Προς το περιεχόμενο

Πάνω από 60 τίτλοι της EA Games έρχονται στο Xbox Game Pass για PC

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

On average, according to Bond, Game Pass subscribers spend 20% more time playing games, play 30% more games, play 40% more genres and, crucially, spend about 20% more on gaming overall.

Επεξ/σία από privateer
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7 ώρες πριν, privateer είπε

ταδε εφη αλλος ενας μεγας ελληνας οικονομολογος του πληκτρολογιου🤣

Διαβασε και τπτ σχετικο πριν ποσταρεις για να μην εκτιθεσε

https://www.eurogamer.net/articles/2021-02-17-is-xbox-game-pass-too-good-to-be-true

https://gamerant.com/way-developer-josef-fares-isnt-sure-xbox-game-pass/

just saying...Ο φοβος για το επιχειρηματικο μοντελο στο gamepass  ειναι πολυ λογικος...Καπως πρεπει να βγαζουν χρημτα οι εταιρειες...Εχει φανει και απο το πως εξελιχθηκαν τα παιχνιδια στα κινητα με τα fremium μοντελα κτλ...

προφανως αν εχεις κανα πιτσιρικα, το gamepass ειναι οτι καλυτερο...για το hardcore gamer που τα καλα παιχνιδια του gamepass τα εχει ήδη παιξει,  η αξια του ειναι περιορισμενη...Αναλογα το backlog του καθενα βεβαια, αυτο μπορει να παιζει...

Το μεγαλο μπαμ θα γινει οταν αρχισουν να βγαινουν τα next gen exclusives της MS...Ακομα δεν εχουμε δει τιποτα απο τα νεα στουντιος της MS και μαλλον ψιλοαργει ακομα...Αλλα αν δωσουν παιχνιδαρες, δε νομιζω οτι θα μπορεσει κανενας να αντιστθει...Με αυτα που ειδαμε την προηγουμενη γενια ομως...τοσο απο την MS, οσο και απο τη Bethesda...αυτο το "ΑΝ" ειναι μεγαλο...θα δείξει...

9 ώρες πριν, ioannisdenton είπε

Μα οι έλληνες θέλουν να αγοράζουν τα παιχνίδια σε δισκάκι (γελάνε οι πισάδες με αυτό) για να στηρίζουν τον developer. Το gamepass είναι μία αρπαχτή ου καταδυναστεύει και ληστέυει και εκμεταλεύεται τον developer. Με το πιστόλι στο κρόταφο βάζουν τα παιχνίδια τους εκεί. Κάτω η μαφία του Θείου ΦΙλ. Τι θείος... Νονός είναι!

Το Gamepass αξιζει αν θες να εχεις ποικιλια για να παιζεις και κυριως τους gamers youtubers που δεν χρειαζεται να τα αγοραζουν ολα.Εγω ειμαι φυσικα υπερ των δισκων για συλλογη κυριως.

• Thanks 1

1 ώρα πριν, darkwolf8 είπε

Το Gamepass αξιζει αν θες να εχεις ποικιλια για να παιζεις και κυριως τους gamers youtubers που δεν χρειαζεται να τα αγοραζουν ολα.Εγω ειμαι φυσικα υπερ των δισκων για συλλογη κυριως.

Και καλά κάνεις!

10 ώρες πριν, jmirko15 είπε

Καλά το να πιστεύει κάποιος ότι οι developers βγάζουν κάτι με το gamepass είναι τουλάχιστον χαζό αλλά ΟΚ whatever dude.

Σήμερα μόνο άρθρο!

https://www.forbes.com/sites/davidthier/2021/03/19/game-pass-massive-growth-is-bringing-developers-some-surprises/

10 hours ago, Tatofski64 said:

Πρέπει να είμαι ο μόνος με game pass και το μόνο που μου άρεσε ήταν το Hellblade και το Ryse son of rome που είχα σε δισκάκι. Σιγουράκι δεν ξανά κάνω ανανέωση. No hate εεε μην φατε

Εγώ πάντως έχω απορία τι παίζεις εκτός game pass. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, NickTG είπε

Εγώ πάντως έχω απορία τι παίζεις εκτός game pass. 

Ghost Recon wildlands, assassins creed, just cause, fighting games και τα crash, αναγκαστικα να πάρω και ps για να παιξω κανένα σοβαρό single player παιχνίδι. Εχω και της 2 προς το παρόν, γιατί εκανα το λάθος να παρω Xbox πρώτα, μετά από Μεγάλη αποχή από τα παιχνίδια. 

Επεξ/σία από Tatofski64
  • Like 1

13 ώρες πριν, malias4 είπε

To gamepass καταστρεφει το gaming. Διαλαει την gaming κοινοτητα. Σχεδον ολοι οι τιτλοι (ναι και οι350+) δεν αξιζουν μια.Τα παιχνιδια που εχει μεσα ειναι πολυ παλια και τα εχω παιξει ολα. Ακομα και αυτα που δεν εχουν κυκλοφορησει ακομα ειναι παλια και τα εχω παιξει και αυτα..

Χορτασαμε απο λογια με την microsoft ,ολο ερχονται τα exclusives και ολο στο περιμενε ειμαστε. Και σιγα 23 gaming studios που εχει απο φετος, επρεπε να εχουν 23 ΑΑΑ exclusives ετοιμα με την κυκλοφορια του series X. Eιδατε  ο ανταγωνισμος ποσες κονσολες θα πουλησει παλι? Καθηστε εσεις να πιστευετε αυτον τον Φιλ Σπενσερ, μiα χαρα τα πηγαινε το xbox μεχρι που αναλαβε αυτος to 2014..

ακου ea στο game pass!!!  ποια ειναι παλι αυτη? κριμα για τους gamers

Πήγαινε αγόρι μου να παίξεις στην next gen κονσόλα σου το Παλιό grand Turismo !!!! Γιατί και η Sony σας χόρτασε λόγια !!!! Θα έρθει !!! Που θέλεις η Microsoft με τόσα παιχνίδια δωρεάν με μια συνδρομή να στα έχει και όλα στο πιάτο !!!

19 λεπτά πριν, Dmspolys είπε

Πήγαινε αγόρι μου να παίξεις στην next gen κονσόλα σου το Παλιό grand Turismo !!!! Γιατί και η Sony σας χόρτασε λόγια !!!! Θα έρθει !!! Που θέλεις η Microsoft με τόσα παιχνίδια δωρεάν με μια συνδρομή να στα έχει και όλα στο πιάτο !!!

εγώ γιατί νομίζω ότι ο φίλος ειρωνικά τα γράφει?🤫

• Like 1
  • Thanks 3

8 hours ago, Tatofski64 said:

Ghost Recon wildlands, assassins creed, just cause, fighting games και τα crash, αναγκαστικα να πάρω και ps για να παιξω κανένα σοβαρό single player παιχνίδι. Εχω και της 2 προς το παρόν, γιατί εκανα το λάθος να παρω Xbox πρώτα, μετά από Μεγάλη αποχή από τα παιχνίδια. 

Και μετά από μεγάλη αποχή, άρα έχεις χάσει και κάποια παλαιότερα που έχει το game pass, και πάλι βρήκες μόλις 2 παιχνίδια να παίξεις!?

Ούτε καν τα Injustice, Soul Calibur και Killer Instict μιας και βλέπω παίζεις fighting? 

Έστω κανένα Doom να δεις πως είναι? 

Κανένα Battlefield? To Plague Tale που ίσως θυμίσει λίγο Hellblade? 

Batman Arkham Knight ή Middle Earth? 

Όλα τα Yakuza? Κανένα Kingdom Hearts? 

To Rainbow Six να παίξεις με παρέα? 

Έστω να δοκιμάσεις τα Dishonored? 

Έχεις δει ποτέ τα Ori? Ή έβαλες κανένα Gears να δεις τι είναι αυτά? 

Να πω για Hollow Knight που είναι από τα καλύτερα στο είδος ή πάω σε βαριά πράγματα?

Έχει και κάμποσα αθλητικά αλλά δεν παίζω τέτοια οπότε δεν θα αναφέρω κάτι. 

Τα Nier Automata και Control πιάνονται στα σοβαρά single player games? To Outer Worlds? To Resident Evil 7?

Έχεις δει ποτέ το Prey? To Jedi Fallen Order? To Squadrons?

Racing παιχνίδια δεν παίζεις καθόλου? 

• Like 2
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, Dmspolys είπε

Ειρωνικα τα γραφω φιλε μου 😄😂 xbox for the win 

• Like 1

22 ώρες πριν, privateer είπε

ταδε εφη αλλος ενας μεγας ελληνας οικονομολογος του πληκτρολογιου🤣

Διαβασε και τπτ σχετικο πριν ποσταρεις για να μην εκτιθεσε

https://www.eurogamer.net/articles/2021-02-17-is-xbox-game-pass-too-good-to-be-true

Σωστά ας διαβάσουμε τη γνώμη ενός 20χρονου που όταν ξεκινήσαμε να παίζουμε μπουσουλαγε 

Φαντάζομαι ότι έχεις μεγάλες ακαδημαϊκές περγαμηνές για να πουλάς άρθρα σε gaming site

• Confused 1

1 hour ago, logistoulis said:

Σωστά ας διαβάσουμε τη γνώμη ενός 20χρονου που όταν ξεκινήσαμε να παίζουμε μπουσουλαγε 

Φαντάζομαι ότι έχεις μεγάλες ακαδημαϊκές περγαμηνές για να πουλάς άρθρα σε gaming site

ναι να τα διαβασεις μπας και μαθεις τπτ γιατι φαινεται πως η αποψη σου για το gaming εχει μεινει στασιμη απο την εποχη που μπουσουλαγε ο συγγραφεας.🤣

• Sad 1

To game pass ειναι μουφα.οσοι πληρωσατε 3 χρόνια μπροστα θα τα χασατε.απο δευτερας λεει κλεινει

23 ώρες πριν, Tatofski64 είπε

Πρέπει να είμαι ο μόνος 

Στανταρ

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...