adi32 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Τώρα που η βενζίνη έγινε χρυσός πείτε καμιά συμβουλή για οικονομία μέσα στην πόλη . Αυτά που εφαρμόζω εγώ είναι πάντα ταχύτητα μέσα, αλλαγές γρήγορα σε μεγαλύτερη, μόλις βλέπω πορτοκαλί από μακριά αφήνω γκάζι, επίσης βλέποντας στο trip αν μόλις ξεκινήσεις και σε κάθε αλλαγή φτάνει 10-12 η στιγμιαία κατανάλωση αν αφήσεις στιγμιαία το γκάζι και το ξαναπατήσεις ελαφρά πέφτει αμέσως η κατανάλωση από το 12 στο 8 και πάλι μετά στο 7-6... Που φτάσαμε να κοιτάμε την κατανάλωση. Εποχές δραχμών άλλαζα ταχύτητα στον κόφτη και με 5000 δρχ έκανα 350 χλμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, adi32 είπε Εποχές δραχμών άλλαζα ταχύτητα στον κόφτη 👊 ΥΓ. Αν θέλω να κινηθώ κάπως γρήγορα και το βάλω στο χειροκίνητο και δεν το προσέξω και πιάσω κόφτη με πιάνουν "ενοχές" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, adi32 είπε Τώρα που η βενζίνη έγινε χρυσός πείτε καμιά συμβουλή για οικονομία μέσα στην πόλη . Αυτά που εφαρμόζω εγώ είναι πάντα ταχύτητα μέσα, αλλαγές γρήγορα σε μεγαλύτερη, μόλις βλέπω πορτοκαλί από μακριά αφήνω γκάζι, επίσης βλέποντας στο trip αν μόλις ξεκινήσεις και σε κάθε αλλαγή φτάνει 10-12 η στιγμιαία κατανάλωση αν αφήσεις στιγμιαία το γκάζι και το ξαναπατήσεις ελαφρά πέφτει αμέσως η κατανάλωση από το 12 στο 8 και πάλι μετά στο 7-6... Που φτάσαμε να κοιτάμε την κατανάλωση. Εποχές δραχμών άλλαζα ταχύτητα στον κόφτη και με 5000 δρχ έκανα 350 χλμ Που καταντήσαμε 😝 ναι γενικά αυτά που λες ισχύουν. κατι άλλο που μπορείς να κανείς (το κάνω κ εγώ αλλά για οικονομία χρόνου) είναι μελέτη της διαδρομής βάσει της κίνησης από το google maps (σημειωτέον ότι δε βγάζει πάντα τη καλύτερη διαδρομή, θέλει σκέψη). Μπορείς να γλυτώσεις εντός Αττικης ακόμα και 20-25’ διαδρομής με το ανάλογα μειωμένο καύσιμο… Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2022 από paylidis 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, adi32 είπε Που φτάσαμε να κοιτάμε την κατανάλωση. Εποχές δραχμών άλλαζα ταχύτητα στον κόφτη και με 5000 δρχ έκανα 350 χλμ Δυστυχώς δεν φτάσαμε τώρα , κάποτε "τσακωνόμασταν" στα forums αν κάνεις 0-100 σετ 7.2 ή 6.8 , τα τελευταία χρόνια βλέπεις αντίστοιχους διαλόγους αν καις ανα 100Χλμ 7.2 ή 6.8 λίτρα 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Και ακόμα δεν έχουμε φτάσει επίπεδα 2010-15. Δυστυχώς μας βλέπω για αρκετή αύξηση ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peugeot208 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Εγω αγορασα peugeot και βλεπω να καταληγω σε πεζό! Σε λιγο θα γραφουμε "περι ποδηλατοκίνησης"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, adi32 είπε Τώρα που η βενζίνη έγινε χρυσός πείτε καμιά συμβουλή για οικονομία μέσα στην πόλη . υγραέριο 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Και το υγραέριο στο Θεό θα πάει. Εγω σκέφτομαι για μηνιαία στο μετρό. Έφτασε το πετρέλαιο όσο είχε η βενζίνη πριν μια βδομαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimos47 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω για seat leon 1.4 ατμοσφαιρικό του 2008 αξίζει η μετατροπή σε υγραέριο? Αν γνωρίζει κανείς για αντίστοιχα αυτοκίνητα αν έβγαλαν προβλήματα κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ola150 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Καλημέρα, δεν ξέρω που να το γράψω αλλά σήμερα βρήκα τον καταλύτη ή μάλλον καλύτερα, δεν βρήκα τον καταλύτη στο Hyundai ATOS μου. Ξέρετε κάποιον καλό/φθηνό εξατμισά στο Μαρούσι/Μελίσσια/Βριλήσσια; Επίσης, όταν με το καλό κι αν έρθει το Puma, τι συναγερμό να βάλω που να μπορεί να προβλέψει κάτι τέτοιο; Έστω να υπάρχει μια ειδοποίηση ή απλά να βαρέσει ο συναγερμός; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiko Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, Ola150 είπε Καλημέρα, δεν ξέρω που να το γράψω αλλά σήμερα βρήκα τον καταλύτη ή μάλλον καλύτερα, δεν βρήκα τον καταλύτη στο Hyundai ATOS μου. Ξέρετε κάποιον καλό/φθηνό εξατμισά στο Μαρούσι/Μελίσσια/Βριλήσσια; Επίσης, όταν με το καλό κι αν έρθει το Puma, τι συναγερμό να βάλω που να μπορεί να προβλέψει κάτι τέτοιο; Έστω να υπάρχει μια ειδοποίηση ή απλά να βαρέσει ο συναγερμός; Ασφάλεια κλοπής κάνε σε εταιρία χωρίς πολλά ψιλά γράμματα. Φίλης μου της σήκωσαν τα ζαντολάστιχα μέσα στη νύχτα. Άμα το βάλουν στο μάτι δε σε σώζει τίποτα, το θέμα είναι να μην πονέσει η τσέπη (4 15άρες ζάντες και λάστιχα και λοιπά κοκοκόψαρα 2,5 χιλιάρικα η αντιπροσωπεία). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ola150 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 11 λεπτά πριν, alexiko είπε Ασφάλεια κλοπής κάνε σε εταιρία χωρίς πολλά ψιλά γράμματα. Φίλης μου της σήκωσαν τα ζαντολάστιχα μέσα στη νύχτα. Άμα το βάλουν στο μάτι δε σε σώζει τίποτα, το θέμα είναι να μην πονέσει η τσέπη (4 15άρες ζάντες και λάστιχα και λοιπά κοκοκόψαρα 2,5 χιλιάρικα η αντιπροσωπεία). Έχει ασφάλεια ολικής/μερικής κλοπής. Και προφανώς το νέο αυτοκίνητο θα έχει κι εκείνο καθώς θα ψάξω να το βάζω σε κλειστό γκαράζ αλλά έλεγα και για συναγερμό να τους κάνω όσο το δυνατόν πιο δύσκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 1,84 το avio.... ξερω τι να πειτε και εσεις με την βενζινα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 45 λεπτά πριν, NTC Labs είπε 1,84 το avio.... ξερω τι να πειτε και εσεις με την βενζινα Ποιο avio, εγώ σκέφτομαι να αρχίσω να βάζω θέρμανσης 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις