Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά, αναζηταμε έναν επεξεργαστή ryzen γύρω στα 500€ έχετε κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο να μας προτείνετε; γενικά είμαστε ικανοποίημενοι με ryzen οπότε θα θέλαμε κάτι σε ryzen σε αυτή την τιμή! 

Μητρική είναι η MSIX570 και οι μνημες DDR4 3200 για gaming κυρίως η χρήση 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Επεξ/σία από Thanoszz
Δημοσ.

Απαιτήσεις απο τον επεξεργαστή ;

Gaming ;
Coding-compiling ;
Autocad-3d & game engines rendering;
τίποτα απο τα παραπάνω , αρκεί να έχει πολλά led το board και καλή φωτογένεια για selfies;
Galactic Battle-station ---> όλα τα παραπάνω με δυνατότητα για 5 εικονικές μηχανές με device pass-through και overhead για αλλες τόσες ;

• Like 3
Δημοσ.

Πληροφοριες για το υπολοιπο συστημα (κυριως μητρικη,μνημες) για να προτεινουμε συμβατο επεξεργαστη.

Επισης οπως λεει ο catmaster η χρηση του ποια θα ειναι;

58 λεπτά πριν, catmaster είπε

αρκεί να έχει πολλά led το board και καλή φωτογένεια για selfies

🤣🤣

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Thanoszz είπε

Καλησπέρα παιδιά, αναζηταμε έναν επεξεργαστή ryzen γύρω στα 500€ έχετε κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο να μας προτείνετε; γενικά είμαστε ικανοποίημενοι με ryzen οπότε θα θέλαμε κάτι σε ryzen σε αυτή την τιμή! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Καταρχάς γιατί χρειάζεστε τόσο ακριβό cpu?

Η απάντηση θα ήταν πάντως 5900x, αλλά έχει φάει και αυτός τρελό σομπρέρο. 5800x στα ~500 είναι εντελώς κοροϊδία όταν με τα μισά λεφτά παίρνεις 10700.

Είναι ένα 20ρικο πιο φτηνός και από τον 3700x και είναι και λίγο καλύτερο cpu. Είναι για γέλια οι τιμές στους amd.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και πάλι! Μητρική είναι η MSIX570 και οι μνημες DDR4 3200 για gaming κυρίως η χρήση 

Επεξ/σία από Thanoszz
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Thanoszz είπε

Καλησπέρα και πάλι! Μητρική είναι η MSIX570 και οι μνημες DDR4 3200 για gaming κυρίως η χρήση 

Πάρε έναν 5600x, δε χρειάζεται να δώσεις τα 110 ευρώ παραπάνω του 5800x.

Αν και το πιο vfm θα ήταν χαλαρά ο 10600kf στα 180 ευρώ.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 19/3/2021 στις 2:57 ΜΜ, ilos είπε

Πάρε έναν 5600x, δε χρειάζεται να δώσεις τα 110 ευρώ παραπάνω του 5800x.

Αν και το πιο vfm θα ήταν χαλαρά ο 10600kf στα 180 ευρώ.

Από 3700x, αξίζει να πάω σε 5800x;

Δημοσ.

Θα ξεκινήσω την απάντηση μου πάνω στην ερώτηση σου με διαφορετικό τρόπο. Σίγουρα έχουν διαφορά, είναι καλύτερος ο 5800x. Αλλά η διαφορά φαίνεται σε workloads και σε παιχνιδια βέβαια αλλά με την ανάλογη κάρτα. Κυνηγάς fps? Εργάζεσαι στον υπολογιστή?Έχεις μουρλα (με την καλή έννοια) να αλλάζεις "μηχάνημα" συχνά? Εγώ προσωπικά αν είχα 3700x θα έμενα στα αυγά μου. Τουλάχιστον αν το έχεις μανία να αλλάζεις καντο στα ddr5, σε 1-2χρονια.. Επίσης τι κάρτα έχεις ρώτησε και ένας συμφορουμιτης από πανω αλλά δεν πήρε απάντηση. 

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα. Προτείνω να μείνεις με τον 3700x. Γιατι η διαφορα που βλέπεις μεταξύ 3700x vs 5800x στο YouTube είναι με κάρτες 3070, 3080, 2080ti κτλπ και στην ουσία δεν πρόκειται να την δεις την διαφορά αυτη τη στιγμή.

Στην θέση σου τα 500ευρω budget θα τα έκανα 2000 και σε ενα 1.5 - 2 χρόνια θα έπαιρνα ddr5 πλατφόρμα και τούμπανη κάρτα.. Γνώμη μου πάντα.

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, M4tR1x είπε

...Στην θέση σου τα 500ευρω budget θα τα έκανα 2000 και σε ενα 1.5 - 2 χρόνια θα έπαιρνα ddr5 πλατφόρμα και τούμπανη κάρτα.. Γνώμη μου πάντα.

Σε 1.5-2  χρόνια θα ΄χει μεγαλώσει και δεν θα παίζει τόσο απαιτητικά παιχνίδια ρε συ... :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...