elmario88 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα, Το αυτοκίνητο πρέπει να περάσει ΚΤΕΟ στις 19/07. Η ερώτηση μου είναι η εξής : Πόσο νωρίτερα μπορώ να το περάσω φέτος; Μπορώ ας πούμε σε 1 μήνα; Κάποιος γνωστός μου είχε πει ότι μπορώ 1 μήνα νωρίτερα απ' το αναγραφόμενο, δηλ 19/06. Ισχύει;
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Γιατί δεν τους ρωτάς;Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να πας νωρίτερα .
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Αν το πας πολυ νωριτερα το επμενο ΚΤΕΟ θα ειναι 2 χρονια απο την ημερομνια αυτη .
stel106 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 9 λεπτά πριν, elmario88 είπε Καλησπέρα, Το αυτοκίνητο πρέπει να περάσει ΚΤΕΟ στις 19/07. Η ερώτηση μου είναι η εξής : Πόσο νωρίτερα μπορώ να το περάσω φέτος; Μπορώ ας πούμε σε 1 μήνα; Κάποιος γνωστός μου είχε πει ότι μπορώ 1 μήνα νωρίτερα απ' το αναγραφόμενο, δηλ 19/06. Ισχύει; νωριτερα μπορεις να πας οποια ημερομηνια θελεις εσυ δεν υπαρχει καποιος περιορισμος απλα κτεο θα παρεις 2 ετη απο την ημερομηνια που περασες
JOHN ONLY Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Εκτός αν σε βολεύει και μια εβδομάδα αφού λήξει δεν υπάρχει πρόστιμο.
elmario88 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, JOHN ONLY είπε Εκτός αν σε βολεύει και μια εβδομάδα αφού λήξει δεν υπάρχει πρόστιμο. Η ερώτηση μου έχει να κανει με το αν μπορώ να περάσω ΚΤΕΟ νωρίτερα γιατί θα φύγω σαιζόν σε νησί και θέλω να ξεμπερδευω.
Joshua21 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, elmario88 είπε Η ερώτηση μου έχει να κανει με το αν μπορώ να περάσω ΚΤΕΟ νωρίτερα γιατί θα φύγω σαιζόν σε νησί και θέλω να ξεμπερδευω. Κάποια ΚΤΕΟ λένε ότι πρέπει υποχρεωτικά να περάσεις στο διάστημα από 3 εβδομάδες πριν έως 1 μετά, κάποια άλλα λένε ότι το -3 +1 ισχύει μόνο για την ημερομηνία που θα ελεγθεί για πρώτη φορά ενώ για τις υπόλοιπες δεν υπάρχει περιορισμός στο πόσο νωρίτερα θα πας. Με ένα απλό τηλεφώνημα στο συγκεκριμένο ΚΤΕΟ που θέλεις να πας θα σε ενημερώσουν.
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Κάποια ΚΤΕΟ λένε ότι πρέπει υποχρεωτικά να περάσεις στο διάστημα από 3 εβδομάδες πριν έως 1 μετά, κάποια άλλα λένε ότι το -3 +1 ισχύει μόνο για την ημερομηνία που θα ελεγθεί για πρώτη φορά ενώ για τις υπόλοιπες δεν υπάρχει περιορισμός στο πόσο νωρίτερα θα πας. Με ένα απλό τηλεφώνημα στο συγκεκριμένο ΚΤΕΟ που θέλεις να πας θα σε ενημερώσουν. Αν καποιος θελει απλα να περσει για να ελεγχτει ενα αυτοκινητο (για αγορα πχ μεταχειρισμενου) δεν μετραει και για την κρατικη υποχρεωτικη βεβαιωση ?
vamvakoolas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) για ΚΤΕΟ οπως γραψαν νωριτερα και το εχω κανει και ο ιδιος μπορει οποτε θελει να περασει νωριτερα. Εμπειρια-> σε υπο αγορα οχημα το πηγα για ελεγχο στο ΚΤΕΟ. Το οχημα ηταν σε αριστη μηχανικη κατασταση. Ο μηχανικος του ΚΤΕΟ ο ιδιος μου ανεφερε οτι μιας και το κοιταξε διεξοδικα αν ηθελα να του περασει και το ΚΤΕΟ/σηματακι (αν και ειχε περασει πριν 1 χρονο) οποτε και εγινε με μικρη οικονομικη επιβαρυνση. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2021 από vamvakoolas 1
Joshua21 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 12 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αν καποιος θελει απλα να περσει για να ελεγχτει ενα αυτοκινητο (για αγορα πχ μεταχειρισμενου) δεν μετραει και για την κρατικη υποχρεωτικη βεβαιωση ? Φαντάζομαι πως μιλάς για τον "εκούσιο έλεγχο", σε αυτή τη περίπτωση όχι γιατί δεν σου δίνουν επίσημο ΔΤΕ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 46 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Φαντάζομαι πως μιλάς για τον "εκούσιο έλεγχο", σε αυτή τη περίπτωση όχι γιατί δεν σου δίνουν επίσημο ΔΤΕ. Ναι για αυτο μιλαω αλλα δεν το θεωρω σωστο .
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Στις 19/3/2021 στις 3:23 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Ναι για αυτο μιλαω αλλα δεν το θεωρω σωστο . Ζητάς τοτε να περάσει κανονικά ελεγχο ΚΤΕΟ
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ζητάς τοτε να περάσει κανονικά ελεγχο ΚΤΕΟ Μπορει ετσι να παρει και χαρτι για 2 χρονια ?
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Μπορει ετσι να παρει και χαρτι για 2 χρονια ? Δεν βλέπω γιατί όχι.Κάθε έλεγχος που δίνει αποτέλσμα χωρίς σοβαρές ελλείψεις είναι για 2 χρόνια . Διορθωστε αν κάνω λάθος. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2021 από Ukforthemoment 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα