bjj-p Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Το εχω χρησιμοποιησει στο παρελθον 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 7 λεπτά πριν, imr είπε Ρωταω εδω μιας και ειναι καπως γενικο. Καποια προταση για εταιρια ενοικιασης οικονομικη, χωρις να θελουν ενα νεφρο για εγγυηση? Τελικα καλυπτει η ασφαλεια μεχρι 30 μερες ενοικιαση, εκλεισα ενα 7ημερο για πασχα αλλα ηθελαν 900!! ευρω εγγυηση, για ενα TIPO (να ακολουθησει και review αν καποιος θελει να κανει το λαθος να το αγορασει) Με λιγο ψαξιμο βρηκα την centauro, που εχει και καλες τιμες, χωρις εγγυησεις κτλ, απλα ειναι στο αεροδρομιο που δεν βολευει τοσο. Κατι αντιστοιχο? Κι εγώ νοίκιασα Tipo και φαντάζομαι έχουμε την ίδια εντύπωση Χωρίς μεγάλη εγγύηση κι εγώ δε γνωρίζω. Απλά είχα βάλει μεικτή ασφάλεια ώστε να μη με νοιάζει και πάρα πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Κι εγώ νοίκιασα Tipo και φαντάζομαι έχουμε την ίδια εντύπωση Χωρίς μεγάλη εγγύηση κι εγώ δε γνωρίζω. Απλά είχα βάλει μεικτή ασφάλεια ώστε να μη με νοιάζει και πάρα πολύ. Με το παραπάνω πακετο ασφαλειας πήγαινε διπλή τιμή και δεν συνέφερε με τιποτα. Και πάλι ήθελαν εγγύηση αντι για 900 500. 21 λεπτά πριν, bjj-p είπε Το εχω χρησιμοποιησει στο παρελθον Thanks, θα το δοκιμασω. Βεβαια απο οτι διαβαζω στο site τους θελουν εγγυηση κανονικα Επεξ/σία 27 Απριλίου 2022 από imr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Φίλος νοίκιασε τις προάλλες από την Hertz ένα Kia Picanto με εγγύηση 350€, δεν ξέρω αν σας κάνει. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Burgos Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Έχω μια απορία εδώ και χρόνια και σήμερα ήρθε η ώρα να τη μοιραστώ. Τι παίζει με τα Vauxhall στην Ελλάδα;; Σήμερα είδα ένα Vauxhall Astra και ένα Zafira μοντέλα 2004-2006 περίπου. Αφού εδώ και 40 χρόνια ξέρω γω πουλάνε μόνο στο ΗΒ πως βρέθηκαν εδώ αριστεροτίμονα;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefkrc Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Burgos είπε Έχω μια απορία εδώ και χρόνια και σήμερα ήρθε η ώρα να τη μοιραστώ. Τι παίζει με τα Vauxhall στην Ελλάδα;; Σήμερα είδα ένα Vauxhall Astra και ένα Zafira μοντέλα 2004-2006 περίπου. Αφού εδώ και 40 χρόνια ξέρω γω πουλάνε μόνο στο ΗΒ πως βρέθηκαν εδώ αριστεροτίμονα;;; Μη φανταστείς, τα σηματάκια βάζουν μερικοί... προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου σε σχέση με της Opel αλλά περι ορέξεως... Επεξ/σία 2 Μαΐου 2022 από lefkrc 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ioannisto Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Για οσους σκεφτονται την αγορα καινουργιου αυτοκινητου, θα ηθελα να τους ενημερωσω οτι η bmw παραδιδει τωρα τις παραγγελιες του Αυγουστου και Σεπτεμβριου 2021. Εγω παρελαβα ενα 118i που ειχα παραγγειλει τον Αυγουστο. Εχοντας στην ιδιοκτησια μου 11 αυτοκινητα πριν απο αυτο και εχοντας οδηγησει καμια 30αρια ακομη, θεωρω οτι αξιζε την αναμονη!! Ειναι ενα ολοκληρωμενο αυτοκινητο με καλες επιδοσεις, εξοπλισμο και κρατημα, αθορυβο, με αριστο αυτοματο κιβωτιο, με ικανοποιητικους χωρους και fun to drive χαρακτηρα, που προσωπικα μου αρεσει. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Ioannisto είπε Για οσους σκεφτονται την αγορα καινουργιου αυτοκινητου, θα ηθελα να τους ενημερωσω οτι η bmw παραδιδει τωρα τις παραγγελιες του Αυγουστου και Σεπτεμβριου 2021. Εγω παρελαβα ενα 118i που ειχα παραγγειλει τον Αυγουστο. Εχοντας στην ιδιοκτησια μου 11 αυτοκινητα πριν απο αυτο και εχοντας οδηγησει καμια 30αρια ακομη, θεωρω οτι αξιζε την αναμονη!! Ειναι ενα ολοκληρωμενο αυτοκινητο με καλες επιδοσεις, εξοπλισμο και κρατημα, αθορυβο, με αριστο αυτοματο κιβωτιο, με ικανοποιητικους χωρους και fun to drive χαρακτηρα, που προσωπικα μου αρεσει. Καλοταξιδο να είναι φίλε μου να είσαι καλά να το χαίρεσαι Φωτογραφίες επιβάλλονται 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h3342 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 9 ώρες πριν, Ioannisto είπε Για οσους σκεφτονται την αγορα καινουργιου αυτοκινητου, θα ηθελα να τους ενημερωσω οτι η bmw παραδιδει τωρα τις παραγγελιες του Αυγουστου και Σεπτεμβριου 2021. Εγω παρελαβα ενα 118i που ειχα παραγγειλει τον Αυγουστο. Εχοντας στην ιδιοκτησια μου 11 αυτοκινητα πριν απο αυτο και εχοντας οδηγησει καμια 30αρια ακομη, θεωρω οτι αξιζε την αναμονη!! Ειναι ενα ολοκληρωμενο αυτοκινητο με καλες επιδοσεις, εξοπλισμο και κρατημα, αθορυβο, με αριστο αυτοματο κιβωτιο, με ικανοποιητικους χωρους και fun to drive χαρακτηρα, που προσωπικα μου αρεσει. Να το χαιρεσαι και καλοταξιδο, Το i18 ποσα κυβικα ειναι;και σε τι τιμες παιζει τωρα που εχουν αυξηθει όλα; Φωτο περιμενουμε..💪 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ioannisto Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Το 118i ειναι 1500cc με 136 ιππους και τιμη γυρω στις 30.000 ευρω με αρκετα πλουσιο εξοπλισμο. 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 9 λεπτά πριν, Ioannisto είπε Το 118i ειναι 1500cc με 136 ιππους και τιμη γυρω στις 30.000 ευρω με αρκετα πλουσιο εξοπλισμο. Έτσι ρε φίλε και με ηλιοροφή αυτά είναι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ioannisto Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, tsofras είπε Έτσι ρε φίλε και με ηλιοροφή αυτά είναι Μετα απο 5 χρονια με cabrio, ειναι απαραιτητη😂😂 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peugeot208 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 VFM και BMW.... Απίστευτο πριν 5 χρόνια! Κορυφαία επιλογή σε αυτά τα χρήματα 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris_rom Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Καλοτάξιδο φίλε με ασφαλή και χαρούμενα χιλιόμετρα. Ακριβώς την ίδια περιμένω κι εγώ χωρίς την οροφή όμως. Αν και από όσα λες αφού εγώ την έβαλα αρχές Δεκεμβρίου με βλέπω για Αύγουστο. 🤦♂️ Επεξ/σία 10 Μαΐου 2022 από aris_rom 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ioannisto Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Αρη, υπολογιζε Αυγουστο να εισαι σιγουρος, τωρα αν ερθει πιο γρηγορα θα εισαι ενας απ τους τυχερους!! Το λεω αυτο γτ σε μια ομαδα της bmw f40 στο fb που ειμαι μελος, υπαρχει ενας τυχερακιας που παραγγειλε f 40 περισυ και του παραδοθηκε μεσα σε 2 μηνες!! Ολοι οι υπολοιποι περιμεναμε απο 6 μηνες κ πανω!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις