Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλη τη παρέα.

Είχα πάρει έναν αποχυμωτη ο οποίος σε 5 μήνες παρέδωσε πνεύμα. Τον πήγα στο εξουσιοδοτημένο σέρβις της περιοχής αρχές Ιανουαρίου.

Μέσα Φεβρουαρίου που πήρα τηλέφωνο να μάθω τι γίνεται μου είπαν ότι είχαν παραγγείλει καινούριο μοτέρ και περίμεναν.

Έχει πάει 19 Μαρτίου πλέον δηλαδή 2.5 μήνες το έχουν εκεί πέρα και ακόμα περιμένω. Μπορώ να κάνω κάτι; Μπορώ να ζητήσω να μου δώσουν ένα αλλο αφού καθυστερούν τόσο πολύ;

Δημοσ.

Προστασία του Καταναλωτή. Στέλνεις αποδείξεις ( αγοράς , εγγύηση , απόδειξη αποστολής σε σέρβις , τηλέφωνο επικοινωνίας με το σέρβις ) και θα αναλάβουν εκείνοι. Δεν νομίζω να αλλάξει ο χρόνος παράδοσης του επισκευασμένου , αλλά μπορεί να σου δώουν κουπόνι αγοράς άλλης συσκευής. Πες μας τουλάχιστον μάρκα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Jos3ph είπε

Προστασία του Καταναλωτή. Στέλνεις αποδείξεις ( αγοράς , εγγύηση , απόδειξη αποστολής σε σέρβις , τηλέφωνο επικοινωνίας με το σέρβις ) και θα αναλάβουν εκείνοι. Δεν νομίζω να αλλάξει ο χρόνος παράδοσης του επισκευασμένου , αλλά μπορεί να σου δώουν κουπόνι αγοράς άλλης συσκευής. Πες μας τουλάχιστον μάρκα 

Kenwood... 160 euro έχει, από τους θεωρητικά καλούς κιόλας.

Δεν άντεξε ούτε εξάμηνο με χρήση δυο φορές τη βδομάδα.

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...