτιλιάρισμα (χωρίς start-stop φαντάζομαι) με θερμικό κινητήρα τι περίμενες ? Αν και νομίζω ότι είναι και ψιλομούφα η ένδειξη , δεν φημίζονται οι υπολογιστές κατανάλωσης στην ακρίβεια σε τέτοιες συνθήκες Αλλά και έτσι να είναι οκ έκαψες 0.8l / 4Km , αν έγραφες 100 με τέτοια κατανάλωση όντως θα έκλαιγες Αλλά δεν νομίζω το Πάσχα έπεσα στην Εθνική Αθηνών - Κορίνθου που είχε ντελαπάρει η νταλίκα Έκανα να πάω στο Κιάτο 4.5 ώρες , μου έγραφε κατανάλωση πάνω απο 20 , μία χαρά έχω την βενζίνη ακόμη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, paylidis είπε Αντέχετε να δειτε την κατανάλωση του Q3 σε μποτιλιάρισμα 4 χλμ με Κλιματισμό κ φυσικά απενεργοποιημένο το start stop? Προσοχή σκληρές εικόνες για cngδες και τον tsofras (είπαμε φταίει το forum - ανεβάζει πλαγια κενές τις φωτογραφίες) Αυτά τα "στιγμιαία" είναι για σφαλιάρες αλλά λες δεν μπορεί δεν θαναι 20 θαναι 15 και σε πιάνει ένα μούδιασμα! Αν πω ότι θα κινηθώ ένα κλικ γρηγορότερα από νοχελικά χωρίς υγραέριο θα δω κάτι 30ρια+ και τα εγκεφαλικά έρχονται απανωτά! Οπότε το έχω γυρισμένο να δείχνει τον ήχο! Ξέρεις η τακτική του στρουθοκάμηλου-ό,τι δεν βλέπω δεν υπάρχει👌 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laz1 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 10 ώρες πριν, imr είπε Ερώτηση. Τα διλιτρα μετά την 10ετια καταργείται ο φόρος πολυτέλειας και πληρώνουν μόνο τέλη βάση ρυπων όσα είναι μετά το 10 και 600ρι τα πιο παλιά? 690 δίλιτρο του 2007 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Τελικα οι φημες αρχισαν να βγαινουν αληθινες, και εξηγουμαι... Εχει κανενα τριμηνο που κυκλοφορουσε οτι η Merc & η BMW θεωρούν ασυμφορα τα μικρα τους μοντέλα (Α & 1 series), ειδικα με τα τωρινα δεδομένα ελλείψεων σε ημιαγωγους και μεταλλα και προσανατολιζονται προς την καταργηση τους καθως τους κοβουν πωλήσεις απο τα "πιο σοβαρά" μοντέλα τους (μη παμε μακρυα και εγω για C class ειχα ξεκινησει και μου κεντρισε το ενδιαφέρον η A180 sedan - ασχετα αν τελικα δε την επελεξα). Σημερα μου ερχεται mail απο εμπορο που είχα παρε δώσε με προηγούμενα αυτοκινητα οτι η Α160 καταργείται και απλα θα πεσουν οι τελευταίες παραγγελίες τις προσεχεις ημέρες (στη νεα "προνομιακη" τιμη που ειναι 2Κ πανω απο πέρσι)... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 7 λεπτά πριν, paylidis είπε Τελικα οι φημες αρχισαν να βγαινουν αληθινες, και εξηγουμαι... Εχει κανενα τριμηνο που κυκλοφορουσε οτι η Merc & η BMW θεωρούν ασυμφορα τα μικρα τους μοντέλα (Α & 1 series), ειδικα με τα τωρινα δεδομένα ελλείψεων σε ημιαγωγους και μεταλλα και προσανατολιζονται προς την καταργηση τους καθως τους κοβουν πωλήσεις απο τα "πιο σοβαρά" μοντέλα τους (μη παμε μακρυα και εγω για C class ειχα ξεκινησει και μου κεντρισε το ενδιαφέρον η A180 sedan - ασχετα αν τελικα δε την επελεξα). Σημερα μου ερχεται mail απο εμπορο που είχα παρε δώσε με προηγούμενα αυτοκινητα οτι η Α160 καταργείται και απλα θα πεσουν οι τελευταίες παραγγελίες τις προσεχεις ημέρες (στη νεα "προνομιακη" τιμη που ειναι 2Κ πανω απο πέρσι)... Μου κάνει εντύπωση Α)που τα θεωρούν ασύμφορα όταν τα πουλάνε γυμνά 24 χιλιάρικα και τρέχουν και τα αγοράζουν μόνο και μόνο για να οδηγάνε αστέρι Β)ποιος θα πάει να πάρει αμάξι που καταργείται(πέρα από τους Α) με ότι σημαίνει αυτό σε θέματα υποστήριξης αναβαθμίσεων κτλπ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, tasoskont είπε Μου κάνει εντύπωση Α)που τα θεωρούν ασύμφορα όταν τα πουλάνε γυμνά 24 χιλιάρικα και τρέχουν και τα αγοράζουν μόνο και μόνο για να οδηγάνε αστέρι Β)ποιος θα πάει να πάρει αμάξι που καταργείται(πέρα από τους Α) με ότι σημαίνει αυτό σε θέματα υποστήριξης αναβαθμίσεων κτλπ. Κοιταξε, γυμνα δεν ειναι αυτο ειναι το μονο σιγουρο-παντως δεν παιρνεις merc οπως της πρεπει με 24000 σε αυτο συμφωνουμε απολυτα... Η εμπορικη πολιτική των premium δεν ηταν ουδεποτε αυτη (πουλαω πολλα φθηνα) οποτε δε μου κανει εντυπωση που τωρα που ειδαν τα ζορια για αρχισουν να κοβουν... Και ολο αυτό γιατι αφενος ανεβηκε το παραγωγικό κόστος και αφετερου η χρηση υλικών σε αυτα δημιουργει προβληματα στην παραγωγη μοντελων τους με 5-10 φορες παραπανω αξια, και ισως σε ενα βαθμο για αυτο που λεμε περι κουτσης μαριας με merc... Τα εχω ξαναγραψει, εχοντας και Α150 και 116 στο παρελθον (δε μπορουσα στην ηλικια που ημουν να υποστηριξω κατι μεγαλυτερο-και ενα Ε60 που κυκλοφορουσα μετα την Α150 ήταν του ματσο φορ μι οποτε πηγα στην 116). Σιγουρα ειναι μια ωραια κατηγορία που ωστόσο ευτελιστηκε - το μεν πρωτο το ειχα παρει 32000 (μονο το σαπιο αυτοματο κιβωτιο ειχε παει 4-5Κ), το δε δευτερο περιπου 29800, πλεον ειχαμε φτασει στο σημειο που με 22 χιλιαρικα επαιρνες ειτε το ενα ειτε το άλλο... Επισης καποτε που ειχα πολλες επισκεψεις σε αντιπροσωπεια BMW στα ορια του πιναμε καφε με τον διευθυντη του συνεργειου (γιατι ειναι και ποιοτικα τα ατιμα ) μου ειχε πει οτι οσο πεφτει η τιμη πεφτει και η ποιοτητα του αγοραστικου κοινου και για ψυλλου πηδημα εκαναν τσαμπουκαδες, κατινιες και φασαριες (τυπου γιατι μου χρεωσες 60€ τους υαλοκαθαριστηρες, γιατι εβαλες υγρο υαλοκαθαριστηρων που κανει 8€ εγω παιρνω με 1 ευρω απο το βενζιναδικο , γιατι χαλασε αυτο το ανταλλακτικο εσυ φταις, κοκ). Ισως προσπαθουν να κανουν και ενα τετοιου τυπου ξεκαθαρισμα, σου λεει να παιρνει το brand μας αυτος που εχει, οπως πχ στα 90s-00s... Τωρα το ποιος θα αγορασει ενα μοντελο που καταργειται ειναι μεγαλη κουβεντα, προφανως και δε θα μεινει ουτε χωρις υποστηριξη ουτε τιποτα - δε μιλαμε για κανενα κινεζικο κινητο ή λαπτοπ...εγω δε θα το επαιρνα μονο και μονο λόγω μειωμενης αξιας μεταπωλησης.. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2022 από paylidis 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Μονο την 160 δεν καταργουν? Η 180 με το ιδιο μοτερ παραμενει? Οπως το βλεπω παντως απλα θα κοψουν απο τα μικρα για να μπορουν να βαλουν τα τσιπακια σε μεγαλυτερα και να πουλησουν με παραπανω κερδος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, imr είπε Μονο την 160 δεν καταργουν? Η 180 με το ιδιο μοτερ παραμενει? Οπως το βλεπω παντως απλα θα κοψουν απο τα μικρα για να μπορουν να βαλουν τα τσιπακια σε μεγαλυτερα και να πουλησουν με παραπανω κερδος. Υπαρχει γενικοτερα ενα σουσουρο οτι πανε για καταργηση αυτες οι σειρες. Εν προκειμένω μονο η 160 καταργειται, θα σου πουλανε οποτε 3Κ παραπανω την 180 που ειναι ακριβως η ιδια με διαφορετικη κωδικοποιηση... Ισως ολο αυτο γινεται και για να ξεχωρισει η ηρα απο το σταρι και να επανελθουν στο "πριμιουμ" στατους τους (μη ξεχναμε οτι στα 22Κ που ειχε ηταν πιο ακριβο το φοκους ξερω γω)... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 15 λεπτά πριν, paylidis είπε Υπαρχει γενικοτερα ενα σουσουρο οτι πανε για καταργηση αυτες οι σειρες. Εν προκειμένω μονο η 160 καταργειται, θα σου πουλανε οποτε 3Κ παραπανω την 180 που ειναι ακριβως η ιδια με διαφορετικη κωδικοποιηση... Ισως ολο αυτο γινεται και για να ξεχωρισει η ηρα απο το σταρι και να επανελθουν στο "πριμιουμ" στατους τους (μη ξεχναμε οτι στα 22Κ που ειχε ηταν πιο ακριβο το φοκους ξερω γω)... Εάν δεν είχαν πάντως το θέμα των ημιαγωγών δεν ξέρω αν θα έκανε κάτι τέτοιο. Κάθε πώληση α160 τους καθυστερεί μεγαλύτερα μοντέλα. Αυτό είναι και λεφτά λλα κυρίως αναμονη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, imr είπε Εάν δεν είχαν πάντως το θέμα των ημιαγωγών δεν ξέρω αν θα έκανε κάτι τέτοιο. Κάθε πώληση α160 τους καθυστερεί μεγαλύτερα μοντέλα. Αυτό είναι και λεφτά λλα κυρίως αναμονη σαφως και παιζει τον κυριο ρόλο... θεωρω ομως οτι δε συμφωνει και με την εμπορικη πολιτικη τους ετσι οπως ειχε καταντησει... το εβλεπες και απο τους πωλητες, πηγαινες και ελεγες για την A ενδιαφερομαι σου απαντουσαν εκει ειναι αυτο ακριβως παιρνετε απλως διαλεγετε ή μεταλλικο χρώμα ή gps σε αυτο το ποσο που ειναι φιξ και δε σου τυπωναν καν ονομαστικη προσφορά παρα την ειχαν ετοιμη με 3-4 χρηματοδοτικά σεναρια για να ξεμπερδευουν μαζι σου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις