Kostaxek Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Καλημέρα,μπορεί κάποιος να με βοηθήσει....έχω το netis1 για ενίσχυση του σήματος Ίντερνετ. Όταν το πήρα μου το είχαν ρυθμίσει και ήταν όλα οκ άλλαξα ρουτερ και τώρα δεν μπορώ να το ρυθμίσω με το καινούργιο!Ευχαριστω!!
Finn Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, Kostaxek είπε Καλημέρα,μπορεί κάποιος να με βοηθήσει....έχω το netis1 για ενίσχυση του σήματος Ίντερνετ. Όταν το πήρα μου το είχαν ρυθμίσει και ήταν όλα οκ άλλαξα ρουτερ και τώρα δεν μπορώ να το ρυθμίσω με το καινούργιο!Ευχαριστω!! Που ακριβώς σκαλώνεις; Έχεις 2 επιλογές απ ότι βλέπω: 1. Κρατώντας πατημένο το κουμπακι reset θα το επαναφέρεις σε εργοστασιακές ρυθμίσεις.Μετά πατάς το κουμπί WPS στο ρούτερ του παρόχου και κρατάς πατημένο το κουμπάκι WPS του Netis E1 για 2 δευτερόλεπτα. Λογικά θα πραγματοποιηθεί σύνδεση και θα κάνει extend το υπάρχον δίκτυο. 2. Κρατώντας πατημένο το κουμπακι reset θα το επαναφέρεις σε εργοστασιακές ρυθμίσεις. Πας στις ρυθμίσεις wifi του κινητού σου και συνδέεσε στο SSID με όνομα Netis. Κλείσε και τα δεδομένα για καλό και για κακό. Επιβεβαιώνεις ότι έχει συνδεθεί επιτυχώς στο δίκτυο και ανοίγεις ένα tab και μπαίνεις στο http://netisext.cc. Επιλέγεις το δίκτυο που θες να κάνεις extend από τη διαθέσιμη λίστα και βάζεις τον κωδικό δικτύου. Στη συνέχεια θα σε ρωτήσει αν θες να κάνει roaming (ίδιο όνομα δικτύου παντού) ή να φτιάξει νέο ssid.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα