Προς το περιεχόμενο

Google Family Plan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κάνει συνδρομή στο youtube ως premium απο σέρβερ Αργεντινής μεσο VPN. Θα ήθελα να προσθέσω μέλη οικογένειας αλλά τους βγάζει πως βρίσκονται σε διαφορετική χώρα απο τον διαχειριστή οικογενείας. Σήμερα που δοκίμασα το play pass δίχως vpn πάλι τα ίδια (προφανώς κάπου με έχει σσαν κάτοικο Αργεντινής πλέον ). Υπάρχει κάποιος τρόπος να το καταφέρω να τους κάνω invite?

• Moderators
Δημοσ.

Δοκιμασε να κανεις το invite απο υπολογιστη, χωρις VPN. Eγω εχω κανει ετσι invite στα μελη και μπηκαν κανονικα.

Δημοσ.
Στις 18/3/2021 στις 12:05 ΜΜ, gotthard είπε

Έχω κάνει συνδρομή στο youtube ως premium απο σέρβερ Αργεντινής μεσο VPN. Θα ήθελα να προσθέσω μέλη οικογένειας αλλά τους βγάζει πως βρίσκονται σε διαφορετική χώρα απο τον διαχειριστή οικογενείας. Σήμερα που δοκίμασα το play pass δίχως vpn πάλι τα ίδια (προφανώς κάπου με έχει σσαν κάτοικο Αργεντινής πλέον ). Υπάρχει κάποιος τρόπος να το καταφέρω να τους κάνω invite?

Κάνε το κινητό σου hotspot και βάλε VPN Αργεντινής. Δωσε από το κινητό σου ίντερνετ στα κινητά τους για να μπούνε στο λογαριασμό τους από τα δικά τους κινητά

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

βέβαια, δεν δούλεψε

Στις 19/3/2021 στις 12:42 ΜΜ, enterhere είπε

Κάνε το κινητό σου hotspot και βάλε VPN Αργεντινής. Δωσε από το κινητό σου ίντερνετ στα κινητά τους για να μπούνε στο λογαριασμό τους από τα δικά τους κινητά

δεν μου δούλεψε ούτε αυτό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...