BillyBlack37 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Χαιρετώ! Έχω ένα παλιό ipad 3 και εδώ και πόσα χρόνια έχει κολλήσει σε ένα ios update στην οθόνη όπου πρέπει να βάλω το apple id μου για να συνεχίσω. Έχω δει μερικα βιντεάκια στο youtube αλλά ήθελα να ρωτήσω και εδώ. Άμα κάνεις ξέρει πως μπορώ να το κάνω κάποιο εργοστασιακό restart επειδή δεν θυμάμαι κωδικούς και τέτοια θα βοηθούσε πάρα πολύ. Ευχαριστώ πολύ!!
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Μόνο με απόδειξη αγοράς και επικοινωνία με Apple ..... iPad 3 είναι μουσειακό πλέον !
aces Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Η apple ισως αλλα & παλι δεν αξιζει.......ειναι πλεον αρκετα παλιο. Απο το 5th Gen + μετά
Finn Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 21 ώρες πριν, BillyBlack37 είπε Χαιρετώ! Έχω ένα παλιό ipad 3 και εδώ και πόσα χρόνια έχει κολλήσει σε ένα ios update στην οθόνη όπου πρέπει να βάλω το apple id μου για να συνεχίσω. Έχω δει μερικα βιντεάκια στο youtube αλλά ήθελα να ρωτήσω και εδώ. Άμα κάνεις ξέρει πως μπορώ να το κάνω κάποιο εργοστασιακό restart επειδή δεν θυμάμαι κωδικούς και τέτοια θα βοηθούσε πάρα πολύ. Ευχαριστώ πολύ!! Αν έχεις arduino το κάνεις και μόνος σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα