anna_tz Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 KALHMERA PAIDIA. EXW MIA DORYFORIKH KARTA ME TIN OPOIA GRAFW VIDEO CAPTURE TA OPOIA EINAI SE MORFH MPEG2. ME POIO PROGRAMMA MPORW NA KOBW ARXEIA MPEG2 ? KAI PWS THA TA GRAPSW STO DVD-RW ETSI WSTE NA PAIZOUN KAI SE HOME DVD PLAYER ? EUXARISTW POLY!
TeoNOKIA Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 Τα πιο εύχρηστα προγράμματα είναι τα Nerovision και Ulead DVD Workshop. Αν θέλεις να κόψεις μόνο, το VirtualDubMod θα σου κάνει δωρέαν την δουλειά σου...
marios1957 Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 ...Αν θέλεις να κόψεις μόνο' date=' το VirtualDubMod θα σου κάνει δωρέαν την δουλειά σου...[/quote'] Edit:Μακάρι να αποθήκευε και ta κομμένα mpg..... Κόψιμο+ράψιμο mpg's:TMPGEnc,MpegVcr.
parsifal Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 mpeg2schnitt, δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά γνωρίζω ότι εξειδικεύεται σε DVB mpeg2 streams.
Kontos_Harry Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Εχω ψαχτει παρα πολυ γιαυτο το θεμα...πες μου πια καρτα εχεις.....αλλα νομίζω όποια και αν εχεις το ιδιο κανει.... 1) εχω γραψει 5 γραμμες για το πως μπορει να τα κανει κανεις AVI http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=472207#472207 2) ενα ταχύτατο πρόγραμμα είναι το http://www.womble.com VCR mpeg2vcr Χωρις rendering για το ιδιο τύπο αρχειου. Μετατρέπει και σε m2v αλλα δεν εχω ψαχτει αν ειναι γρήγορο...
anna_tz Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2004 Skystar2 DVB PCI βρήκα ένα πρόγραμμα για να κόβω MPEG2 το Easy Video Splitter. Τώρα το πρόβλημα μου είναι πως θα τα γράψω σε DVD-R έτσι ώστε να παίζουν και σε DVD home player. Μπορείτε να με βοηθήσετε ? Σας Ευχαριστώ!
adams Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Skystar2 DVB PCI βρήκα ένα πρόγραμμα για να κόβω MPEG2 το Easy Video Splitter. Τώρα το πρόβλημα μου είναι πως θα τα γράψω σε DVD-R έτσι ώστε να παίζουν και σε DVD home player. Μπορείτε να με βοηθήσετε ? Σας Ευχαριστώ! Aφου εχεις ενα αρχειο mpeg2 ...για να το γραψεις σε dvd θελεις ενα προγραμμα authoring (nerovision,ulead ,pinnacle studio,maestro,dvdlab κ.λ.π)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.