Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Εδώ και ένα χρόνο ξεκίνησα να ασχολούμαι σοβαρά με τη ζωγραφική και έχω κάνει κάποιους πίνακες. Επειδή δεν έχω τόσο χώρο πλέον και επειδή θέλω να βγάλω κάποια χρήματα, ήθελα να μάθω εάν υπάρχει κάποιο site ή οτιδήποτε που μπορώ να τους πουλήσω. Θα προτιμούσα να ήταν μέσα στην Ελλάδα γιατί δε ξέρω πως στέλνουν στο εξωτερικό.

Δημοσ.

Βαλε   τους   στις   αγγελιες   απο   χρυση   ευκαιρια   και   car.gr   εως   φορουμ   οπως   εδω   και   φατσομπουκια.

Ελπιζω   να   καταλαβαινεις   μονο   οτι   θα   τους   δινεις   σε   ξεφτυλα   τιμη   20-100   ευρω   και  αν.....

Τοσο   τουλαχιστον   τα   δινουν   διαφορες   γκαλερι   στην  ιπποκρατους   που  βλεπω.

Για   του   λογου   το   αληθες   περσι   ειχα   προσφορα   5,000   για   πινακα   του   κερκυραιου   Μποκατσιαμπη....

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, tigergreg είπε

Eλπιζω   να   καταλαβαινεις   μονο   οτι   θα   τους   δινεις   σε   ξεφτυλα   τιμη   20-100   ευρω   και  αν....

Επειδή είδα τι πίνακες ανεβάζουν. Οι δικοί μου είναι ρεαλιστικα πορτραίτα και είναι κρίμα να τα δώσω 100€, ξέρω πως δεν είμαι κάποιο όνομα αλλά έριξα δουλειά και είναι πολύ επαγγελματική ή δουλειά.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sakis maiden είπε

Επειδή είδα τι πίνακες ανεβάζουν. Οι δικοί μου είναι ρεαλιστικα πορτραίτα και είναι κρίμα να τα δώσω 100€, ξέρω πως δεν είμαι κάποιο όνομα αλλά έριξα δουλειά και είναι πολύ επαγγελματική ή δουλειά.

Καταλαβαινω   αλλα   το  θεμα   ειναι   ζητηση-προσφορα  σε   υπερβολικα   χαλια   καιρους.

Φιλος   φτασμενος  ζωγραφος  που   εκανε   εκθεση   πριν   δυο   χρονια   πουλησε   εναν   πινακα   1000  ευρω    απο   4000

που   ειχε   ενδεικτικη   τιμη   για   να  βγαλει  τα  εξοδα  του!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή τις τελευταίες εβδομάδες με απασχολεί το θέμα του πως θα πουλήσει η μητέρα μου χειροποίητα πλεκτά, έχω ψάξει για την νόμιμη οδό η οποία δεν συμφέρει σε καμία περίπτωση για μικρούς τζίρους καθώς θα έχεις έξοδα λογιστή, ΦΠΑ, προκαταβολή φόρου, τέλη επιτηδεύματος και ίσως άλλα που δεν ξέρω και ίσως κάνω και κάποιο λάθος σε αυτά που προανέφερα.

Αυτό που έχω συμπεράνει είναι πως αν πουλάς 2 πίνακες τον μήνα από 100€, τότε δεν υπάρχει νόμιμος τρόπος να το κάνεις καθώς τα έξοδα θα είναι περισσότερα.

Τώρα το που θα τα πουλήσεις, κατά την γνώμη μου η λύση σου είναι το etsy, όπου θα σου πρότεινα να δημιουργείς πίνακες κατά παραγγελία, να έχεις για παράδειγμα "Painting of your portrait" ή "Painting of your pet" ότι νομίζεις και μπορείς να φανταστείς βασικά. Ρίξε μία ματιά εδώ.

Πέρα από αυτά φτιάξε μία σελίδα απλή, ίσως στο wordpress δωρεάν να υπάρχει, σελίδα facebook, λογαριασμό instagram, λογαριασμό Pinterest.

Επίσης ρίξε μία ματιά στο youtube για την συσκευασία έχει πολύ ωραίες ιδέες.

Τα κόστη του etsy και του paypal μπορείς να τα υπολογίσεις εδώ.

Κάτι άλλο που έχω δει να πουλάνε στο etsy και είδα πως έχουν πολλές πωλήσεις είναι να πουλάνε σε digital μορφή πίνακες. Δηλαδή αγοράζω αυτό που θέλω, το κατεβάζω άμεσα σε png ή pdf και έπειτα το εκτυπώνω και το κορνιζάρω μόνος μου!

Επεξ/σία από Par1s*
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σίγουρα υπάρχει marketplace για κάτι τέτοιο. Νομίζω στο etsy δε πουλάγανε τέτοια πράγματα? ξέρω κάποιους που ζουν πουλώντας σε εκείνη τη πλατφόρμα.

Επεξ/σία από aizensama24
Δημοσ.

Πολύ ωραίοι πίνακες, ψάξου με το etsy, δες πως λειτουργεί και διάβασε για το πως θα τους φωτογραφίσεις και το πως θα γράψεις σωστές περιγραφές που θα είναι ελκυστικές. Στην αρχή ίσως είναι δύσκολα μέχρι να μαζέψεις κάποια reviews.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...