Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους, εχω το εξης συστημα:

m/b gigabyte AORUS M B450 

cpu ryzen 5 2400g

οθονη Lg w2043 

και θελω να βαλω μια καρτα γραφικων αναλογη με το συστημα. δεν εχω τρελες απαιτησεις σε λογικες αποδοσεις και κοστος, απλα επειδη εχω αφησει την αγορα καρτων γραφικων χρονια δεν ξερω ποια καρτα ειναι καταλληλη απο τις πιο παλιες , και απο τις οικονομικες καινουργιες, θα ελεγα ενα κοστος γυρω στα 100 ευρω χονδρικα και εννοειται οτι ισχυει και για μεταχειρισμενες (κυριως μαλλον καθως δεν ειναι πολλα εστω και για μετρια καρτα αλλα η κατασταση τωρα δεν αντεχει πολλα πολλα στο οικονομικο κομματι) ενδεικτικα καποια παιχνιδια που παιζω ειναι το world of warships, raid - shadow legends , langrisser. η onboard με εβγαλε για κανα χρονο οκ ,αλλα πρεπει να αλλαχτει πια. δεχτες ολες οι αποψεις, ευχαριστω εκ των προτερων την κοινοτητα.

Δημοσ.

στα 70-150 ευρω μεταχειρισμενα 960,1030,1050,1060 κ αντιστοιχες σε αμδ. 460,570,550 κλπ.

τωρα οι τιμες ειναι μπλοκαρισμενες λογω ανοδου κοιν  κοβιντ κλπ

δεν τιθεται θεμα πολλων επιλογων  οσο να βρεθει καρτα μεταχειρισμενη στα 100-150 ευρω

απο καποιον που να μην τον ενδιαφερει να την εχει ως αγγελια των 200-250 ευρω

σε καινουριες οι τιμες ειναι στα 300-400 ευρω για τις νεες συγχρονες καρτες κλπ

με αλλα λογια ξεκιναει ο κοσμος κ αγοραζει gt 710 να υπαρχει στο συρταρι για κανα εξαμηνο, χρονο.

ποτε δεν ξερεις

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Όπως είπε και ο φίλος από πάνω, δύσκολοι καιροί για gpu. Δεν θα σου πρότεινα να κάνεις αναβάθμιση τώρα εκτός και αν βρεις καμία σε λογική τιμή από κανένα γνωστό, από αγγελία δύσκολο..

Με μια 970 - 1060   θα είσαι καλυμμένος πιστεύω και θα μπορείς να παίξεις και τίποτα πιο βαρύ άμα σου έρθει.

Αλλά έχει ξεφύγει ο κόσμος , πριν κάτι μήνες θα έβρισκες άνετα στο 100ρικο και τώρα τις πουλάνε διπλές και τριπλές τιμές επειδή υπάρχει έλλειψη gpu στην αγορά. Όταν ξαναγεμίσουν να ράφια στα μαγαζιά θα αναγκαστούν να ξαναβάλουν την απατεωνιά στο πατάρι και να τις πουλήσουν σε ακόμα πιο χαμηλές τιμές από πριν.

Επεξ/σία από XristosSp
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω βρει μια GEFORCE GTX560TI 1GB σε λογικη τιμη, να την χτυπησω???

Επεξ/σία από johnny73
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, johnny73 είπε

εχω βρει μια GEFORCE GTX560TI 1GB σε λογικη τιμη, να την χτυπησω???

1 gb gpu; Όσο και λογική να είναι η τιμή η αγορά θα ήταν παράλογη...

• Like 2
Δημοσ.

Και 2 σχετικά λίγο είναι, πολλοί πλέον θεωρούν και τα 4 λίγο, πρόσεχε όμως γιατί το παν δεν είναι μόνο η ram καθώς μπορείς να βρεις και gpu με 4gb ram (rx 550) και να αποδίδει πολύ μέτρια, όπως μια 1030 2gb

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, johnny73 είπε

οποτε απο 2 και πανω?

Αν βρεις μια  GTX 1050 Ti 4GB ή RX 560 4GB με 100-120€, κάτι γίνεται. Αυτή που έχεις τώρα με τα ενσωματωμένα είναι 10-20% πίσω από μια GT 1030 που έχει 100€.

Επεξ/σία από NiKoSmile
  • Like 1
Δημοσ.

την 1050ti της palit που εχω στην υπογραφη μου εαν τη θελεις θα στην αφησω 220 ευρω, την ειχα παρει πριν 3 χρονια 130 ευρω, νομιζω ηρθε η ωρα να την δωσω.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, TRILOBYTER είπε

την 1050ti της palit που εχω στην υπογραφη μου εαν τη θελεις θα στην αφησω 220 ευρω, την ειχα παρει πριν 3 χρονια 130 ευρω, νομιζω ηρθε η ωρα να την δωσω.

Τρολλάρεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, johnny73 είπε

Γεια χαρα σε ολους, εχω το εξης συστημα:

m/b gigabyte AORUS M B450 

cpu ryzen 5 2400g

οθονη Lg w2043 

και θελω να βαλω μια καρτα γραφικων αναλογη με το συστημα. δεν εχω τρελες απαιτησεις σε λογικες αποδοσεις και κοστος, απλα επειδη εχω αφησει την αγορα καρτων γραφικων χρονια δεν ξερω ποια καρτα ειναι καταλληλη απο τις πιο παλιες , και απο τις οικονομικες καινουργιες, θα ελεγα ενα κοστος γυρω στα 100 ευρω χονδρικα και εννοειται οτι ισχυει και για μεταχειρισμενες (κυριως μαλλον καθως δεν ειναι πολλα εστω και για μετρια καρτα αλλα η κατασταση τωρα δεν αντεχει πολλα πολλα στο οικονομικο κομματι) ενδεικτικα καποια παιχνιδια που παιζω ειναι το world of warships, raid - shadow legends , langrisser. η onboard με εβγαλε για κανα χρονο οκ ,αλλα πρεπει να αλλαχτει πια. δεχτες ολες οι αποψεις, ευχαριστω εκ των προτερων την κοινοτητα.

Με την οθονη που εχεις τωρα (20", 1600Χ900 ΤΝ) δεν θα μπορεις να εκμεταλλευθεις /χαρεις (οπως θελεις πες το) μια GPU, οποτε εγω θα σου προτεινα να επενδυσεις πρωτα σε ενα καλυτερο monitor (κοντα στα 100 ευρω βρισκεις 24" / 1920X1080 / IPS πολυ καλυτερο απο αυτο που εχεις...) και να εισαι σιγουρος οτι θα το χαρεις παραπανω (με την ενσωματωμενη RX vega 11 του 2400G ωσπου να βρεις μια GPU σε λογικη τιμη) απο το να παρεις μια GPU και να την πληρωσεις χρυσο και να μην μπορεις να την χαρεις... 

Επεξ/σία από kostis76
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, TRILOBYTER είπε

Προφανως, με αυτα που βλεπουμε δε μπορω να κρατηθω.

Ετσι κι αλλιως δεν εχει gtx 1050ti η υπογραφη σου, αλλα πιο παλιες. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...