leff79 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δεν μπορω να καταλάβω όλους αυτούς που είναι τόσο κόντρα στο Game Pass…Το Game Pass είναι μια επιλογή που για κάποιους gamers είναι VFM και για άλλους ένα σκουπίδι που μόνο κακό κάνει στο gaming γιατί θα πάψουν λέει να βγαίνουν ποιοτικά παιχνίδια και γιατί οι developers χάνουν…πάμε καλα?Σας χαρίζουν γάιδαρο και τον κοιτάτε στα δόντια ένα πράγμα…Είμαι σίγουρος πως αν υπήρχε μια αντίστοιχη υπηρεσία και στο PS5 μια χαρά επιλογή θα την θεωρούσε και το 90% αυτών που κράζει… Εγώ δηλαδή που δεν είμαι ένας hardcore gamer και με 45 ευρώ που έδωσα για συνδρομή ενός έτους και έχω παίξει μέχρι τώρα Gears 5/4,Forza Horizon 4,Control,Medium,Ori,Titanfall2,Jedi Fallen Order,Resident Evil 7,Doom Eternal,Tell me Why,Injustice 2,A PlagueTale,Pray,F12019,MotoGP20,Hellblade,PES 2021,NBA 2k21,Football Manager,UFC3,Fifa 20 κ.α. ποσα θα πρεπει να έδινα για να τα παίξω όλα αυτά αγοράζοντας το κάθε τίτλο από τους παραπάνω ακόμα και στις καλύτερες προσφορές που έχει βγει ο καθενας?Και πόσα από αυτά ως casual gamer που είμαι θα τα πληρωνα,θα τα τελείωνα και δεν θα τα άγγιζα ποτέ ξανά? Μην πάμε πολύ πίσω…ας θυμηθούμε τις ταινίες και τα DVD.Δηλαδή τότε η συντριπτική πλειοψηφία αγόραζε το DVD μιας ταινίας για να την δει ή απλά την ενοικίαζε από κάποιο Video Club?Εννοείται το δεύτερο…Ακριβώς το ίδιο ισχύει και με τα video games πλέον με το Game Pass ως ένα βαθμό Ο κινηματογράφος το γυρνάει στο συνδρομητικό ,η τηλεόραση (ειδικά στο εξωτερικό) το έχει γυρίσει στο συνδρομητικό ,η μουσική στο συνδρομητικό οπότε τι το παράλογο που και το μέλλον του gaming είναι συνδρομητικό? Κακά τα ψέματα και η Sony μπορεί να αργήσει αλλά και αυτή εκεί θα στραφεί.Η ύπαρξη μιας συνδρομητικής υπηρεσίας δεν καταργεί σε καμία περίπτωση την επιλογή των retails για τους λάτρεις τους.Το συνδρομητικό μοντέλο είναι το επόμενο βήμα στο gaming και αργά ή γρήγορα όλοι θα προσαρμοστούμε σε αυτό όπως κάναμε με τον κινηματογράφο ,τηλεόραση κτλ. Άπλα τα πράγματα. 1 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moicane Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Βλέπω η τιμή του gamepass να ανεβαίνει σιγά σιγά(κρίμα για τους gamers) με τις διάφορες εξαγορές των studios..Γιατί θα έρθουν κι άλλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malias4 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 16 λεπτά πριν, moicane είπε Βλέπω η τιμή του gamepass να ανεβαίνει σιγά σιγά(κρίμα για τους gamers) με τις διάφορες εξαγορές των studios..Γιατί θα έρθουν κι άλλες Ας ανεβει , αν ειναι να προσφερει τοσα παιχνιδια φιλε μου. Με 3-4€ το μηνα να εχεις 400 παιχνιδια ειναι λιγο κλεψια εδω που τα λεμε. Ενα forza να αγορασεις θελεις ενα 60€ αν το παρεις day one. Τοσα χρηματα θελεις στο play μονο για το online. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα