tsofras Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, godslayerxp είπε αυτή τη φορά θα κεράσω με το ζόρι Αφού έγραψα ότι το έχω πουλήσει γιατί δεν μπορούσα να ξεκλειδώσω τίποτα άλλο , αλλά κλαιν ρε μαν αν ξεκλειδώσουν το full link και δεν βρίκσκουμε απο το να δώσουμε 200ε στην αντιπροσωπεία μαζευόμαστε 3-4 και απο ένα 20αρικο και αγοράζουμε ένα πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, tsofras είπε Έβγαλε ανακοίνωση η OBDEleven ότι ξεκλείδωσε το SFD protection και μάλλον θα μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το Full link Άντε να δούμε (και το πούλησα αλλά φαντάζομαι κάτι θα βρούμε πάλι Γιώργο ) Πότε ρε παιδί μου, πού ήμουν και έχασα επεισόδια; Τί πήρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, oykas2001 είπε Και σ' αυτό υπάρχει λύση: πούλα το αμέσως, οπότε δεν θα υπάρχει η ανάγκη να το ξεκλειδώσεις!!!! Πέρα από την πλάκα, καλό νέο. Λες να γίνεται και για arona? Για το facelift λες ή το προηγούμενο ? Μόλις τώρα, atrigane είπε Πότε ρε παιδί μου, πού ήμουν και έχασα επεισόδια; Τί πήρες; Χαχαχα όχι το αμάξι ρε , το ObdEleven Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godslayerxp Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Χαχαχα όχι το αμάξι ρε , το ObdEleven Έκλαψα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, oykas2001 είπε Και σ' αυτό υπάρχει λύση: πούλα το αμέσως, οπότε δεν θα υπάρχει η ανάγκη να το ξεκλειδώσεις!!!! Πέρα από την πλάκα, καλό νέο. Λες να γίνεται και για arona? Οκ κατάλαβα το αμάξι...😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, godslayerxp είπε Έκλαψα Είναι να μην σου βγεί το όνομα τελικά 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, tsofras είπε Είναι να μην σου βγεί το όνομα τελικά 🤣 😂😂 😅 Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2021 από paylidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 33 λεπτά πριν, tsofras είπε Για το facelift λες ή το προηγούμενο ? Χαχαχα όχι το αμάξι ρε , το ObdEleven Όχι το facelift, ήταν τυχερός που το πήρε πέρισυ... Άσε, κι εγώ με γρήγορη ανάγνωση, το αμάξι κατάλαβα και λέω wtf, τι έχασα πάλι;;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, oykas2001 είπε Όχι το facelift, ήταν τυχερός που το πήρε πέρισυ... Άσε, κι εγώ με γρήγορη ανάγνωση, το αμάξι κατάλαβα και λέω wtf, τι έχασα πάλι;;;; Αυτό ενεργοποιείται ρε μαν απο την Seat , στα καινούρια έχουμε πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, tsofras είπε Έβγαλε ανακοίνωση η OBDEleven ότι ξεκλείδωσε το SFD protection και μάλλον θα μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το Full link Μακάριιι 😉 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, tsofras είπε Αυτό ενεργοποιείται ρε μαν απο την Seat , στα καινούρια έχουμε πρόβλημα Ναι, αλλά του ζήτησαν 400€ όταν το πήρε, του λέω άσε, μίλα με το Bluetooth και αν μου το δώσεις, βλέπουμε για full link... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, oykas2001 είπε Ναι, αλλά του ζήτησαν 400€ όταν το πήρε, του λέω άσε, μίλα με το Bluetooth και αν μου το δώσεις, βλέπουμε για full link... Ti 400 ? 150 - 200 max είναι η ενεργοποίηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Σε 45 λεπτά θα έχουμε παρουσίαση του Chaos https://spyrospanopoulos.com/ Για να δούμε Τώρα είδα ότι το πόσταραν και στο ανάλογο τοπικ Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2021 από tsofras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, tsofras είπε Ti 400 ? 150 - 200 max είναι η ενεργοποίηση 400 του είπαν στην αρχή και μετά με τα πολλά κάπου 200, του λέω άστο όπως είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, tsofras είπε Σε 45 λεπτά θα έχουμε παρουσίαση του Chaos https://spyrospanopoulos.com/ Για να δούμε Τώρα είδα ότι το πόσταραν και στο ανάλογο τοπικ Ειναι off το site. Προφανως τα εσκασε χοντρααααα για να ειναι σε κανα share hosting ο πανοπουλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις