tsofras Δημοσ. Κυριακή στις 07:03 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 07:03 μμ 16 λεπτά πριν, dtk-386 είπε από όσο ξέρω το android auto/carplay κάνουν mirroring το κινητό σου στην οθόνη αλλά με περιορισμούς. 13 λεπτά πριν, zanskou είπε αυτό ακριβώς που λες. δεν μπλέκει καθόλου με τα συστήματα του αυτοκινήτου. κατά καιρούς βέβαια το google maps τρώει και σε μένα κάτι φλασιές και μέχρι να βρει την ακριβή μου θέση έχω διανύσει κάποια χλμ. Οκ thx αυτό φανταζομουν και εγώ 😂 Απλά είπα ας ρωτήσω γιατί σήμερα μου έκανε κάτι κουλά και ένα άγχος το έχω με αυτό το ηχοσύστημα ( αν και δεν έχει εμφανίσει τίποτα απλά είναι από αυτά που πάσχει)
telis Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Quiz Τι αυτοκίνητο και τι κινητήρας δίνει την παρακάτω δυναμομέτρηση 2
redbullboy Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Σκέψεις: Χαμηλές στροφές, οπότε πιθανότατα ντίζελ. Ροπή από πολύ χαμηλά, οπότε 100% τούρμπο. Για να μπείς στον κόπο να το μετρήσεις, θα πρέπει να εμφανίζει κάποιο οδηγικό ενδιαφέρον. Το μόνο που μου έρχεται είναι ισως κάποιο Golf GTD. 1
tsofras Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 2 ώρες 5 ώρες πριν, telis είπε Quiz Τι αυτοκίνητο και τι κινητήρας δίνει την παρακάτω δυναμομέτρηση Πολλά μπορούν να δώσουν την ροπή και τα άλογα, το εντυπωσιακό είναι ότι ξεκινάει σε πολύ χαμηλές στροφές
Προτεινόμενες αναρτήσεις