mp123 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Σοβαρά πως την παλεύετε ρε παιδιά με την βενζίνη στα 2 ευρώ. Ένταξη Εγω λείπω το αμάξι το έχει η γυναίκα με ένα γέμισμα περναει ένα μήνα. Όταν όμως το θες για εργαλείο να πας στην δουλειά ζορίζουν τα πράγματα. Τωρα που είμαι Ελλάδα ένταξη το αμάξι δεν το παίρνω. Την μηχανή έχω . Πάλι καλά που το 750 μου καεί κάτω από 4/100. Αν έπαιρνα το αμάξι μόνο θα ηθελα από ότι το κόβω τουλάχιστον 40 την εβδομάδα. Κάπου στα 7 με 8 /100 πάει το μίνι στην πόλη. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2022 από mp123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, mp123 είπε Σοβαρά πως την παλεύετε ρε παιδιά με την βενζίνη στα 2 ευρώ. Ένταξη Εγω λείπω το αμάξι το έχει η γυναίκα με ένα γέμισμα περναει ένα μήνα. Όταν όμως το θες για εργαλείο να πας στην δουλειά ζορίζουν τα πράγματα. Τωρα που είμαι Ελλάδα ένταξη το αμάξι δεν το παίρνω. Την μηχανή έχω . Πάλι καλά που το 750 μου καεί κάτω από 4/100. Τί να σου πω ρε φίλε με 900 ευρώ μισθό και πτυχίο πανεπιστημίου και μεταπτυχιακό θέλω 300 ευρώ γκάζι το μήνα για να πάω δουλειά. Εντάξει προφανώς βοηθάει και η γυναίκα αλλά τα ίδια και χειρότερα εκείνη. Τουλάχιστον ακόμα το πέταγμα του αετού είναι δωρεάν και ήταν μια καλή μέρα σήμερα🙂 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 39 λεπτά πριν, mp123 είπε Σοβαρά πως την παλεύετε ρε παιδιά με την βενζίνη στα 2 ευρώ. Ένταξη Εγω λείπω το αμάξι το έχει η γυναίκα με ένα γέμισμα περναει ένα μήνα. Όταν όμως το θες για εργαλείο να πας στην δουλειά ζορίζουν τα πράγματα. Τωρα που είμαι Ελλάδα ένταξη το αμάξι δεν το παίρνω. Την μηχανή έχω . Πάλι καλά που το 750 μου καεί κάτω από 4/100. Αν έπαιρνα το αμάξι μόνο θα ηθελα από ότι το κόβω τουλάχιστον 40 την εβδομάδα. Κάπου στα 7 με 8 /100 πάει το μίνι στην πόλη. Ναυτικός είσαι? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Ναυτικός είσαι? Ναι . Τωρα ηρθα τρεις μερεσ και τα έχασα με την ακρίβεια σε ολα τα πράγματα. 2.1 η κατοστάρα. Πήγα να κλείσω δεύτερη μηχανή και βλέπω τις τιμές μέχρι και 500 ευρώ πιο πάνω από ότι τις είχα αφήσει. Ορέ που πάμε ; Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2022 από mp123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 14 λεπτά πριν, mp123 είπε Ναι . Τωρα ηρθα τρεις μερεσ και τα έχασα με την ακρίβεια σε ολα τα πράγματα. 2.1 η κατοστάρα. Πήγα να κλείσω δεύτερη μηχανή και βλέπω τις τιμές μέχρι και 500 ευρώ πιο πάνω από ότι τις είχα αφήσει. Ορέ που πάμε ; Φαντάζομαι ξέρεις ότι αυτό συμβαίνει παντού και όχι μόνο στην Ελλάδα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε Φαντάζομαι ξέρεις ότι αυτό συμβαίνει παντού και όχι μόνο στην Ελλάδα. Από Αμερική έφυγα. Εκεί αν δεν κάνω λάθος έχει κάπου 5 δολάρια το Γάλλονι αν είδα καλά. Περίπου κάτω από ευρο το λίτρο. Ευρώπη γίνετε ο χαμός με την βενζίνη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Πλεον μονο CNG (αν δεν κλεισουν καμια κανουλα οι Ρωσοι) Για 1500χλμ τον μηνα (~17κ τον χρονο) οι καινουργιες τιμες είναι γυρω στα 30 ευρω πανω τον μηνα Ενα μικρο Βενζινης χρειαζόταν ~150 τον μηνα και πηγαινει ~180 Ενα ντιζελ απο ~105 ~136 Μεγαλη διαφορα πλεον στα CNG που ειναι στα 50 ευρω τον μηνα. Μεχρι πριν λιγο καιρο σκεφτομουν οτι θα ξαναπαω σε diesel γιατι ηταν μικρη η διαφορα αλλα μαλλον μονο για φυσικο αεριο παμε (εκτος αν κλεισει τις κανουλες ο Πουτιν) Και εδω ενα εξελακι με τις διαφορες Gas Cost Scenarions v5.xlsx Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2022 από imr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 8 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Φαντάζομαι ξέρεις ότι αυτό συμβαίνει παντού και όχι μόνο στην Ελλάδα. Αυτό είναι λάθος; https://gr.globalpetrolprices.com/gasoline_prices/Europe/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, mp123 είπε Από Αμερική έφυγα. Εκεί αν δεν κάνω λάθος έχει κάπου 5 δολάρια το Γάλλονι αν είδα καλά. Περίπου κάτω από ευρο το λίτρο. Ευρώπη γίνετε ο χαμός με την βενζίνη. Ενταξει, Αμερικη ειναι αλλος κοσμος ειδικα με την βενζινη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, imr είπε Ενταξει, Αμερικη ειναι αλλος κοσμος ειδικα με την βενζινη Δεν έχουν ΦΟΡΟΥΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peugeot208 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Η Αμερική ειναι η μεγαλυτερη παραγωγός χώρα πετρελαιου στον κοσμο. Παραγει το 16%, οταν η Σαουδικη Αραβια και η Ρωσια παραγουν το 13% και το 12% αντιστοιχα. Δεν μπορει να συγκριθεί με την Ε.Ε. Δεν μπορουν να συγκριθούν οι τιμες μας με αυτές τις χωρες. Βεβαια, εμεις και να κολυμπουσαμε στο πετρέλαιο πάλι στα 2€ θα το πληρώναμε..... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 11 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε Βεβαια, εμεις και να κολυμπουσαμε στο πετρέλαιο πάλι στα 2€ θα το πληρώναμε..... Εδώ κρύβεται όλη η αλήθεια της ψωροκώσταινας και των πολιτών που ψηφίζουν και απαρτίζουν την κοινωνία της. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Ευτυχώς που δουλεύω απο το σπίτι γιατί θα έκλαιγα και εγώ και πολύ πιθανό να το έστελνα το Leon αν έκανα χιλιόμετρα. Εδώ γέμισα το C3 της γυναίκας με 70ε , τραγική η κατάσταση για όσους τα χρησιμοποιούν τα αμάξια 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigio13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Ας πω και εγώ τον πόνο μου. 😂😂😂. Αν και η δουλειά μου είναι 5 λεπτά με τα πόδια (και πάω με τα πόδια) χρησιμοποιώ βανακια για να πηγαίνω παραγγελίες. Προχθές σε ένα ford transit που έχω έβαλα 145 € για να το γεμίσω. 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 10 ώρες πριν, Tigio13 είπε Ας πω και εγώ τον πόνο μου. 😂😂😂. Αν και η δουλειά μου είναι 5 λεπτά με τα πόδια (και πάω με τα πόδια) χρησιμοποιώ βανακια για να πηγαίνω παραγγελίες. Προχθές σε ένα ford transit που έχω έβαλα 145 € για να το γεμίσω. Ασε γεμισα Vpower τη τριτη απο σχεδον αδειος σε σημειο αναθυμιασεων (45 χλμ ελεγε υπολοιπο και δυστυχως οτι λεει ισχύει), 125€ πηρε το μπου*δελο χωρις καν να ειναι βανακι 😅 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις