mindnever Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Δοκίμασε το 112 και πάρε μετρηση αλλά δεν νομίζω να αλλάξει κάτι. Εγώ τα δοκίμασα όλα, από το πρώτο το 36 (ή 48) μέχρι το 161. Μόνο στα τρία τελευταία κανάλια είδα μεγάλες διαφορές. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί στο 1 μέτρο έχεις τόσο μικρές ταχύτητες στο κινητό σου, που είναι και ac dual band... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, mindnever είπε Δοκίμασε το 112 και πάρε μετρηση αλλά δεν νομίζω να αλλάξει κάτι. Εγώ τα δοκίμασα όλα, από το πρώτο το 36 (ή 48) μέχρι το 161. Μόνο στα τρία τελευταία κανάλια είδα μεγάλες διαφορές. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί στο 1 μέτρο έχεις τόσο μικρές ταχύτητες στο κινητό σου, που είναι και ac dual band... Οκ θα το κάνω. Με το κινητό δεν ξέρω τι παίζει. Θα το δω και αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindnever Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 38 λεπτά πριν, liakjim είπε Με το κινητό δεν ξέρω τι παίζει. Θα το δω και αυτό. Σιγουρέψου στις ρυθμίσεις ότι συνδέεται στα 5G ac και όχι στα 2.4 n. Για τις δοκιμές/μετρήσεις σου ξεχώρισε καλύτερα τα SSID (2.4 και 5) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, mindnever είπε Σιγουρέψου στις ρυθμίσεις ότι συνδέεται στα 5G ac και όχι στα 2.4 n. Για τις δοκιμές/μετρήσεις σου ξεχώρισε καλύτερα τα SSID (2.4 και 5) Ναι τα έχω κάνει ήδη αυτά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα