Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα αγόρασα μια MHTPIKH MSI B450M PRO-VDH MAX για  Κουμπώσω πάνω  Έναν 4650g αλλά δεν είπα στην εταιρία που την αγόρασα να μου κάνει Update στην μητρική. Υπάρχει κάποιος  Κοντά στον Πειραιά ή στους γύρους δήμους  να μου δανείσει να με βοηθήσει να κάνω  update στο bios δεν έχω κανένα φίλο με amd και σε οποίο κατάστημα  Απευθύνθηκα  Η απαντήσει ήταν 20 ευρώ !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δώσε το serial number της μητρικής σου να το ελέγξω (μας ενδιαφέρει μόνο ο τετραψήφιος αριθμός μετά το Β), μπορεί να μη χρειάζεσαι update...;). Απ ότι βλέπω χρειάζεσαι την version 7A38vBB, που είναι του Φεβρουαρίου, η συγκεκριμένη στερείται και Flash BIOS Button. Επίσης τα 20€ για ένα κατάστημα είναι πολύ λογική τιμή.

987930480_.png.dab10454b0db93b81ea4c120c85d5fb8.png

Επεξ/σία από NiKoSmile
  • Like 2
Δημοσ.

προφανώς και αξίζει η τιμή τον 20 ευρώ για τεχνική εργασία  στο κάτω κάτω καποοος διάβασε  Περισσότερο  Από σένα για να σου παρέχει της γνώσεις του, αλλά το θέμα μου δεν είναι η γνώσεις αλλά ότι δεν είχα ξανά ασχοληθεί με amd και δεν έχω κανένα  Επεξεργαστή  Για να μπορέσω να  Μπω στο bio    Κουμπώσα τον επεξεργαστή πάνω στην μητρική αλλά δεν τον αναγνωρίζει  !!!

99769471-DF8D-4DF8-A40A-1BCB7E6071A1.jpeg

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Fanclub_lepa είπε

σε οποίο κατάστημα  Απευθύνθηκα  Η απαντήσει ήταν 20 ευρώ !

ΣΟΒΑΡΑ μιλάς ε δε το πιστεύω αν είναι δυνατό!!!!! Μα να θέλουν να πληρωθούν και από πάνω....

Πήγαινε στις αγγελίες και βάλε μια ζητείται μαλάκας για καβάτζωμα και αμοιβή φραπές αλλά το καλαμάκι δικό σας...

• Confused 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι δεν διάβασες τη γράφω παρακάτω απλός το μόνο που θέλεις  είμαι να μας  κράξεις !!! Ναι έκανα μαλακια που δεν είπα από εκεί που το αγόρασα να το φτιάξουν αλλά δεν εκραξα κανένα !!! Για αυτό πήγαινε παρά κάτω ! 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Fanclub_lepa είπε

προφανώς και αξίζει η τιμή τον 20 ευρώ για τεχνική εργασία  στο κάτω κάτω καποοος διάβασε  Περισσότερο  Από σένα για να σου παρέχει της γνώσεις του, αλλά το θέμα μου δεν είναι η γνώσεις αλλά ότι δεν είχα ξανά ασχοληθεί με amd και δεν έχω κανένα  Επεξεργαστή  Για να μπορέσω να  Μπω στο bio    Κουμπώσα τον επεξεργαστή πάνω στην μητρική αλλά δεν τον αναγνωρίζει  !!!

Απ' ότι φαίνεται, η μητρική σου είναι παραγωγής Νοεμβρίου του 20. Η υποστήριξη bios για τον 4650G ήρθε στις 2021-02-08. Οπότε πρέπει να αναβαθμίσεις υποχρεωτικά με κάποια συμβατή CPU (+GPU για σήμα στην οθόνη) ή APU. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για τη συγκεκριμένη μητρική. Υπάρχουν ακριβότερες MSI που αναβαθμίζονται και χωρίς CPU πολύ εύκολα.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 20/3/2021 στις 2:49 ΜΜ, Fanclub_lepa είπε

Νομίζω ότι δεν διάβασες τη γράφω παρακάτω απλός το μόνο που θέλεις  είμαι να μας  κράξεις !!! Ναι έκανα μαλακια που δεν είπα από εκεί που το αγόρασα να το φτιάξουν αλλά δεν εκραξα κανένα !!! Για αυτό πήγαινε παρά κάτω ! 

Φιλε έκανες δουλεια?

Εάν οχι,εχω έναν Ryzen 3 3200G για να κάνουμε update bios...

Είμαι Νίκαια....

• Like 2
Δημοσ.

στον τεχνικο δεν πας μόνο για τις γνώσεις και το ανταλλακτικο αλλά για την ΕΥΘΥΝΗ αν κατι πάει στραβά, για αυτό δίνεις τα λεφτά σου  

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...