Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο router/modem θα προτείνατε για να αντικαταστήσω αυτό της Wind? Έχω 50άρα γραμμή και σε μια απόσταση 1-2 μέτρων ασύρματα η ταχύτητα σπάνια ξεπερνά τα 8-10mbps.

Δημοσ.

Μάλλον δε θες router αλλά καποιο καλύτερο access point από τη στιγμή που έχεις πρόβλημα κάλυψης. Στα 1-2 μέτρα υπάρχουν τοίχοι, ανοιχτός χώρος; Βοήθα λίγο με την διαμόρφωση του χώρου σου.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Finn είπε

Μάλλον δε θες router αλλά καποιο καλύτερο access point από τη στιγμή που έχεις πρόβλημα κάλυψης. Στα 1-2 μέτρα υπάρχουν τοίχοι, ανοιχτός χώρος; Βοήθα λίγο με την διαμόρφωση του χώρου σου.

Ανοιχτός χώρος, δεν υπάρχει κάποιος τοίχος στο ενδιάμεσο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Thanasis247 είπε

Ανοιχτός χώρος, δεν υπάρχει κάποιος τοίχος στο ενδιάμεσο.

Παίξε αρχικά με τις ρυθμισεις WiFi (κανάλι, width 20/40) και κάνε δοκιμή με 2-3 διαφορετικές συσκευές.  Με καλώδιο ethernet τι αποτελέσματα βλέπεις;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Finn είπε

Παίξε αρχικά με τις ρυθμισεις WiFi (κανάλι, width 20/40) και κάνε δοκιμή με 2-3 διαφορετικές συσκευές.  Με καλώδιο ethernet τι αποτελέσματα βλέπεις;

Με καλώδιο ethernet όλα καλά. Παίρνω συνεχώς στη Wind και μου λένε συνεχώς πως ότι αλλάζουν κανάλι, κάνουν ρυθμίσεις κτλπ αλλά τίποτα δεν αλλάζει.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Thanasis247 είπε

Με καλώδιο ethernet όλα καλά. Παίρνω συνεχώς στη Wind και μου λένε συνεχώς πως ότι αλλάζουν κανάλι, κάνουν ρυθμίσεις κτλπ αλλά τίποτα δεν αλλάζει.

Καλύτερα να δοκιμάσεις μόνος σου αυτά τα 2 που πρότεινα. Κανάλι 1 ή 6 ή 11 για αρχη για τα 2.4Ghz και channel width 40mhz (αν το υποστηρίζουν οι συσκευές σου). Δεν είναι dual band το AP σου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...