Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας,

χρειαζομαι βοηθεια στο εξης.

Με ποιον τροπο μπορει να πραγματοποειται η εξ αποστασεως εργασια σε κοινο επαγγελματικο προγραμμα.

Δλδ ιδιος χρηστης χρησιμοποιει το προγραμμα σε σταθερο και λαπτοπ.Πως γινεται οταν θα κλεινει τον υπολογιστη να συνεχιζει την προοδο της δουλειας απο το λαπτοπ,δηλαδη με το που ανοιγεις το προγραμμα να ειναι φορτωμενα ηδη τα αρχεια μεσα .Οπως πχ σε τοπικο δικτυο μπορεις να βλεπεις τον αλλον υπολογιστη και να εχεις με συντομευση προγραμμα που τα δουλευεις αλλα στην ουσια να μην γινεται απο τον ιδιο χωρο αυτο απο το ιδιο ρουτερ.

Καποια ιδεα;ευχαριστω

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Gogotsa είπε

Αυτο που ζητας γινεται αλλα θες host συνδεση την οποια θα φτιαξει και ο υποστηρικτης του software που εχετε.

Καλησπερα,

ευχαριστω για την απαντηση.Πρεπει δηλαδη να γινει μονο μεσω του προγραμματος που χρησιμοποιω;Γιατι εχω διαβασει και για το dropbox αλλα δεν εχω καταλαβει πως γινεται ακριβως.

16 ώρες πριν, filip123go είπε

Δώσε περισσότερες λεπτομέρειες. Τι πρόγραμμα είναι αυτό;
Πολύ πιθανόν να μην γίνεται..

Καλησπερα ειναι προγραμμα για λογιστικα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, giorgos_t είπε

Καλησπερα ειναι προγραμμα για λογιστικα

Ετσι γενικα και αόριστα δεν βγάζουμε άκρη. Ποιο προγραμμα είναι; Το κανεις install στο pc η  είναι web based.  Εχει τη δυνατότητα να κάνει export-import τα δεδομένα; Απο τον τρόπο που απαντάς πατνως φαίνεται να μην γνωρίζεις βασικα πραγματα. Θα σε συμβούλευα να απευθυνθείς σε κάποιον ΙΤ για να σου εξηγήσει αναλυτικά τι πρέπει να γίνει. Αν χρειάζεται  custom υλοποίηση, να ξέρεις ότι κοστίζει αρκετά.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, filip123go είπε

Ετσι γενικα και αόριστα δεν βγάζουμε άκρη. Ποιο προγραμμα είναι; Το κανεις install στο pc η  είναι web based.  Εχει τη δυνατότητα να κάνει export-import τα δεδομένα; Απο τον τρόπο που απαντάς πατνως φαίνεται να μην γνωρίζεις βασικα πραγματα. Θα σε συμβούλευα να απευθυνθείς σε κάποιον ΙΤ για να σου εξηγήσει αναλυτικά τι πρέπει να γίνει. Αν χρειάζεται  custom υλοποίηση, να ξέρεις ότι κοστίζει αρκετά.

το προγραμμα γινεται εγκατασταση στον υπολογιστη,μεχρι στιγμης εχω δικτυο lan εντος γραφειου και το διαχειριζομαι απο 2 υπολογιστες στο ιδιο χωρο αλλα επειδη ειναι με συμβαση παιρνεις 1 κλειδι ανα χρηστη.Εχει back up kai restore αρχειων αλλα λογω οτι ειναι γραμμενο σε dos και επειδη ειναι για πελατες δεν θελω να το διακινδυνεψω για να τραβαω το αρχειο και να το φορτωνω ξανα και ξανα.

Πιστευω οτι αν γινει εγκατασταση σε καποιον σερβερ λογικα θα μπορω να μπαινω και απο 2 υπολογιστες ασχετα αν ειμαι στο ιδιο χωρο,αυτο ρωτησα αν υπαρχει καποιος τροπος εφικτος και ας ειναι με πληρωμη ανα μηνα εαν γνωριζει καποιος

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, giorgos_t είπε

Εχει back up kai restore αρχειων αλλα λογω οτι ειναι γραμμενο σε dos και επειδη ειναι για πελατες δεν θελω να το διακινδυνεψω για να τραβαω το αρχειο και να το φορτωνω ξανα και ξανα.

Μίλα με κάποιον IT. Τα έχεις μπερδεμένα στο κεφάλι σου. Τι θα πει επειδή είναι γραμμένο σε dos δεν θέλεις να κάνεις import το αρχείο; Γιατι τι θα πάθει; Επίσης τι εννοείς είναι γραμμένο σε dos? Που το τρέχεις; 

5 λεπτά πριν, giorgos_t είπε

Πιστευω οτι αν γινει εγκατασταση σε καποιον σερβερ λογικα θα μπορω να μπαινω και απο 2 υπολογιστες ασχετα αν ειμαι στο ιδιο χωρο

Μπορεις να το κάνεις εγκατάσταση σε έναν υπολογιστή και να μπαίνεις με teamviewer. Δεν χρειάζεται να είναι καν σε server.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, filip123go είπε

Μίλα με κάποιον IT. Τα έχεις μπερδεμένα στο κεφάλι σου. Τι θα πει επειδή είναι γραμμένο σε dos δεν θέλεις να κάνεις import το αρχείο; Γιατι τι θα πάθει; Επίσης τι εννοείς είναι γραμμένο σε dos? Που το τρέχεις; 

Μπορεις να το κάνεις εγκατάσταση σε έναν υπολογιστή και να μπαίνεις με teamviewer. Δεν χρειάζεται να είναι καν σε server.

το εχω δοκιμασει με anydesk απλα εχει θεμα στην αναλυση και αργει καπως στην ανταποκριση.καλως εγινε ευχαριστω θα ρωτησω καποιον συγκεκριμενα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, giorgos_t είπε

το εχω δοκιμασει με anydesk απλα εχει θεμα στην αναλυση και αργει καπως στην ανταποκριση.καλως εγινε ευχαριστω θα ρωτησω καποιον συγκεκριμενα

Αν συνδέεσαι ασύρματα δοκιμασε απο τα 2.4 ghz να πας στα 5 ghz (για lan μιλαω παντα). Λογικα θα σου λύσει το πρόβλημα της απόκρισης. 

Επεξ/σία από filip123go
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, filip123go είπε

Αν συνδέεσαι ασύρματα δοκιμασε απο τα 2.4 ghz να πας στα 5 ghz (για lan μιλαω παντα). Λογικα θα σου λύσει το πρόβλημα της απόκρισης. 

οκ ευχαριστω να σαι καλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...