Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Αυτή την περίοδο, όπως και πολλοί ακόμη εργαζόμενοι, η εταιρία στην οποία βρίσκομαι με έχει βγάλει σε αναστολή εργασίας και λαμβάνω το σχετικό επίδομα από το κράτος. Με τις συγκυρίες να είναι ευνοϊκές (για εμένα προσωπικά) αυτή τη χρονική στιγμή, σκέφτομαι να ξεκινήσω την ατομική επιχείρηση που ήθελα εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα. Γνωρίζει κάποιος να με κατατοπίσει σχετικά με το τι συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση; Μπορώ να είμαι εργαζόμενος σε μια εταιρία και να λαμβάνω το επίδομα ενώ παράλληλα έχω και την δική μου επιχείρηση; Πρέπει μήπως να δηλώσω οικειοθελή αποχώρηση και να αποποιηθώ του επιδόματος ώστε να ξεκινήσω κάτι δικό μου; Μπορώ να συνεχίσω να παραμένω στην εταιρία χωρίς το επίδομα και να είμαι παράλληλα σε 2 εργασίες; Είναι αρκετά τα ερωτήματα και δυστυχώς δεν έχω λάβει κάποια σαφή απάντηση από τον λογιστή μου, ο οποίος με συμβούλεψε να περιμένω την πορεία με τα μέτρα κατά του κόβιντ, όμως εγώ πρέπει να είμαι έτοιμος με την επιχείρηση μου μέχρι το καλοκαίρι . Θέλω σε κάθε περίπτωση να είμαι απολύτως νόμιμος και να μην δημιουργήσω προβλήματα στην εταιρία που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή. Όποιος μπορεί να με κατατοπίσει θα τον ευχαριστούσα ιδιαιτέρως!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...