ritualistic Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, paylidis είπε Απαντάω μονος μου, δεν ειναι quattro τελικά, μολις θυμηθηκα οτι το quattro παει σε 200+ αλογα... Αυτο το quattro με τα 200+ αλογα πρεπει να ειναι μεγαλη ζημια... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, ritualistic είπε Αυτο το quattro με τα 200+ αλογα πρεπει να ειναι μεγαλη ζημια... Ω ναι... Και οικονομικά, καβαλας τη 50αρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denexo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, tsofras είπε E βέβαια εσείς είστε premium έχετε κουμπί Και το Corolla έχει κουμπί στο τιμόνι για το Lane Tracking Assist και μάλιστα μου κάνει εντύπωση που δεν ενεργοποιείται κάθε φορά αλλά θυμάται την τελευταία ρύθμιση. Αθήνα το έχω κλειστό γιατί έτσι οπώς τρέχουν οι μηχανές κάνοντας διήθηση στον Κηφισό, αναγκάζομαι να πηγαίνω προς το στηθαίο και βαράει συχνά... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, denexo είπε Και το Corolla έχει κουμπί στο τιμόνι για το Lane Tracking Assist και μάλιστα μου κάνει εντύπωση που δεν ενεργοποιείται κάθε φορά αλλά θυμάται την τελευταία ρύθμιση. Αθήνα το έχω κλειστό γιατί έτσι οπώς τρέχουν οι μηχανές κάνοντας διήθηση στον Κηφισό, αναγκάζομαι να πηγαίνω προς το στηθαίο και βαράει συχνά... Ναι δυστυχώς εγώ είμαι στη φάση του τα πάντα στην οθόνη. Προχθές βράδυ είχε θαμπώσει το τζάμι και έψαχνα μία ώρα να βάλω να φυσάει μπροστά 😂 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denexo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Ευτυχώς για την Toyota ισχύει το "εμπρός πίσω" όπως έλεγε και γνωστός δήμαρχος σε φανταστικό χωριό. Έχει φυσικούς διακόπτες για τα πάντα και το infotainment κάνει μόνο αυτό (μεταξύ μας ούτε υψηλή ευκρίνεια έχει ούτε γρήγορο είναι) Υ.Γ. Κατά τα άλλα φτάσαμε στην έκδοση MY22 για LED φλας, φωτισμό καμπίνας και πινακίδας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 επειδη εμενα με τρωει το χερι μου... ξερει κανεις κανεναν καλο εγκαταστατη aftermarket ambient φωτισμου για το εσωτερικο ? @paylidis νομιζω εσενα εχει λευκο αν δεν κανω λαθος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, ritualistic είπε επειδη εμενα με τρωει το χερι μου... ξερει κανεις κανεναν καλο εγκαταστατη aftermarket ambient φωτισμου για το εσωτερικο ? @paylidis νομιζω εσενα εχει λευκο αν δεν κανω λαθος ? Ναι το λευκό έχει… Η πόρτες σου έχουν αναμονές; Αν όχι αντίο ζωή θα θες ταπετσαρίες καινούργιες… Ωραιο παπαρλικι είναι αλλά δε κόβεις κ φλέβα. Πιο ουσιώδες πχ θεωρω τους προβολείς ομίχλης που κάποια στιγμή θέλω να βάλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, paylidis είπε Η πόρτες σου έχουν αναμονές; Αν όχι αντίο ζωή θα θες ταπετσαρίες καινούργιες… Δεν νομιζω οτι εχουν αλλα πως το καταλαβαινεις ? Ενταξει ποσο να εχει η ταπετσαρια στις πορτες θυμαμαι με 110ε ειχα φτιαξει τον ουρανο και τις ταπετσαριες στις πορτες στο πολο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, ritualistic είπε Δεν νομιζω οτι εχουν αλλα πως το καταλαβαινεις ? Ενταξει ποσο να εχει η ταπετσαρια στις πορτες θυμαμαι με 110ε ειχα φτιαξει τον ουρανο και τις ταπετσαριες στις πορτες στο πολο... Δεν είναι με ποσό το έφτιαξες. Είναι ποσό την πουλάει η αντιπροσωπεία. Για τσεκαρε τα πμ σου κάποια στιγμή σου είχα στείλει φωτό. Θα καταλάβεις εάν έχεις τις αναμονές νομιζω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Αλλιώς περνα ένα απόγευμα για καφέ να το συγκρίνουμε για να δούμε κατά ποσό γίνεται 😉 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, paylidis είπε Ναι το λευκό έχει… Η πόρτες σου έχουν αναμονές; Αν όχι αντίο ζωή θα θες ταπετσαρίες καινούργιες… Ωραιο παπαρλικι είναι αλλά δε κόβεις κ φλέβα. Πιο ουσιώδες πχ θεωρω τους προβολείς ομίχλης που κάποια στιγμή θέλω να βάλω Εκτιμώ τον ατμοσφαιρικό φωτισμό αρκετά περισσότερο απ'όσο περίμενα. Και τον θεωρώ αρκετά χρήσιμο στην βραδινή οδήγηση, δεν έχεις το μαύρο και άραχνο σκοτάδι της καμπίνας που σε κοιμίζει όταν είσαι λίγο κουρασμένος. Lane assist δεν θα σκεφτομουν ποτε να απενεργοποιησω, με εχει σωσει 2 στιγμες. Ημουν αφηρημενος, εβγαινα σιγα σιγα απο τον δρομο και μια χαρα με προειδοποίησε. Και το blind spot warning κανει εξαιρετικη δουλεια (αμα οδηγεις σαν ανθρωπος και οχι σαν ζωο, αν δηλαδη βγαζεις φλας πριν πας να αλλαξεις λωριδα). Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2021 από Papakaliati 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Papakaliati είπε Εκτιμώ τον ατμοσφαιρικό φωτισμό αρκετά περισσότερο απ'όσο περίμενα. Και τον θεωρώ αρκετά χρήσιμο στην βραδινή οδήγηση, δεν έχεις το μαύρο και άραχνο σκοτάδι της καμπίνας που σε κοιμίζει όταν είσαι λίγο κουρασμένος. Lane assist δεν θα σκεφτομουν ποτε να απενεργοποιησω, με εχει σωσει 2 στιγμες. Ημουν αφηρημενος, εβγαινα σιγα σιγα απο τον δρομο και μια χαρα με προειδοποίησε. Και το blind spot warning κανει εξαιρετικη δουλεια (αμα οδηγεις σαν ανθρωπος και οχι σαν ζωο, αν δηλαδη βγαζεις φλας πριν πας να αλλαξεις λωριδα). Για εθνική συμφωνώ , για μέσα στην Αθήνα με τους δρόμους που έχουμε θα μπορούσα να πώ ότι είναι και επικίνδυνο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Και στην εθνική παιδιά δεν είναι ότι καλύτερο με τις ελληνικές διαγραμμίσεις. Δυο φορές πήγε να με τραβήξει πάνω στο στηθαίο από παλιές διαγραμμίσεις… 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, paylidis είπε Και στην εθνική παιδιά δεν είναι ότι καλύτερο με τις ελληνικές διαγραμμίσεις. Δυο φορές πήγε να με τραβήξει πάνω στο στηθαίο από παλιές διαγραμμίσεις… Είναι και απότομη η βλακεία και σε τρομάζει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shikabalas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Ναι τα ίδια μου είπε και ο πατέρας μου με μολις τρεις μέρες οδήγησης, γι'αυτό ήθελε να το απενεργοποιήσει αρον άρον.. Και ναι δεν είναι quattro για να απαντήσω και σε αυτό που χρωστούσα, μας μαδησαν κανονικα όπως είπα. 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις