Προς το περιεχόμενο

GeForce4Ti4200 128MB RAM στα πόσα volts;

HaPagan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω να αγοράσω νέα mobo και θα ήθελα να μάθω συνήθως στα πόσα volts είναι οι κάρτες γραφικών σαν την δικιά μου ( GeForce4Ti4200 128MB RAM ) . Κάνω αναβάθμιση σε P4 2,8GHz .

ΥΓ. Δεν είμαι σπίτι μου για να δω το manual . :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό ισχύει για όλες τις κάρτες ανεξαρτήτου υλοποίησης ; Δηλαδή , αν έχω μια κάρτα που είναι για AGP 8x και μια μητρική που είναι για 1,5V στην AGP , η κάρτα δεν θα λειτουργεί ;

Αυτό ισχύει για όλες τις κάρτες ανεξαρτήτου υλοποίησης ;
Oxi
Δηλαδή , αν έχω μια κάρτα που είναι για AGP 8x και μια μητρική που είναι για 1,5V στην AGP , η κάρτα δεν θα λειτουργεί ;

Sto sygekrimeno paradeigma pou anafereis h karta tha leitourgei mia xara.

Oles oi agp8x mobos pou exoun vgei mexri twra ypostirizoun kai 1.5v kai 0.8v apo oso xerw, to idio kai gia tis parouses agp8x kartes.

Αντιγράφω από το manual της ASUS P4S800D :

1.8.4 AGP Slot

The Accelerated Graphics Port (AGP) slot that supports AGP 8x/4x (+1.5V) cards.When you buy an AGP card,make sure that you ask for one with +1.5 V specification.

Τι να πω ρε γαμώτο ;

Εχω την ίδια κάρτα με σένα σε παλιό motherboard Chaintech 9BJA (Chipset: intel845) με P4 και δουλεύει μια χαρά.

Κι εγώ το είχα ψάξει τότε που αναβαθμίστηκα από P3 σε P4, που τότε είχα την Geforce 256 DDR η οποία έπαιζε κι αυτή μια χαρά.

Ολες οι motherboards για P4 υποστηρίζουν από 1,5V, τα οποία 1,5V υποστηρίζει και η κάρτα γραφικών σου.

Μην αγχώνεσαι σίγουρα δουλεύει.

Ανδρέας.

• 1 μήνα μετά...

Και κάτι άλλο τώρα . Για να μην ανοίγω νέο θέμα το γράφω εδώ .

Φαντάζομαι ότι οι κάρτες γραφικών με GeForce2MX440 τσιπάκι , έχουν τάση 3,3 V κάτι το οποίο σημαίνει ότι δεν μπορώ να τις χρησιμοποιήσω με την πλειονότητα των μητρικών για P4 , ε ; Ισχύει αυτό ; Υπάρχει κάποια μητρική για Ρ4 που να υποστηρίζει κάρτες γραφικών με 3,3 τάση ;

'Εχω μητρική KT600 η οποία λέει ρητά ότι δεν υποστηρίζει 3.3V τάση, αλλά η GeForce2MX400 που είχα βάλει ένα φεγγάρι, δούλεψε κανονικότατα, όπως επίσης και η RageFuryPro που είχα επίσης βάλει. Τώρα έχω πάνω μια 9100

Geforce 2 mx440 den yparxei. Yparxei Geforce 4 mx440 pou einai sigoura agp 2.0 (enw h mx440se einai agp 3.0) kai yparxei kai h geforce 2mx400 pou an de me apata h mnhmh mou, einai ki auth agp 2.0 (yparxoun vevaia kai antistoixes pci ekdoseis kai twn 2 ). Pantws ena grhgro search pou ekana fainetai na leei to idio...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...