Προς το περιεχόμενο

Θόρυβος σε imac 2009 μετά από clean install

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπερα έκανα clean install σε imac 2009 και πέρασα τα high Sierra.Από τότε ακούγεται το ανεμιστηράκι να δουλευει υπερβολικά και κάνει θόρυβο κάποια λύση;Ευχαριστώ 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, macbookproz είπε

Καλησπερα έκανα clean install σε imac 2009 και πέρασα τα high Sierra.Από τότε ακούγεται το ανεμιστηράκι να δουλευει υπερβολικά και κάνει θόρυβο κάποια λύση;Ευχαριστώ 

Πριν δεν ακούγόταν? Εννοώ πριν το clean install.

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
On 19/03/2021 at 08:24, macbookproz said:

έχω και εγω imac 2009 το 24' .αλλα δεν κατάφερα να εγκαταστήσω κανένα mac os λειτουργικό λόγο της κάρτα γραφικών που είναι δέν αναβαθμίζετε απο την nvidia πια .μπορείς να μου πεις ποιά είναι ακριβώς τα χαρακτηριστηκά του δικού σου ;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δοκίμασε reset nvram; Δλδ με το που πατήσεις να ανοίξει πατάς κατευθείαν συνεχόμενα  στο πληκτρολόγιο alt command p r τα αφήνεις μόνο αφού ακούσεις δυο bong τη ς εκκινήσεις.  Επίσης αν άλλαξες δίσκο πιθανόν να έβγαλες τον αισθητήρα θερμοκρασίας. Η λύση του Mac fan control είναι εγγυημένη. Και κάτι τελευταίο. Στα high Sierra θα σου κάνει update το firmware. Σε κάποιο update θα σβήσει, θα εμφανίσει μια λίγο διαφορετική οθόνη εκκίνησης. Μη το σβήσεις, θα έρθει μόνο του. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...