ProfessorJim Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Kαλησπέρα σας και συγγνώμη για την ενόχληση παιδιά! Πήρα ένα μικρό drone για να κάνω τα πρώτα μου βήματα στον χώρο των drone οπότε για αρχή μιας και φοιτητής πήρα κάτι οικονομικό για αρχή, και συγκεκριμένα το Turbo-X Carbon. Γνωρίζετε καμία αλάνα ή κάποιον ανοιχτό χώρο γύρω κοντά στο Χαλάνδρι που μπορώ να δοκιμάσω τις πρώτες μου πτήσεις; Σας ευχαριστώω 😀
Jos3ph Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 μπορείς να ξεκινήσεις και με εικονικό drove DJI Flight Simulator - DJI
PLACEBO_89 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 7 ώρες πριν, zNikosz είπε Μπορείς να πας στο Άλσος Συγγρού στην Κηφισιά. Αν ειναι ετσι παει οακα!
fredd0 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 δεν εχει ενα παρκο πανω απο την αττικη οδο μεταξυ χαλανδριου-βριλησσιων?
PLACEBO_89 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 38 λεπτά πριν, fredd0 είπε δεν εχει ενα παρκο πανω απο την αττικη οδο μεταξυ χαλανδριου-βριλησσιων? https://goo.gl/maps/yFDXua8NWpMQZvTk9 9 ώρες πριν, ProfessorJim είπε Kαλησπέρα σας και συγγνώμη για την ενόχληση παιδιά! Πήρα ένα μικρό drone για να κάνω τα πρώτα μου βήματα στον χώρο των drone οπότε για αρχή μιας και φοιτητής πήρα κάτι οικονομικό για αρχή, και συγκεκριμένα το Turbo-X Carbon. Γνωρίζετε καμία αλάνα ή κάποιον ανοιχτό χώρο γύρω κοντά στο Χαλάνδρι που μπορώ να δοκιμάσω τις πρώτες μου πτήσεις; Σας ευχαριστώω 😀
zNikosz Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, PLACEBO_89 είπε Αν ειναι ετσι παει οακα! Το λέω γιατί μπορεί να πυραματιστεί εκτός απο το ξέφωτο αλλα και σε χώρους με εμπόδια πχ ανάμεσα απο δέντρα. Και είναι ένας χώρος που βλέπεις πολλά drone να βολτάρουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα