atrigane Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, tasoskont είπε Λογικό για VAG ή λογικό γενικά?😈 Έλα τώρα σήμερα πέρασα με vag μια λίμνη στην κηφισίας μονο τα suv περνούσαν!(και ανησυχώ πως θα είναι σε λίγο που θα ξαναπεράσω).. αλλά καλό ΥΓ. Σοβαρά τώρα από το απέναντι ρεύμα-ίδια λίμνη-πέρασε ένα ΤΤ, ρε παιδιά το μισό κρύφτηκε στο νερό, δεν το πίστευα. Έτσι πήρα το θάρος και πέρασα. Εν τω μεταξύ όσο περνούσε-κανά λεπτό πες, πηγαίναμε όλοι πολύ αργά- ο τύπος μιλούσε στο κινητό του. Λέω ή είναι πολύ μάγκας ή είναι ήδη στην αναμονή της ασφαλιστικής για τον γερανό. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2021 από atrigane 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, tsofras είπε Βγήκα έξω με αυτόν τον χαμό να πάω σε γιατρό , στα 5 μέτρα έβγαλε ένδειξη το ρανταρ του φρεναρίσματος ότι σταμάτησε να δουλεύει , φαντάζομαι λογικό με τόση βροχή Τουλάχιστον δεν άκουγες τον ήχο απ' το κιβώτιο 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peugeot208 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, Nabuko είπε Τουλάχιστον δεν άκουγες τον ήχο απ' το κιβώτιο 😂 Έκανε μπουρμπουλίθρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Κάνω κάτι λάθος ή πλέον και τα δίλιτρα έχουν αρκετά χαμηλά τέλη κυκλοφορίας; (κυκλοφορία/ταξινόμηση μετά 01/01/2021) https://www.autoblog.gr/2021/10/15/telh-kykloforias-2022-apo-ta-mesa-noembriou-h-plhrwmh-tous/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 21 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Κάνω κάτι λάθος ή πλέον και τα δίλιτρα έχουν αρκετά χαμηλά τέλη κυκλοφορίας; (κυκλοφορία/ταξινόμηση μετά 01/01/2021) https://www.autoblog.gr/2021/10/15/telh-kykloforias-2022-apo-ta-mesa-noembriou-h-plhrwmh-tous/ Αφού παίζουν με τους ρύπους όχι με τον κινητήρα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, tsofras είπε Αφού παίζουν με τους ρύπους όχι με τον κινητήρα. Ναι οκ το ξέρω αυτό αλλά κάτω από 200€ (κάπου εκεί το έβγαλα με τους ρύπους του) το type r που δεν είναι ούτε καν ήπιο υβριδικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 41 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Ναι οκ το ξέρω αυτό αλλά κάτω από 200€ (κάπου εκεί το έβγαλα με τους ρύπους του) το type r που δεν είναι ούτε καν ήπιο υβριδικό; Στο Leon που ήταν 1.8 έδινα περίπου 150€ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Κάνω κάτι λάθος ή πλέον και τα δίλιτρα έχουν αρκετά χαμηλά τέλη κυκλοφορίας; (κυκλοφορία/ταξινόμηση μετά 01/01/2021) https://www.autoblog.gr/2021/10/15/telh-kykloforias-2022-apo-ta-mesa-noembriou-h-plhrwmh-tous/ Χαμηλά τέλη έχουν λογω του υπολογισμού με τους ρύπους αλλά τρώς το φόρο πολυτελείας ~450€ αν θυμάμαι σωστά οπότε πάλι ανεβασμένο είναι συνολικά το ποσο... 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Για πείτε, η ασφαλιστική θα πληρώσει λέτε σε αυτή την περίπτωση? 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 @paylidis Ρε Γιώργο (και όποιος άλλος έχει 1.5 tsi χειροκίνητο) Έχεις παρατηρήσει αν είσαι με τρίτη και αφήσεις το γκάζι ότι το αμάξι δεν κόβει ταχύτητα και την κρατάει λες και έχεις βάλει cruise control ? Μπορεί να παίζει κανα 2-3 χιλιόμετρα επάνω . Είναι φυσιολογικό αυτό? Μου έχει κάνει εντύπωση και άλλες φορές , και πριν 2 ημέρες ήμουν σε πλατεία με τρίτη και 35 χιλιόμετρα χωρίς γκάζι και το αμάξι συνέχιζε με 35-37 χιλιόμετρα , στην 2α δεν μου το κάνει με το που αφήνω το γκάζι πέφτει η ταχυτήτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 6 λεπτά πριν, tsofras είπε @paylidis Ρε Γιώργο (και όποιος άλλος έχει 1.5 tsi χειροκίνητο) Έχεις παρατηρήσει αν είσαι με τρίτη και αφήσεις το γκάζι ότι το αμάξι δεν κόβει ταχύτητα και την κρατάει λες και έχεις βάλει cruise control ? Μπορεί να παίζει κανα 2-3 χιλιόμετρα επάνω . Είναι φυσιολογικό αυτό? Μου έχει κάνει εντύπωση και άλλες φορές , και πριν 2 ημέρες ήμουν σε πλατεία με τρίτη και 35 χιλιόμετρα χωρίς γκάζι και το αμάξι συνέχιζε με 35-37 χιλιόμετρα , στην 2α δεν μου το κάνει με το που αφήνω το γκάζι πέφτει η ταχυτήτα Δε το έχω παρατηρήσει. Θα το δοκιμάσω σήμερα ή αύριο κ θα σου πω. Γενικά παντως καλό είναι με 3η-4η φορτωμένοι χλμ να αφήνουμε το γκάζι κ να ρολάρει το αυτοκινητο καθως έτσι υποτίθεται ότι καθαρίζει το gpf. To κάνω στην κηφισιας όταν δω κενό αλλά εκεί συνήθως είμαι σε κατηφόρα όποτε εξ των πραγμάτων κρατάει ταχύτητα 47 λεπτά πριν, Nabuko είπε Για πείτε, η ασφαλιστική θα πληρώσει λέτε σε αυτή την περίπτωση? 😁 Για αυτό λέω ότι κανονικά όταν οδηγάμε το κινητό θα πρέπει να είναι κλειδωμένο στο ντουλαπάκι 😂 το πολύ πολύ ανοιχτή ακρόαση Bluetooth ούτε μηνύματα ούτε φωτογραφίες…. η ασφαλιστική θα πληρώσει αλλά τον μηχανάκια δε βλέπω να τον ξαναασφαλιζουν σε καμία 😂 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Αυτοί που έρχονται σε άδειο δρόμο και παρκάρουν πίσω σου στο 1mm τι μυαλό κουβαλάνε? Ή που το αφήνουν με τη μισή ρόδα πάνω στο πεζοδρόμιο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, tsofras είπε @paylidis Ρε Γιώργο (και όποιος άλλος έχει 1.5 tsi χειροκίνητο) Έχεις παρατηρήσει αν είσαι με τρίτη και αφήσεις το γκάζι ότι το αμάξι δεν κόβει ταχύτητα και την κρατάει λες και έχεις βάλει cruise control ? Μπορεί να παίζει κανα 2-3 χιλιόμετρα επάνω . Είναι φυσιολογικό αυτό? Μου έχει κάνει εντύπωση και άλλες φορές , και πριν 2 ημέρες ήμουν σε πλατεία με τρίτη και 35 χιλιόμετρα χωρίς γκάζι και το αμάξι συνέχιζε με 35-37 χιλιόμετρα , στην 2α δεν μου το κάνει με το που αφήνω το γκάζι πέφτει η ταχυτήτα έλα το δοκίμασα. Σε ευθεία (ή μικρή ανηφόρα) δε το κάνει. Κόβει. σε κατηφόρα ψιλόκρατάει ταχύτητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 56 λεπτά πριν, paylidis είπε έλα το δοκίμασα. Σε ευθεία (ή μικρή ανηφόρα) δε το κάνει. Κόβει. σε κατηφόρα ψιλόκρατάει ταχύτητα. Thx George σε ευθεία μου το έκανε εμένα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tsofras είπε Thx George σε ευθεία μου το έκανε εμένα Τοτε το λεον καταπολεμα ολους τους νομους της μηχανικής και της θερμοδυναμικής αν σε ευθεια χωρις γκάζι με 3η "παει με σταθερη ταχυτητα" 😆 άλλος ενας λόγος για να το αφησεις στην ησυχία του Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2021 από paylidis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις