geoliol Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 σήμερα πανω σε μια κουβεντα με ενα γνωστο μιας και εχουμε και οι δυο το corsa d 1,3 πετρελαιο εγω μοντελο του 12 και αυτος του 13 με παραξενεψε οταν μου ειπε οτι δεν εχει τελη κυκλοφοριας γιατι βγαζει 89 ρυπους ενω εγω πληρωνω 85 ευρω παρολο που εχουμε ακριβως το ιδιο αμαξι. πως γινεται αυτο;;
terry308 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Απάντησες ο ίδιος... Έχετε άλλη εκπομπή ρύπων, δεν είναι τόσο περίεργο... κάθε χρόνο αλλάζει το πράγμα... Όχημα ίδιο 100% με ίδιους ρύπους ταξινόμηση Χριστούγεννα 2020 πληρώνει, ενώ ταξινόμηση 1/2021 δεν πληρώνει... Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2021 από terry308
Joshua21 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 23 ώρες πριν, geoliol είπε σήμερα πανω σε μια κουβεντα με ενα γνωστο μιας και εχουμε και οι δυο το corsa d 1,3 πετρελαιο εγω μοντελο του 12 και αυτος του 13 με παραξενεψε οταν μου ειπε οτι δεν εχει τελη κυκλοφοριας γιατι βγαζει 89 ρυπους ενω εγω πληρωνω 85 ευρω παρολο που εχουμε ακριβως το ιδιο αμαξι. πως γινεται αυτο;; Προφανώς ΔΕΝ έχετε ακριβώς το ίδιο αυτοκίνητο, μόνο αν έβγαζαν και τα δύο 89 ή και τα δύο 95 θα ήταν ίδια. Εκτός και αν έχει γίνει σε κάποιο από τα δύο λάθος στην άδεια, οι ρύποι προκύπτουν από το πιστοποιητικό συμμόρφωσης του εργοστασίου το οποίο είναι διαφορετικό για κάθε αριθμό πλαισίου. 59 λεπτά πριν, terry308 είπε Απάντησες ο ίδιος... Έχετε άλλη εκπομπή ρύπων, δεν είναι τόσο περίεργο... κάθε χρόνο αλλάζει το πράγμα... Όχημα ίδιο 100% με ίδιους ρύπους ταξινόμηση Χριστούγεννα 2020 πληρώνει, ενώ ταξινόμηση 1/2021 δεν πληρώνει... Δεν αλλάζει το πράγμα κάθε χρόνο, απλά σε αυτό που ταξινομήθηκε μέσα στο 2020 έλαβαν υπόψιν την τιμή βάση NEDC, ενώ σε αυτό που ταξινομήθηκε 2021 βάση WLTP, και για αυτό το ένα δεν πληρώνει παρόλο που έχουν ίδιους ρύπους. Καμία σχέση αυτό με τα corsa που περιγράφει ο ts μια και τα δύο έχουν ταξινομηθεί βάση NEDC, απλά δεν είναι ακριβώς ίδια.
thanasisxask Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Στις 19/3/2021 στις 1:34 ΜΜ, geoliol είπε σήμερα πανω σε μια κουβεντα με ενα γνωστο μιας και εχουμε και οι δυο το corsa d 1,3 πετρελαιο εγω μοντελο του 12 και αυτος του 13 με παραξενεψε οταν μου ειπε οτι δεν εχει τελη κυκλοφοριας γιατι βγαζει 89 ρυπους ενω εγω πληρωνω 85 ευρω παρολο που εχουμε ακριβως το ιδιο αμαξι. πως γινεται αυτο;; Είναι ίδιος ο εξοπλισμός; τι ζάντες έχει το δικό σου και τι ζάντες το δικό του; έχουν ίδιο κωδικό κινητήρα; εχουν χειροκίνητα σασμαν και τα δύο;
geoliol Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, thanasisxask είπε Είναι ίδιος ο εξοπλισμός; τι ζάντες έχει το δικό σου και τι ζάντες το δικό του; έχουν ίδιο κωδικό κινητήρα; εχουν χειροκίνητα σασμαν και τα δύο; κινητηρας και σασμαν τα ιδια ειναι το ιδιο μοντελο. απλα το ενα αγοραστηκε το 12 και το αλλο το 13. τωρα δεν πιστευω οτι ζαντες και εξωτερικος εξοπλισμος αλλαζουν τις εκπομπες των ρυπων
thanasisxask Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, geoliol είπε κινητηρας και σασμαν τα ιδια ειναι το ιδιο μοντελο. απλα το ενα αγοραστηκε το 12 και το αλλο το 13. τωρα δεν πιστευω οτι ζαντες και εξωτερικος εξοπλισμος αλλαζουν τις εκπομπες των ρυπων Οι μεγάλες ζάντες αυξάνουν την κατανάλωση, τσέκαρε άμα έχετε ίδια διάσταση ζαντών.
geoliol Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 ισα ισα εμενα το απλο μοντελο με σιδερενιες ενω αυτος νομιζω φοραει 16αρες
thanasisxask Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, geoliol είπε ισα ισα εμενα το απλο μοντελο με σιδερενιες ενω αυτος νομιζω φοραει 16αρες Δύο φίλοι μου με qashqai είχαν την ίδια απορία μέχρι που είδαμε ότι το ένα ήταν με καλλίτερο εξοπλισμό και είχε μεγαλύτερες ζάντες.
Joshua21 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 6 λεπτά πριν, geoliol είπε κινητηρας και σασμαν τα ιδια ειναι το ιδιο μοντελο. απλα το ενα αγοραστηκε το 12 και το αλλο το 13. τωρα δεν πιστευω οτι ζαντες και εξωτερικος εξοπλισμος αλλαζουν τις εκπομπες των ρυπων Οι ζάντες και ο εξοπλισμός φυσικά και αλλάζουν τις εκπομπές των ρύπων, ακόμα και το βάρος του αυτοκινήτου, μια και στην ουσία οι ρύποι είναι άμεσα εξαρτώμενοι από την κατανάλωση καυσίμου. Οι κινητήρες μπορεί να φαίνονται ίδιοι, αλλά μπορεί στην πραγματικότητα ο νεώτερος να έχει κάποια μικρή βελτίωση που χαμηλώνει την κατανάλωση και κατά συνέπεια τους ρύπους. 9 λεπτά πριν, geoliol είπε ισα ισα εμενα το απλο μοντελο με σιδερενιες ενω αυτος νομιζω φοραει 16αρες Ε τι ίσα ίσα, οι σιδερένιες είναι πιο βαριές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα