Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DownUNDERground είπε

Το παρακάτω κομμάτι αυτό δεν εννοεί;

Το συγκεκριμένο κομμάτι του άρθρου δεν το είχα δει, είχα διαβάσει μόνο τα προηγούμενα.

Κάπου είδα νεότερο άρθρο στο οποίο έλεγε πως η δυνατότητα πληρωμής με το μήνα θα ανοίξει από την αρχή του έτους, μέχρι στιγμής όμως δεν έχει ψηφιστεί κάτι.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γειά σας. Ψάχνω να αγοράσω αυτοκίνητο. Οπότε το παλιό τον επόμενό ή τον μεθεπόμενο μήνα θα το δώσω, μάλλον για απόσυρση.

Μπορώ να πληρώσω τέλη κυκλοφορίας μόνο για 2 μήνες; πως γίνεται;

Επίσης έχω πληρωμενη ασφάλεια μέχρι Οκτώβρη. Γίνεται μεταφορά σε άλλο όχημα;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, μπιπ μπιπ είπε

Γειά σας. Ψάχνω να αγοράσω αυτοκίνητο. Οπότε το παλιό τον επόμενό ή τον μεθεπόμενο μήνα θα το δώσω, μάλλον για απόσυρση.

Η ασφάλεια δεν γίνεται μεταφορά , πρόσφατα πούλησα αυτοκίνητο . 

Για τα τέλη κυκλοφορίας ρώτησε στη ΔΟΥ που ανήκεις . Παλιότερα ένα διάστημα πλήρωνες με το μήνα .

Δημοσ.

θα κάνεις ακύρωση και θα πάρεις ένα ποσό πίσω

προς το παρών δες αν ισχύει η παράταση

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

Ποια παράταση λέτε; θα πάρουν παράταση τα τέλη; και αν πάρουν, πόση παράταση θα πάρουν; κανένα δεκαήμερο;

δίμηνη όπως πέρυσι , παρακολουθείς αν θα δοθεί

Δημοσ.
3 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε

Η δυνατότητα πληρωμής των τελών του 2022 για μικρότερο διάστημα των 12 μηνών δεν είναι ακόμα ενεργοποιημένη, κάπου διάβασα ότι θα ενεργοποιηθεί με το που θα μπει το νέο έτος. Επίσης αν αλλάξει ο χρόνος και δεν έχεις κάνει ακινησία θα χρωστάς τα τέλη όλου του έτους, εκτός και αν αποφασίσουν κάτι διαφορετικό (όπως έγινε πέρσι λόγω covid).

Όσο για την ασφάλεια του παλιού κάθε ασφαλιστική έχει δικούς της κανόνες, για να μάθεις διάβασε τους όρους ή κάνε ένα τηλεφώνημα στην ασφαλιστική σου.

Δημοσ.

Τελικα τι εκτυπωνουμε αμα τα πληρωσουμε; Την αρχικη ειδοποιηση (με τον κωδικο πληρωμης) και την αποδειξη πληρωμης απο το e-banking, την αρχικη ειδοποιηση αφου πληρωσουμε τα τελη η οποια απλα αναφερει οτι εχουν καταβληθει η ολα μαζι; Ρωταω γιατι εχω ακουσει και διαβασει οτι να 'ναι σχετικα με το πως θεωρεισαι καλυμμενος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε

Οπότε τα πληρώνω μέχρι τέλη Δεκεμβρίου για να μην φάω πρόστιμο;

το είχες σε ακινησία το 2021 ? δηλαδή δεν είχες πληρώσει τέλη του 2021 που ισχύουν μέχρι τέλους του έτους ή και μέχρι την παράταση αν δοθεί ?

μάλλον εννοείς τα τέλη 2022 , γιατί δεν κάνεις ακινησία ? (εκτός αν το κινείς βέβαια)

εγώ θα περίμενα τελευταία στιγμή να δω τι παίζει με παράταση

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Clytoceyx είπε

Τελικα τι εκτυπωνουμε αμα τα πληρωσουμε; Την αρχικη ειδοποιηση (με τον κωδικο πληρωμης) και την αποδειξη πληρωμης απο το e-banking, την αρχικη ειδοποιηση αφου πληρωσουμε τα τελη η οποια απλα αναφερει οτι εχουν καταβληθει η ολα μαζι; Ρωταω γιατι εχω ακουσει και διαβασει οτι να 'ναι σχετικα με το πως θεωρεισαι καλυμμενος.

Το έντυπο πληρωμής γράφει πάνω τι πρέπει να έχεις:

image.png.9660956013860cc1266015dcd51c931b.png

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε

Ναι, το κινω κανονικά μέχρι να αγοράσω άλλο. Αυτό με τα μηνιαία τέλη ισχύει μόνο για οχήματα που ήταν πριν σε ακινησία;

άστο όπως είναι , πήρε δίμηνη παράταση η φάση

Δημοσ.

Ερώτηση:

Μπορεί κάποιος που θέλει να καταθέσει πινακίδες, να το κάνει πριν την λήξη της παράτασης τελών κυκλοφορίας μέσω του myCar ? 

Θα υπάρχει πρόστιμο; θα υπάρχει πρόβλημα; Γίνεται;

Εχουμε σκοπό να καταθέσουμε τις πινακίδες της γυναικας μου , γιατι δεν θα κυκλοφορήσει το αυτοκίνητο σίγουρα μέχρι τον Ιούλιο. Αλλά αν μπορούμε να κρατήσουμε τις πινακίδες μέχρι 28/2 όπου δόθηκε η παράταση, θα ήταν το ιδανικό. Θα μπορεί να γίνει η κατάθεση πινακίδων 25/2 για παράδειγμα online μέσω του mycar? ή θα υπάρχει πρόστιμο ή κάποιο άλλο πρόβλημα;

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...