Προς το περιεχόμενο

Περί αυτοκίνησης

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 7/3/2022 στις 10:20 ΜΜ, tsofras είπε

Ευτυχώς που δουλεύω απο το σπίτι γιατί θα έκλαιγα και εγώ και πολύ πιθανό να το έστελνα το Leon αν έκανα χιλιόμετρα.

Εδώ γέμισα το C3 της γυναίκας με 70ε , τραγική η κατάσταση για όσους τα χρησιμοποιούν τα αμάξια

Πράγματι αλλά από κατασκευής τα αμάξια για να χρησιμοποιηθούν κατασκευάζονται 🙂

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 ώρες πριν, calenter2003 είπε

Πράγματι αλλά από κατασκευής τα αμάξια για να χρησιμοποιηθούν κατασκευάζονται 🙂

Μωρε ναι δεν διαφωνώ , απλά αν έκανα χιλιόμετρα θα είχα πάρει κάτι με γνώμονα την οικονομία στο καύσιμο και στη χρήση

Με κλοπη και την αποζημιωση εχει καποιος εμπειρια τι παιζει?

Μου εκλεψαν το nissan  σημερα, για αποζημιωση απο ασφαλεια πρεπει να περιμενω 6 μηνες χωρις να βρεθει?

• Sad 8

ωχ δυσκολο ...

απο φιλο ξερω οτι εχει τουλαχιστον 6μηνο και γενικα αρκετη ταλαιπωρια ως προς τα δικαιολογητικα και το ποσο αποζημιωσης. υπομονη και μακαρι να βρεθει. αν εχεις gps αυξανονται οι πιθανοτητες.

τι μοντελο;

9 λεπτά πριν, bjj-p είπε

ωχ δυσκολο ...

απο φιλο ξερω οτι εχει τουλαχιστον 6μηνο και γενικα αρκετη ταλαιπωρια ως προς τα δικαιολογητικα και το ποσο αποζημιωσης. υπομονη και μακαρι να βρεθει. αν εχεις gps αυξανονται οι πιθανοτητες.

τι μοντελο;

Ενα nissan note του 14

Στο ασφαλιστρο ειχα αρκετα μεγαλο ποσο,  η αποζημιωση (αν δεν βρεθει) θα γινει με αυτο το ποσο η θα μου δωσουν λιγοτερα?

17 λεπτά πριν, imr είπε

Στο ασφαλιστρο ειχα αρκετα μεγαλο ποσο,  η αποζημιωση (αν δεν βρεθει) θα γινει με αυτο το ποσο η θα μου δωσουν λιγοτερα?

Θα σου δώσουν το ποσό που θα έπιανε αν το πούλαγες αυτή την εποχή. Τσέκαρε στο car.gr έναν μέσο όρο για το μοντέλο σου. 

• Like 2

1 ώρα πριν, imr είπε

Με κλοπη και την αποζημιωση εχει καποιος εμπειρια τι παιζει?

Μου εκλεψαν το nissan  σημερα, για αποζημιωση απο ασφαλεια πρεπει να περιμενω 6 μηνες χωρις να βρεθει?

Πολυ κακα νέα. Παλι καλα που το είχες ασφαλισμένο. Απο που κλαπηκε (εγκυκλοπαιδικα);

Εχω ακουσει οτι πλεον αποζημιώνουν περίπου στο δίμηνο... Δε ξερω εαν παιζει βεβαια ρόλο η εταιρεια...

Το ποσο που θα παρει θα ειναι κατι κοντα στην αγορά και όχι οσο το ασφαλιζες, εκει θα παιξει ξυλο και προετοιμασου ψυχολογικα για φασαρίες (εχε κ ενα δικηγόρο standby)

• Like 1

39 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Θα σου δώσουν το ποσό που θα έπιανε αν το πούλαγες αυτή την εποχή. Τσέκαρε στο car.gr έναν μέσο όρο για το μοντέλο σου. 

38 λεπτά πριν, paylidis είπε

Πολυ κακα νέα. Παλι καλα που το είχες ασφαλισμένο. Απο που κλαπηκε (εγκυκλοπαιδικα);

Εχω ακουσει οτι πλεον αποζημιώνουν περίπου στο δίμηνο... Δε ξερω εαν παιζει βεβαια ρόλο η εταιρεια...

Το ποσο που θα παρει θα ειναι κατι κοντα στην αγορά και όχι οσο το ασφαλιζες, εκει θα παιξει ξυλο και προετοιμασου ψυχολογικα για φασαρίες (εχε κ ενα δικηγόρο standby)

Απο Μαρουσι κεντρο σε εναν πεζοδρομο κατω απο το σπιτι.

Πριν 2 χρονια που το πηρα το αγορασα αρκετα φτηνα, το ειχα αγορασει 6χιλ και ο εμπειρογνομονας εβγαλε τιμη 9 λογω των εξτρα.

Σημερα βλεπω το πιο φτηνο απο 7500, οποτε δεν βλεπω πως μπορει να πεσει κατω απο αυτο (8χιλ ηταν το τελευταιο ασφαλιστρο)

Αν το βρουν παρατημενο και διαλυμενο σε κανα χωραφι τι ακριβως γινεται? Θυμαμαι να εχω ακουσει οτι δεν αποζημιωνουν σε αυτην την περιπτωση

ωχ ωραία αρχισαμε κ στο μαρουσι τις ψειριστικες αυτοκινήτων;;

απο τη στιγμή που στο κοστολόγησε τότε 9Κ εμπειρογνόμωνας της ασφαλιστικής και τωρα το εχεις με κεφαλαιο 8Κ θα πρεπει αυτό το ποσο να παρεις (εαν δε το ειχε δει θα μπορουσαν να σου πουν σου δινουμε 5-6 αλλα υπαρχει εκείνη η αποτύπωση που σε σώζει).

για το τελευταιο δε ξερω τι παιζει...

Καλημέρα, κάθε εταιρία αποζημιώνει με διαφορετικό αριθμό ημερών. Που το είχες ασφαλισμένο; Δες αν δικαιούσαι και ενοικίαση αυτοκινήτου έως τότε.

• Like 2

6 λεπτά πριν, imr είπε

Σημερα βλεπω το πιο φτηνο απο 7500, οποτε δεν βλεπω πως μπορει να πεσει κατω απο αυτο (8χιλ ηταν το τελευταιο ασφαλιστρο)

Τα 8 τα έχεις σίγουρα. Κακώς έκανες υπασφάλιση, έπρεπε να το βάλεις 8,5 με 9 χιλ.

13 λεπτά πριν, imr είπε

Απο Μαρουσι κεντρο σε εναν πεζοδρομο κατω απο το σπιτι.

Υπάρχει περίπτωση μήπως στο σήκωσε γερανός? Επειδή την έχουν πατήσει πολλοί έτσι και νομίζουν ότι τους το έκλεψαν

• Like 2

10 λεπτά πριν, alexiko είπε

Καλημέρα, κάθε εταιρία αποζημιώνει με διαφορετικό αριθμό ημερών. Που το είχες ασφαλισμένο; Δες αν δικαιούσαι και ενοικίαση αυτοκινήτου έως τότε.

Ergo, θα τους παρω για λεπτομερειες αφου παω στην ασφαλεια για την δηλωση

7 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Τα 8 τα έχεις σίγουρα. Κακώς έκανες υπασφάλιση, έπρεπε να το βάλεις 8,5 με 9 χιλ.

Υπάρχει περίπτωση μήπως στο σήκωσε γερανός? Επειδή την έχουν πατήσει πολλοί έτσι και νομίζουν ότι τους το έκλεψαν

9 ηταν πριν 2 χρονια, επεσε λογω παλαιοτητας στα 8

Για γερανο δεν παιζει γιατι θα ειχαν σηκωσει και το σουζουκι της πεθερας που ηταν απο πισω.

Ηταν και σε σημειο που ηθελε 20 μανουβρες για να βγει. σε πεζοδρομο ειχε ενα αυτοκινητο πισω, το δικο μου μπροστα και μπροστα τσιμεντενιο παρτερι. οποτε και γερανος δεν θα μπορουσε να το σηκωσει

• Like 1

15 λεπτά πριν, imr είπε

Ergo, θα τους παρω για λεπτομερειες αφου παω στην ασφαλεια για την δηλωση

9 ηταν πριν 2 χρονια, επεσε λογω παλαιοτητας στα 8

Για γερανο δεν παιζει γιατι θα ειχαν σηκωσει και το σουζουκι της πεθερας που ηταν απο πισω.

Ηταν και σε σημειο που ηθελε 20 μανουβρες για να βγει. σε πεζοδρομο ειχε ενα αυτοκινητο πισω, το δικο μου μπροστα και μπροστα τσιμεντενιο παρτερι. οποτε και γερανος δεν θα μπορουσε να το σηκωσει

Η ενοικίαση είναι προαιρετική κάλυψη εξ΄ όσων θυμάμαι οπότε τσέκαρε το ασφαλιστήριο να δεις αν είναι μέσα.

Αντιγράφω από τους όρους της ergo:

Καλύπτεται η ολική κλοπή του ασφαλισμένου οχή- ματος.
Ολική κλοπή θεωρείται η πλήρης απώλεια του οχή- ματος και η μη ανεύρεσή του σε χρονικό διάστημα εξήντα (60) ημερών ή η ανεύρεσή του εντός του χρονικού διαστήματος αυτού αλλά με ζημία, η επισκευή της οποίας υπερβαίνει την τρέχουσα, εμπορική αξία του οχήματος. Η υποχρέωση καταβολής αποζημίωσης εκ μέρους της Εταιρείας αρχίζει εξήντα (60) ημέρες μετά την κατάθεση της σχετικής μήνυσης για την κλοπή στην αρμόδια αστυνομική αρχή.

1 ώρα πριν, imr είπε

Αν το βρουν παρατημενο και διαλυμενο σε κανα χωραφι τι ακριβως γινεται? Θυμαμαι να εχω ακουσει οτι δεν αποζημιωνουν σε αυτην την περιπτωση

Κρίμα ρε μαν

Σε αυτή την περίπτωση αν δεν κάνω λάθος ενεργοποιείται η κάλυψη της μερικής κλοπής και όχι της ολικής η οποία έχει συνήθως και μικρότερο κεφάλαιο.

Αν για ολική δλδ είχες τα 8.000ε που είναι η ασφαλιζόμενη αξία του αυτοκινήτου , σε μερικής κλοπής μπορεί να είναι 3000ε

Για αυτό και οι περισσότεροι εύχονται να μην βρεθεί το αμάξι ξηλωμένο γιατί δεν συμφέρει

Οπότε σύμφωνα με το παραπάνω εύχομαι είτε να βρεθεί και να μην έχει τίποτα είτε να μην βρεθεί καν

• Like 1

• Δημιουργία νέου...