di maria kun Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) καλησπέρα παίδες,στο σπίτι έχουμε την ιδια κουζίνα εδω και 20 χρονιά(μαρκας neff),σιγά σιγά άρχισαν να φθείρονται τα πλαστικά,απο τα τέσσερα μάτια δουλεύει μόνο το ενα,τελευταία μας βγάζει και ερορ στην λειτουργία φούρνου,τα κουμπιά ολα έχουν σπάσει,όπως καταλαβαίνεται παρέδωσε πνεύμα,έβγαλε τα λεφτά της φυσικά,ώρα να πάρουμε μια καινούρια να μην τυραννιέται και η μητέρα μου. 1)Αρχικα για το μέγεθος υπάρχει μονο ενα σωστά??Εννοώ για την τοποθέτηση οχι αν εσωτερικά ο φούρνος είναι 50 η 70λτ. 2)Τώρα,ειμαι παντελώς άσχετος με συσκευες δεν ψάχνουμε κατι πανάκριβο μια vfm προσέγγιση θέλουμε,το μπάτζετ ειναι γύρω στα 500,δεν με πολυενδιαφερει να είναι γερμανική η γιαπωνέζικη ουτε να εχει wifi,τα απλά βασικά και φυσικά αντοχή στον χρονο.Υποθέτω να παω σε bosch/siemens/pitsos/zanussi h ,αλλη μάρκα??Ούτε κόλλημα με εταιρείες έχουμε,σε πλυντήριο έχουμε πιτσος είναι σκυλί,η bosch ολοι ξέρουμε ειναι δύναμη,τι λέτε??? 3)Εγγύηση δίνουν 2 ετη σωστά?Αν και οι κουζίνες δεν χαλάνε συχνά υποθέτω 4)Κατι αλλο να προσέξω?? υγ κατηγορία εντοιχιζομενη-ενιαια με μάτια -και κατω φούρνου μου λέει η μητέρα μου την βολεύει να ειναι τα πλήκτρα κατω ειναι συνηθισμένη κιόλας Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2021 από di maria kun
SB_1957 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, di maria kun είπε καλησπέρα παίδες,στο σπίτι έχουμε την ιδια κουζίνα εδω και 20 χρονιά(μαρκας neff),σιγά σιγά άρχισαν να φθείρονται τα πλαστικά,απο τα τέσσερα μάτια δουλεύει μόνο το ενα,τελευταία μας βγάζει και ερορ στην λειτουργία φούρνου,τα κουμπιά ολα έχουν σπάσει,όπως καταλαβαίνεται παρέδωσε πνεύμα,έβγαλε τα λεφτά της φυσικά,ώρα να πάρουμε μια καινούρια να μην τυραννιέται και η μητέρα μου. 1)Αρχικα για το μέγεθος υπάρχει μονο ενα σωστά??Εννοώ για την τοποθέτηση οχι αν εσωτερικά ο φούρνος είναι 50 η 70λτ. 2)Τώρα,ειμαι παντελώς άσχετος με συσκευες δεν ψάχνουμε κατι πανάκριβο μια vfm προσέγγιση θέλουμε,το μπάτζετ ειναι γύρω στα 500,δεν με πολυενδιαφερει να είναι γερμανική η γιαπωνέζικη ουτε να εχει wifi,τα απλά βασικά και φυσικά αντοχή στον χρονο.Υποθέτω να παω σε bosch/siemens/pitsos/zanussi h ,αλλη μάρκα??Ούτε κόλλημα με εταιρείες έχουμε,σε πλυντήριο έχουμε πιτσος είναι σκυλί,η bosch ολοι ξέρουμε ειναι δύναμη,τι λέτε??? 3)Εγγύηση δίνουν 2 ετη σωστά?Αν και οι κουζίνες δεν χαλάνε συχνά υποθέτω 4)Κατι αλλο να προσέξω?? υγ κατηγορία εντοιχιζομενη-ενιαια με μάτια -και κατω φούρνου μου λέει η μητέρα μου την βολεύει να ειναι τα πλήκτρα κατω ειναι συνηθισμένη κιόλας Η μόνη συμβουλή που μπορώ να δώσω είναι να προσέξετε μέχρι πόσο είναι η θερμοκρασία φούρνου και πόσο μεγάλα ταψιά έχει. Δηλαδή να είναι τουλάχιστον όσο ο φούρνος που έχετε. Εμείς προσέξαμε το μέγεθος των ταψιών, αλλά μας διέφυγε η θερμοκρασία, η οποία δυστυχώς είναι μέχρι 250, ενώ η Πίτσος που είχαμε ήταν μέχρι 300 και δεν μας βολεύει καθόλου! Τώρα για το αν θα διαλέξετε απλά ηλεκτρικά μάτια, κεραμική ή επαγωγική είναι καθαρά δικό σας θέμα. Εμείς με τις επαγωγικές εστίες είμαστε κατενθουσιασμένοι! 2
PLACEBO_89 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 4 ώρες πριν, di maria kun είπε καλησπέρα παίδες,στο σπίτι έχουμε την ιδια κουζίνα εδω και 20 χρονιά(μαρκας neff),σιγά σιγά άρχισαν να φθείρονται τα πλαστικά,απο τα τέσσερα μάτια δουλεύει μόνο το ενα,τελευταία μας βγάζει και ερορ στην λειτουργία φούρνου,τα κουμπιά ολα έχουν σπάσει,όπως καταλαβαίνεται παρέδωσε πνεύμα,έβγαλε τα λεφτά της φυσικά,ώρα να πάρουμε μια καινούρια να μην τυραννιέται και η μητέρα μου. 1)Αρχικα για το μέγεθος υπάρχει μονο ενα σωστά??Εννοώ για την τοποθέτηση οχι αν εσωτερικά ο φούρνος είναι 50 η 70λτ. 2)Τώρα,ειμαι παντελώς άσχετος με συσκευες δεν ψάχνουμε κατι πανάκριβο μια vfm προσέγγιση θέλουμε,το μπάτζετ ειναι γύρω στα 500,δεν με πολυενδιαφερει να είναι γερμανική η γιαπωνέζικη ουτε να εχει wifi,τα απλά βασικά και φυσικά αντοχή στον χρονο.Υποθέτω να παω σε bosch/siemens/pitsos/zanussi h ,αλλη μάρκα??Ούτε κόλλημα με εταιρείες έχουμε,σε πλυντήριο έχουμε πιτσος είναι σκυλί,η bosch ολοι ξέρουμε ειναι δύναμη,τι λέτε??? 3)Εγγύηση δίνουν 2 ετη σωστά?Αν και οι κουζίνες δεν χαλάνε συχνά υποθέτω 4)Κατι αλλο να προσέξω?? υγ κατηγορία εντοιχιζομενη-ενιαια με μάτια -και κατω φούρνου μου λέει η μητέρα μου την βολεύει να ειναι τα πλήκτρα κατω ειναι συνηθισμένη κιόλας Αρχικα μην περιμενεις την ιδια αξιοπιστια με τις παλιες κουζινες που κρατησαν πολλα χρονια!!! Μην παρεις με διακοπτες που μπαινουν μεσα γιατι χαλανε.. να ειναι σταθεροι! Αν εχει πυρολυση μην την χρησιμοποιεις θα σου καταστρεψει τον φουρνο! Η zanussi ειναι τιμια αλλα διαβαζε και καμια αξιολογηση για το καθε μοντελο..! 1
di maria kun Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 5 ώρες πριν, SB_1957 είπε Η μόνη συμβουλή που μπορώ να δώσω είναι να προσέξετε μέχρι πόσο είναι η θερμοκρασία φούρνου και πόσο μεγάλα ταψιά έχει. Δηλαδή να είναι τουλάχιστον όσο ο φούρνος που έχετε. Εμείς προσέξαμε το μέγεθος των ταψιών, αλλά μας διέφυγε η θερμοκρασία, η οποία δυστυχώς είναι μέχρι 250, ενώ η Πίτσος που είχαμε ήταν μέχρι 300 και δεν μας βολεύει καθόλου! Τώρα για το αν θα διαλέξετε απλά ηλεκτρικά μάτια, κεραμική ή επαγωγική είναι καθαρά δικό σας θέμα. Εμείς με τις επαγωγικές εστίες είμαστε κατενθουσιασμένοι! τι πηρατε τελικα???δεν μας πολυενδιαφερει ν ανεβαινει τοσο
SB_1957 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, di maria kun είπε τι πηρατε τελικα???δεν μας πολυενδιαφερει ν ανεβαινει τοσο Πήραμε whirpool, αλλά είναι χωριστά οι εστίες από τον φούρνο, εντοιχιζόμενα. Η υψηλή θερμοκρασία είναι απαραίτητη αν ψήνεται πίτσες και αν χρησιμοποιείται το γκριλ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα