nicostratos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα σε όλους. Όπως είναι αντιληπτό από το θέμα, είμαστε στην ευχάριστη θέση μαζί με την σύζυγο μου να περιμένουμε το ερχομό του γιου μας. Θα εκτιμούσα πραγματικά τις προτάσεις σας για αγορά καροτσιού και τις εμπειρίες σας. Δεν έχω κάνει ιδιαίτερη αναζήτηση και δεν έχω καταλήξει τι θα μας βολεύει περισσότερα όσο άφορα το είδος καροτσιου. Ας πούμε ότι ένα 2-1 ή 3-1 είναι στα ζητουμενα. Μπάτζετ 300-800 ευρω. Να έχει βολικό μέγεθος. Φυσικά εξυπακούεται ότι το Α και το Ω είναι η ασφάλεια του μωρού.
zNikosz Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Με το καλό να σας έρθει το μωράκι. Βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να δείτε είναι α) να χωράει εύκολα στο πορτπαγκαζ του αυτοκινήτου και β) να κλείνει εύκολα και γρήγορα, ιδανικά με το ένα χέρι γιατί πιθανό στο άλλο χέρι να είναι το μωρό ή κάποια τσάντα. Εγώ με βάση αυτά τα κριτήρια έκανα τις δοκιμές μου στα καταστήματα που πήγα. Αν δεν τα δοκιμάσεις δεν θα καταλάβεις πιο σου κάνει. Παράδειγμα δοκίμασα πολυ γνωσή μάρκα ανω των 1000€ και δεν έκλεινε εύκολα, κάπου σκάλωσε όταν έκανε δοκιμή η πωλήτρια και ζήτησε βοήθεια. Αυτομάτος το απέκλεισα και αγοράσαμε άλλο του 1000€ όπου μαζί με τα παρελκόμενα του έφτασε τα 2000€. Το οποίο έκανε όσα ήθελα, εύκολα και γρήγορα. Εν ολίγης πήγαινε να τα δοκιμάσεις όταν ανοίξουν τα καταστήματα. Αγορά ιντερνετικά σε τέτοιο είδος θα είναι μεγάλο λάθος. Το 2 σε 1 ή 3 σε 1 θα το δείξει η τσέπη σου. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2021 από zNikosz 1
tollisth Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Με το καλο η γέννηση του μωρου σας,θα σε προτείνω αυτό που πηρα σχεδόν πριν δυο χρονιά απλα είναι ογκώδης αν θέλεις κατι μαζεμένο μην το κοιτάς καν,σε ολα τα αλλα όμως είναι αψογο για άνεση και ασφάλεια μωρου,είναι πολύ καλο στην οδήγηση με κανονικά λάστιχα και αναρτήσεις για τους κραδασμούς και με πολύ εύκολο κλείσιμο. Αν είσαι όμως σε διαμέρισμα με μικρο ασανσέρ η μικρο πορτμπαγκάζ κοιτά κατι άλλο και όπως είπε και ο φίλος ποιο πανω καλα είναι να τα δεις από κοντά και να τα δοκιμάσεις να δεις τι σε βολεύει https://www.skroutz.gr/s/16395596/Riko-Πολυκαρότσι-Brano-3-in-1-Carbon.html#reviews 1
mihanikos1 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 5 ώρες πριν, zNikosz είπε Με το καλό να σας έρθει το μωράκι. Βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να δείτε είναι α) να χωράει εύκολα στο πορτπαγκαζ του αυτοκινήτου και β) να κλείνει εύκολα και γρήγορα, ιδανικά με το ένα χέρι γιατί πιθανό στο άλλο χέρι να είναι το μωρό ή κάποια τσάντα. Εγώ με βάση αυτά τα κριτήρια έκανα τις δοκιμές μου στα καταστήματα που πήγα. Αν δεν τα δοκιμάσεις δεν θα καταλάβεις πιο σου κάνει. Παράδειγμα δοκίμασα πολυ γνωσή μάρκα ανω των 1000€ και δεν έκλεινε εύκολα, κάπου σκάλωσε όταν έκανε δοκιμή η πωλήτρια και ζήτησε βοήθεια. Αυτομάτος το απέκλεισα και αγοράσαμε άλλο του 1000€ όπου μαζί με τα παρελκόμενα του έφτασε τα 2000€. Το οποίο έκανε όσα ήθελα, εύκολα και γρήγορα. Εν ολίγης πήγαινε να τα δοκιμάσεις όταν ανοίξουν τα καταστήματα. Αγορά ιντερνετικά σε τέτοιο είδος θα είναι μεγάλο λάθος. Το 2 σε 1 ή 3 σε 1 θα το δείξει η τσέπη σου. εβαλες ηλιοροφη, δερματινα καθισματα και μεταλλικο χρωμα??? 2 1
zNikosz Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 33 λεπτά πριν, mihanikos1 είπε εβαλες ηλιοροφη, δερματινα καθισματα και μεταλλικο χρωμα??? Μπορείς να το πεις και έτσι, οτι έξτρα είχε η μάρκα που κουμπώνει στο καρότσι το αγόρασα. Αφου λέω στην γυναίκα μου θα πρέπει να κάνουμε και δεύτερο παιδί για να κάνουμε σωστή απόσβεση των χρημάτων. Και όντος έχουμε 2 αγόρια τώρα. 2
jimis_vts Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 21 λεπτά πριν, zNikosz είπε Μπορείς να το πεις και έτσι, οτι έξτρα είχε η μάρκα που κουμπώνει στο καρότσι το αγόρασα. Αφου λέω στην γυναίκα μου θα πρέπει να κάνουμε και δεύτερο παιδί για να κάνουμε σωστή απόσβεση των χρημάτων. Και όντος έχουμε 2 αγόρια τώρα. Υπερβολή 2000€ για καρότσι αλλά οκ δικά σου είναι τα λεφτά κι εύχομαι να το χαρούν τα πιτσιρίκια!
zNikosz Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Μια χαρα μας έβγαλε μεχρι σήμερα με μηδενικές φθορές, σαν καινούριο μετά απο 3 χρόνια. Μια χαρά τα βόλεψε τα παιδιά.
velociraptoras Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 peg-perego είχα, απλο, καθισμα αυτοκινητου πήρα χωριστα. Ειχε δυνατοτητα αλλαγης κατευθυνσης ωστε να κοιταζει το μωρό ειτε μπροστα ειτε προς το γονιο με μια κινηση, καλάθι αποκάτω, ενα σαν τραπεζακι μπροστα στο παιδι που μπορουσε να βαζει παιχνιδια κ φαγητο και μπουκαλακι γαλα ή νερο, και μονες μεγάλες ροδες καταλληλες για ανωμαλο εδαφος. το είχα πάρει γυρω στα 350 ευρω το 2008, το χρησιμοποιησα στα παιδια μου και μετα τα αδερφια μου στα δικά τους παιδιά και τωρα το έχει αλλο συγγενικό πρόσωπο, 13 χρόνια σχεδον συνεχή χρήση αντεχει, μονο η θηκη για τον καφέ εσπασε. Τωρα δεν κυκλοφορεί το συγκεκριμένο μοντελο. Γενικά οωςτης συγκεκριμένης εταιρείας είναι σχετικά οικονομικά και γερά. Σαν εξοδο αυτο που δεν πρέπει να λυπηθείς είναι το κάθισμα αυτοκινήτου, να πληρεί ολες τις προδιαγραφές ασφαλειας 1
Αντώνης Τ. Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Την κόρη μου την είχαμε συνήθως στο λεγόμενο αυγό για να μπαινοβγαίνει στο αυτοκίνητο και να μην κουβαλάμε και το πορτ μπεμπε στα ταξίδια. Στο πορτ μπεμπέ μπήκε και 5 φορές? Όπως είπε ο φίλος επάνω πιο σημαντικό είναι το κάθισμα αυτοκινήτου, θα σας συνοδεύει πολύ περισσότερο καιρό και όντως έχει να κάνει με την ασφάλεια του παιδιού. Η κοράκλα μου δεν το πολυπάει το καρότσι και δεν την ενθαρρύναμε κιόλας να παριστάνει τον Βούδα, άπαξ και στάθηκε όρθια, θέλει να λιώνει τα παπούτσια της, τώρα κοντεύει 2 και την έβαλα στο καρότσι μετά από 3 μήνες ξανά γιατί χτύπησα το χέρι μου και δε θα μπορούσα να την έχω αγκαλιά αν κουραστεί. Το καρότσι είναι Stokke και μου περιόριζε δραστικά τον χώρο στο Octavia, κατά τα άλλα ο μηχανισμός για να βαζοβγάζεις τα μπλιμπλικια πορτ μπεμπε κτλ εύκολος, οι ρυθμίσεις ύψους κτλ βολικές αν κάθεσαι κάπου και θες να το χαμηλώνεις. Καλή ποιότητα κίνησης, ανθεκτικό, πανάκριβα αξεσουάρ. Εν κατακλείδι, πεταμένα λεφτά τα καρότσια όπως κατά τη γνώμη μου και ο θερμαντήρας μπιμπερό, η ενδοεπικοινωνία, τα φωτιστικά κούνιας με μουσική κτλ των 50+ ευρώ, ο κάδος που σου τυλίγει τις πάνες και στις πετάει και στα σκουπίδια, το σούπερ λουξ μπανάκι που χωράει για 4 μήνες και μετά θες άλλο, η κούνια των 300 ευρώ που κουνιέται μόνη της και χωράνε μέσα μόνο κανά εξάμηνο, το ανάκλιντρο για να κοιμάται δίπλα σας στην αρχή, όπως επίσης και τα αμέτρητα βρεφοπαιδικά παιχνίδια τα οποία ούτε να τα φτύσουν όταν δουν μπροστά τους ένα τυλιγμένο αλουμινόχαρτο ή το ρολό της κουζίνας. Σου μιλαω για πράγματα που είτε αγόρασα, είτε έφθασα κοντά να αγοράσω, έκανα πίσω για κάποιο λόγο και έπειτα αναφώνησα "Ευτυχώς". Με το καλό να έρθει, να σας ζήσει γερός και δυνατός. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2021 από Αντώνης Τ. 10
eMike Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 52 λεπτά πριν, Αντώνης Τ. είπε Την κόρη μου την είχαμε συνήθως στο λεγόμενο αυγό για να μπαινοβγαίνει στο αυτοκίνητο και να μην κουβαλάμε και το πορτ μπεμπε στα ταξίδια. Στο πορτ μπεμπέ μπήκε και 5 φορές? Όπως είπε ο φίλος επάνω πιο σημαντικό είναι το κάθισμα αυτοκινήτου, θα σας συνοδεύει πολύ περισσότερο καιρό και όντως έχει να κάνει με την ασφάλεια του παιδιού. Η κοράκλα μου δεν το πολυπάει το καρότσι και δεν την ενθαρρύναμε κιόλας να παριστάνει τον Βούδα, άπαξ και στάθηκε όρθια, θέλει να λιώνει τα παπούτσια της, τώρα κοντεύει 2 και την έβαλα στο καρότσι μετά από 3 μήνες ξανά γιατί χτύπησα το χέρι μου και δε θα μπορούσα να την έχω αγκαλιά αν κουραστεί. Το καρότσι είναι Stokke και μου περιόριζε δραστικά τον χώρο στο Octavia, κατά τα άλλα ο μηχανισμός για να βαζοβγάζεις τα μπλιμπλικια πορτ μπεμπε κτλ εύκολος, οι ρυθμίσεις ύψους κτλ βολικές αν κάθεσαι κάπου και θες να το χαμηλώνεις. Καλή ποιότητα κίνησης, ανθεκτικό, πανάκριβα αξεσουάρ. Εν κατακλείδι, πεταμένα λεφτά τα καρότσια όπως κατά τη γνώμη μου και ο θερμαντήρας μπιμπερό, η ενδοεπικοινωνία, τα φωτιστικά κούνιας με μουσική κτλ των 50+ ευρώ, ο κάδος που σου τυλίγει τις πάνες και στις πετάει και στα σκουπίδια, το σούπερ λουξ μπανάκι που χωράει για 4 μήνες και μετά θες άλλο, η κούνια των 300 ευρώ που κουνιέται μόνη της και χωράνε μέσα μόνο κανά εξάμηνο, το ανάκλιντρο για να κοιμάται δίπλα σας στην αρχή, όπως επίσης και τα αμέτρητα βρεφοπαιδικά παιχνίδια τα οποία ούτε να τα φτύσουν όταν δουν μπροστά τους ένα τυλιγμένο αλουμινόχαρτο ή το ρολό της κουζίνας. Σου μιλαω για πράγματα που είτε αγόρασα, είτε έφθασα κοντά να αγοράσω, έκανα πίσω για κάποιο λόγο και έπειτα αναφώνησα "Ευτυχώς". Με το καλό να έρθει, να σας ζήσει γερός και δυνατός. Πόσο σωστός! Πάρε ένα καρότσι ελαφρύ και εύκολο στο άνοιξε-κλείσε. Ιδανικά με μια κίνηση και με το ένα χέρι. Τώρα για λεφτά τι να πω. Από 300 έως 800 που λες έχεις τεράστιο εύρος επιλογών, αν και εγώ 800 δε θα έδινα ποτέ...
giostau Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Συμφωνώ σε όλα με τον @Αντώνης Τ.! Πάρε ένα καρότσι να κάνεις τη δουλειά σου μέχρι να αρχίσει να περπατάει, και δώσε βάση στο καθισματάκι για το αυτοκίνητο! Εμείς πήραμε ένα Mamas & Papas Armadillo. Χωρίς παρελκόμενα γενικά, πέρα από αυτό που καλύπτει τα πόδια για το χειμώνα. Μεγάλο μεν, αλλά πανεύκολο στη χρήση. Διπλώνει με ένα χέρι, το κατευθύνεις άνετα επίσης με ένα χέρι, ανεβοκατεβαίνει πεζοδρόμια άνετα. Από τα βασικά του, είναι αρκετά ευρύχωρο, ώστε μέχρι τουλάχιστον 10-11 μηνών να μπορεί να κοιμάται μέσα χωρίς πρόβλημα. Το έχω χρησιμοποιήσει για 2 παιδιά και είναι σαν καινούργιο ακόμα. Με το καλό να σας έρθει, και κοιμηθείτε τώρα που μπορείτε! Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2021 από giostau
zoupous Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Συμβουλη.Αν δεν δεις καροτσι απο κοντα να το ανοιξεις και να το κλεισεις μην παρεις τιποτα.
imr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Οπως ειπαν και οι προηγουμενοι το βασικο ειναι να το δεις απο κοντα, και το πιο βασικο να το βαλεις στο αμαξι σου! Εμεις πηραμε ενα hauck σε πααρα πολυ καλη τιμη λογω προσφορας, ειχαμε δοκιμασει το κλεισιμο, πανευκολο, γενικα μας καλυπτε σε ολα. Αλλα δεν ειχα δει εαν χωραει στο πορτμπαγκαζ, το προβλημα ειναι οτι ειναι ελαχιστα εκατοστα πιο μεγαλο οποτε δεν χωραει "ξαπλωτο" αλλα μονο ορθιο που μιανει πολυ χωρο. Με το budget σου παιρνεις αρκετα καλα καροτσια και παιζουν και αρκετες προσφορες σε περιοδους εκπτωσεων
zNikosz Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Η αλήθεια ειναι οτι πεφτεις θυμα σε οτι αγοραζεις για το πρωτο παιδι, οπου στην ουσια τα περισσοτερα δεν θα τα κανεις χρηση καν. Σε φορτωνουν οτι βρουν, εχεις και εσυ την χαρα και δεν λες οχι σε τιποτα. Το μονο που πραγματικα δωσε οτι εχεις και δεν εχεις χωρις σκεψη ειναι το καθησμα αυτοκινητου!! Εδω παρε οτι πιο τελειο υπαρχει!! Αμα κανεις αναζητηση στο διαδικτυο θα καταλαβεις απο τι μπορει να σε σωσει ενα καλο και επωνημο! Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2021 από zNikosz
kifinas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Τηλέφωνο σε φίλους που τα μικρά τους πέρασαν σε παιδικό στάδιο για να μοιραστούν μαζί σου εμπειρίες και υλικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα