Ola150 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Και έχεις και τους άλλους στην Shell να σου λένε βάλε την 100άρα δεν έχει μεγάλη διαφορά, μόνο 2€ στο γέμισμα; Δεν θυμάμαι τι μου είπε. Ειλικρινά την επόμενη φορά που θα μου το πουν, θα του απαντήσω να μου βάλει 100άρα στη τιμή της 95άρας γιατί, έλα μωρέ, μόνο 2€ διαφορά είναι, δεν θα μπείτε και μέσα. Ευτυχώς τα καύσιμα τα πληρώνει η εταιρεία μέχρι ενός ποσού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, Ola150 είπε Και έχεις και τους άλλους στην Shell να σου λένε βάλε την 100άρα δεν έχει μεγάλη διαφορά, μόνο 2€ στο γέμισμα; Δεν θυμάμαι τι μου είπε. Ειλικρινά την επόμενη φορά που θα μου το πουν, θα του απαντήσω να μου βάλει 100άρα στη τιμή της 95άρας γιατί, έλα μωρέ, μόνο 2€ διαφορά είναι, δεν θα μπείτε και μέσα. Ευτυχώς τα καύσιμα τα πληρώνει η εταιρεία μέχρι ενός ποσού. καλα αυτο δε παιζει, προσφατως εκανε λάθος ή "λάθος" ενας υπαλληλος της Shell στη γειτονια μου και μου εβαλε κατοστάρα αντι για 98αρα, 17,5-18 ευρω ήταν η διαφορά στο γεμισμα (επειδη ξερω το αφεντικό ήθελε να μου τα επιστρεψει το παλικάρι αλλα απο την τσέπη του γιατι ήταν δικο του λάθος και αρνηθηκα, απλως ξηγηθηκαμε οτι την επομενη φορά που θα γίνει θα παρω το αμαξι και θα φυγω χωρις να πληρωσω μια, ουτε καν τη κανονική τιμή-ώστε να μη ξαναγινει λάθος ή "λάθος") *καμια απολυτως διαφορά δεν ειδα στον 1.5 tfsi απο την 98 στην 100 και αντιστροφα... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JailbrokenDiesel Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 καλα κι εγω πηγα αφηρημενος και του ειπα "γεμισε το" κ οταν ειδα να πηγαινει 68-69 -70-71-72 του εβαλα τις φωνες ωωωωωππααα ωωππααα φτανει!! τελικα 77 πηρε @#*&^%!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 50 λεπτά πριν, paylidis είπε καμια απολυτως διαφορά δεν ειδα στον 1.5 tfsi απο την 98 στην 100 και αντιστροφα Σε σχέση με την 95αρα την καίει γρηγορότερα ή είναι η ιδέα μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BTL Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 32 λεπτά πριν, atrigane είπε Σε σχέση με την 95αρα την καίει γρηγορότερα ή είναι η ιδέα μου; Σε παλιό αυτοκίνητο (Corolla 20ετίας με VVTi 1.4 και ~400Κ km) έχω κάνει εκτεταμένα tests. Καμιά διαφορά ότι και να βάλεις (ο κινητήρας απλά δεν μπορεί να την κάψει). 100αρα βάζεις σε κινητήρες με υψηλό λόγο συμπιεσης (>=12:1) 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, atrigane είπε Σε σχέση με την 95αρα την καίει γρηγορότερα ή είναι η ιδέα μου; Στο προηγούμενο που έβαζα συχνά κατοστάρα λόγω κατασκευαστικά ελαττωματικών μπεκ είχα και εγώ την αίσθηση ότι την έκαιγε πιο γρήγορα. σε αυτό τα ίδια χλμ με την 98 έβγαλα - το μόνο που ίσως αναγνωρίζω αλλά ίσως να ήταν και placebo είναι λίγο πιο ήσυχο ρελαντί (από θέμα θορύβου) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 8 λεπτά πριν, paylidis είπε Στο προηγούμενο που έβαζα συχνά κατοστάρα λόγω κατασκευαστικά ελαττωματικών μπεκ είχα και εγώ την αίσθηση ότι την έκαιγε πιο γρήγορα. σε αυτό τα ίδια χλμ με την 98 έβγαλα - το μόνο που ίσως αναγνωρίζω αλλά ίσως να ήταν και placebo είναι λίγο πιο ήσυχο ρελαντί (από θέμα θορύβου) Εμένα μετρημένο στο προηγούμενο Leon η 100άρα μου έβγαζε περίπου 40χλμ παραπάνω πάντως 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, tsofras είπε Εμένα μετρημένο στο προηγούμενο Leon η 100άρα μου έβγαζε περίπου 40χλμ παραπάνω πάντως Παραπάνω ε; Και μεγάλη διαφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 17 ώρες πριν, atrigane είπε Παραπάνω ε; Και μεγάλη διαφορά Ναι γιατί διάβαζα και εγώ σε forums τότε και άλλους να λένε ότι με 100αρα έβγαζαν λίγα παραπάνω και είπα να το μετρήσω και εγώ . Σίγουρα η διαφορά τιμής δεν καλύπτει αυτά τα λίγα παραπάνω χιλιόμετρα , απλά είδα και εγώ ότι όντως μου έβγαζε λίγα περισσότερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Στις 8/3/2022 στις 4:38 ΜΜ, atrigane είπε Σε σχέση με την 95αρα την καίει γρηγορότερα ή είναι η ιδέα μου; Αυτό το είχα δει κι εγώ με το ενισχυμένο πετρέλαιο. Με το απλό έπιανα πάντα 800+χλμ ενώ με το ενισχυμένο δεν τα έφτανα... Θα μου πεις έχει τόσο σημασία τα 800παρά με 800 και; Πολλές δοκιμές και πάντα στην ίδια διαδρομή. χαμηλότερη κατανάλωση με απλό πετρέλαιο ΒΡ< ενισχυμένο ΒΠ - απλό Shell < ενισχυμένο Shell (όλα από εταιρικά πρατήρια) Για βενζίνη στον fsi που έβαλα μια φορά 100άρα καμία διαφορά στην κατανάλωση, εκτός από τα πυράκια. Βέβαια τελευταία και με την απλή δεν ακούγονται... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bjj-p Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Εναλλακτικα, εγω χρησιμοποιω προσθετικο-καθαριστικο κινητηρα. Εχει την ενίσχυση αλλά και καθαριστικές ιδιοτητες. Διαρκει 2000km.Εγω το χρησιμοποιω σε πιο αραια διαστηματα. Μειωση στην καταναλωση περιπου 10% . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peugeot208 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, bjj-p είπε Εναλλακτικα, εγω χρησιμοποιω προσθετικο-καθαριστικο κινητηρα. Εχει την ενίσχυση αλλά και καθαριστικές ιδιοτητες. Διαρκει 2000km.Εγω το χρησιμοποιω σε πιο αραια διαστηματα. Μειωση στην καταναλωση περιπου 10% . Στο δικό μου βιβλίο οδηγιών αναφέρει ότι απαγορεύονται τα πρόσθετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bjj-p Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Peugeot208 είπε Στο δικό μου βιβλίο οδηγιών αναφέρει ότι απαγορεύονται τα πρόσθετα. Αρα κανει λογο μονο για 95 μονο, γιατι οι υπολοιπες ολες εχουν προσθετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peugeot208 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Προτείνει 95αρα και 98αρα. Όχι 100αρα. Εννοεί πρόσθετα του εμπορίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Kάποια καλά νέα (ας πούμε). Το πετρέλαιο έπεσε γύρω στα 12% και το αέριο 30% 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις