Προς το περιεχόμενο

Περί αυτοκίνησης

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, john1987 είπε

Ρε παιδιά έχει φρικτή κίνηση στην Αθήνα το τελευταίο διάστημα. Από το κέντρο μέχρι Άγιο Στεφανο βλέπεις ουρές. Για ποιο λόγο λέτε; Δεν παίρνει κανείς ΜΜΜ λόγω covid?

Εεεε όταν σας κλείνουν μέσα δε θέτε, όταν σας ξαμολάνε έξω δε θέτε. Τι θέτε τελωσπάντων? 😅

Έχω παρατηρήσει ότι κάθε μέρα και κάτι συμβαίνει. Μαραθώνιοι, ημιμαραθώνιοι, ποδηλατικοί γύροι (όπως σήμερα), πορεία οι κκε, πορεία οι συριζα, πορεία οι ανταρσύα, πορεία οι Κούρδοι, πορεία οι αντιεμβολιαστές, διάφορες συγκεντρώσεις γενικώς, διάφορες αθλοπαιδιές.

Επίσης, έργα ασφαλτόστρωσης, έργα ευδαπ, δεη, οτε, διαγραμμίσεις κλπ γιατί δεν σκέφτηκε κάποιος να τα κάνει τόσο καιρό με την καραντίνα που δεν κυκλοφορούσε κανένας αλλά τα κάνουν τώρα και μάλιστα σε ώρες και σημεία μεγάλης κίνησης, Συγγρού, Κηφισίας κλπ.

Και τέλος η Κυριακή είναι χειρότερη από καθημερινή και ειδικά ωραίες μέρες σαν σήμερα που θέλουν να βγουν όλοι γιατί σε λίγο καιρό θα ξανακλειστούν μέσα.

• Like 3
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 λεπτά πριν, and_64 είπε

Eγώ πάντως προχτές πέρασα από κει, μπήκα από Β. Σοφίας αν και είχε τα εμπόδια και έφτασα μέχρι κάτω Β.Κων/νου . Δε με σταμάτησε κανένας

Στις 29/9/2021 στις 1:03 ΜΜ, paylidis είπε

Απο το να παρω ρεπλικες εννοειται, φαινονται αψογες, μιλησα με τον πωλητη λεει ειναι αψογες, αν δεν ειναι ας ειναι καλα το ebay buyer protection. Σε αυτα τα λεφτα ουτε ρεπλικες δε παιρνω βασικα αν το καλοσκεφτουμε...

Εαν ειναι ο PremiumWheels sto ebay ειναι safe επιλογη. (Πηρα τις δικες μου απο εκει) :)

3 ώρες πριν, Nabuko είπε

Eγώ πάντως προχτές πέρασα από κει, μπήκα από Β. Σοφίας αν και είχε τα εμπόδια και έφτασα μέχρι κάτω Β.Κων/νου . Δε με σταμάτησε κανένας

Ανάλογα τις ώρες και τα κέφια τους, βράδυ έκλεινε κάθε μέρα αν θυμάμαι καλά 

• Like 1

1 λεπτό πριν, tsofras είπε

thx man τα έκανα move παίδες συνεχίστε στο άλλο

Μπραβο ρε Θωμα, εψαχνα να δω πως γινεται, δε μου το εκανε και θα δοκιμαζα αλλο Browser τωρα :P

15 λεπτά πριν, paylidis είπε

Μπραβο ρε Θωμα, εψαχνα να δω πως γινεται, δε μου το εκανε και θα δοκιμαζα αλλο Browser τωρα :P

Πατάς το κουτάκι πάνω δεξιά σε κάθε ποστ , μετά διαχορισμό στο πανελ που ανοίγει απο κάτω και βάζεις το url για το existing θέμα

• Thanks 1

Παιδιά, έχει κανείς ιδέα αν σε i30 (μάλλον του 2017, θα το επιβεβαιώσω αργότερα) μπορούμε να βάλουμε την ελληνική γλώσσα στην οθόνη;

Πατέρας φίλου πήρε i30 μτχ το οποίο είναι Γερμανικό, κουτσά στραβά άλλαξε την γλώσσα στα αγγλικά αλλά την θέλει καλύτερα στα ελληνικά.

Σε μαγαζί που βάλουν οθόνες κτλ που ρώτησε του είπαν ότι δεν έχουν το κατάλληλο πρόγραμμα, σε αντιπροσωπεία (δεν ξέρω πού/ποια) του είπαν ότι επίσης δεν έχουν το κατάλληλο πρόγραμμα.

Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Πόσο έχει τσιμπήσει το ΦΑ τον τελευταίο καιρό?

Από 0.85 σε 1.168 στη Λάρισα η υψηλότερη τιμή σήμερα 

Επεξ/σία από terry308

• Δημιουργία νέου...