Peugeot208 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 31 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε παιδια θα βελαξουμε απο την κινηση στην αθηνα, δε παλευεται το θεμα αλλο.. 6.9 μεση καταναλωση στο λεκανοπεδιο, καθημερινα ~40χλμ 19αρες δε θα εβαζα, εδω με 17αρες κ στις λακουβες της καμπουλ που μενουμε συχτιριζω.. Αν έχεις εσύ 6,9, τότε να ανάψω ένα κεράκι για τα 7,4 τα δικά μου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JailbrokenDiesel Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 17 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε Αν έχεις εσύ 6,9, τότε να ανάψω ένα κεράκι για τα 7,4 τα δικά μου... ε ποσο αλλο να φαει ο 1000αρης... απο road rage πως πατε ρε παιδες;; ψαχνω στο car.gr μπας κ ξεπουλανε κανα Leopard, να περναω πανω απο τα αμαξια 😁 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε ε ποσο αλλο να φαει ο 1000αρης... απο road rage πως πατε ρε παιδες;; ψαχνω στο car.gr μπας κ ξεπουλανε κανα Leopard, να περναω πανω απο τα αμαξια 😁 Αν παραγγείλεις leopard βάλε κ ένα για εμένα. Έχω κ δίπλωμα για ΚΔΠ τύπου Μ577… 😅 Α κ μη μιλάτε για 6.9 κ 7.4 ξύνετε πληγές που μου άνοιξε η γυναίκα μου από όταν πήρε το cng 😂 Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2021 από paylidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JailbrokenDiesel Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, paylidis είπε Αν παραγγείλεις leopard βάλε κ ένα για εμένα. Έχω κ δίπλωμα για ΚΔΠ τύπου Μ577… 😅 Α κ μη μιλάτε για 6.9 κ 7.4 ξύνετε πληγές 😂 Κι εγω για Steyr 😇 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, JailbrokenDiesel είπε παιδια θα βελαξουμε απο την κινηση στην αθηνα, δε παλευεται το θεμα αλλο.. 6.9 μεση καταναλωση στο λεκανοπεδιο, καθημερινα ~40χλμ 19αρες δε θα εβαζα, εδω με 17αρες κ στις λακουβες της καμπουλ που μενουμε συχτιριζω.. πιστευω και εγω οτι το θεμα της κινησης ειναι τεραστιο πλεον και δεν ξερω ποια ειναι η λυση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, paylidis είπε Αν παραγγείλεις leopard βάλε κ ένα για εμένα. Έχω κ δίπλωμα για ΚΔΠ τύπου Μ577… 😅 Α κ μη μιλάτε για 6.9 κ 7.4 ξύνετε πληγές που μου άνοιξε η γυναίκα μου από όταν πήρε το cng 😂 5.1 ρε για να μαθετε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1921 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 γύρω στα 5 και εδώ, αλλά το cng μας πατάει ακόμα :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3.8kg λέει το spritmonitor.de, αλλά παίζει να είναι και 3.5kg 😎 cng rules ✌️ Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2021 από terry308 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Thanos1921 είπε γύρω στα 5 και εδώ, αλλά το cng μας πατάει ακόμα 😛 δεν ξερω απο σιεντζι μανα μου μονο απο ιταλικα σημεια G και αθηνα-σαλλονικη με ενα γιομισμα Οκ δεν παει βημα σε σχεση ας πουμε με του tsofra , την επομενη δεκαετια θα την παρω την Ιουλια. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2021 από NTC Labs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Στις 30/9/2021 στις 5:46 ΜΜ, ritualistic είπε πιστευω και εγω οτι το θεμα της κινησης ειναι τεραστιο πλεον και δεν ξερω ποια ειναι η λυση Να φύγει κανα μισο εκατομμύριο κόσμος απο την Αθήνα. Πέρα απο την πλάκα, μέχρι να δούμε σοβαρή επέκταση του μετρό (δεκαετία και βάλε) θα πρέπει να συνηθίσουμε αυτή την κίνηση. Τα ΜΜΜ (ιδιαίτερα τα σταθερής τροχιάς) δουλεύουν στο όριο τους και παρότι δεν είναι τόσο λίγες οι 3 γραμμές, ήδη έχουν τρελό κόσμο και έχουν κι ένα σχεδιαστικό κουσούρι: ενώνονται μόνο στο κέντρο. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Να φύγει κανα μισο εκατομμύριο κόσμος απο την Αθήνα. Πέρα απο την πλάκα, μέχρι να δούμε σοβαρή επέκταση του μετρό (δεκαετία και βάλε) θα πρέπει να συνηθίσουμε αυτή την κίνηση. Τα ΜΜΜ (ιδιαίτερα τα σταθερής τροχιάς) δουλεύουν στο όριο τους και παρότι δεν είναι τόσο λίγες οι 3 γραμμές, ήδη έχουν τρελό κόσμο και έχουν κι ένα σχεδιαστικό κουσούρι: ενώνονται μόνο στο κέντρο. Δεν θελω να φανταστω τι θα γινει οταν αρχισει να βρεχει. Βεβαια τωρα που θα φτασει 2ε το λιτρο η βενζινη για να δουμε ποσοι θαρραλεοι υπαρχουν! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Ρε παιδιά έχει φρικτή κίνηση στην Αθήνα το τελευταίο διάστημα. Από το κέντρο μέχρι Άγιο Στεφανο βλέπεις ουρές. Για ποιο λόγο λέτε; Δεν παίρνει κανείς ΜΜΜ λόγω covid? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Οι ειδικοί προτείνουν αποφυγή συνωστισμού και καλή υγιεινή στους χώρους. Ε οι συγκοινωνίες της Αθήνας δε φημίζονται για τίποτα απο τα δύο Η έκταση της Αθήνας (412 Km^2) σηκώνει καλά ένα πληθυσμό 2 εκ κατοίκων για να είναι η πόλη βιώσιμη. Τώρα ζούμε ο ένας πάνω στον άλλο λες και μας είμαστε σε καμια πυκνοκατοικημένη χώρα. Ενδεικτικά, το Βερολίνο με περίπου ίσο πληθυσμό έχει διπλάσια έκταση, η Κολωνία έχει ίδια έκταση και πληθυσμό μόλις 1εκ, η Βιέννη 2εκ κόσμο με την ίδια έκταση. Ή πρέπει να απλωθεί η πόλη όσο αντέχει (πολύ δύσκολο) ή πρέπει να γίνει αποκέντρωση, κι όχι αποκέντρωση τύπου ανοίγουμε ένα ΤΕΙ της πλάκας στην Κ. Ραχούλα. Σοβαρη αποκέντρωση με μεταφορά αρμοδιοτήτων στις Περιφέρειες και δημοσίων υπηρεσιών μη-αναγκαίων στην Αθήνα σε κάποια άλλη πόλη. Δε πρέπει να φτάσουμε σαν την Αίγυπτο ή την Ινδονησία για να δουμε το πρόβλημα του υπερπληθυσμού στην πόλη... 2 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 22 λεπτά πριν, john1987 είπε Ρε παιδιά έχει φρικτή κίνηση στην Αθήνα το τελευταίο διάστημα. Από το κέντρο μέχρι Άγιο Στεφανο βλέπεις ουρές. Για ποιο λόγο λέτε; Δεν παίρνει κανείς ΜΜΜ λόγω covid? Είναι πολύ πιθανό αυτό που λες, όντως γίνεται χαμός τον τελευταίο καιρό. Όοοο,τι ώρα και να βγεις στο δρόμο θα βρεις τρελή κίνηση. Σκέφτομαι που αύριο θα κατέβω Αθήνα και θα θέλω 3μιση με 4 ώρες και σιχτιρίζω. Ξέχωρα από το πρωί που θα κάνω και 1 ώρα για τη δουλειά. 7 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Ή πρέπει να απλωθεί η πόλη όσο αντέχει (πολύ δύσκολο) ή πρέπει να γίνει αποκέντρωση, κι όχι αποκέντρωση τύπου ανοίγουμε ένα ΤΕΙ της πλάκας στην Κ. Ραχούλα. Σοβαρη αποκέντρωση με μεταφορά αρμοδιοτήτων στις Περιφέρειες και δημοσίων υπηρεσιών μη-αναγκαίων στην Αθήνα σε κάποια άλλη πόλη. Δε πρέπει να φτάσουμε σαν την Αίγυπτο ή την Ινδονησία για να δουμε το πρόβλημα του υπερπληθυσμού στην πόλη... Έτσι. Και με στελέχωση. Τί να το κάνω το νοσοκομείο πχ σε ολόκληρη Χαλκίδα και να μην έχει βασικές ειδικότητες(καλά δεν λέω για κωμοπόλεις που αν έχουν, το κέντρο υγείας τους δεν έχει ούτε οινόπνευμα). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Επίσης στα οσα σωστά ειπώθηκαν, λόγω τουρισμού οι κύκλοι που αναγκάζονται να κάνουν λεωφορεία/ταξί/βαν γύρω απο το κέντρο λόγω μεγάλου περιπάτου επιδεινώνουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση (ειδικά κλείνοντας την πρόσβαση από/προς Ζάππειο ουσιαστικά το 80% της κίνησης που θέλει να πάει προς Πειραιά περνάει απο το Στάδιο) Επειδή τυχαίνει να είμαι στο χώρο και να κινούμαι κάθε μέρα σχεδόν πέριξ του κέντρου, απο μέσα Ιουνίου ουσιαστικά το 20λεπτο Πολεμικό μουσείο-Σύνταγμα θεωρείται ένας πολύ καλός χρόνος, το έκανα και 35' σε κάποια φάση!!! 🤪 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις