badasszoro Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Όχι σιγά δεν έχει νόημα να κάνεις δοκιμή..θα παίζουν , απλά αν δεις το πρώτο είναι στικάκι hyperx savage που είναι από τα γρήγορα, το στικάκι του δεύτερου βίντεο είναι σαν το δεύτερο που έλεγα πάνω..
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Μήπως έχει card reader οπότε να βάλεις μια κάρτα μνήμης;
Gia Chrysa Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δεν γνωριζω, θα τους ρωτησω οταν κανουν το format.
Gia Chrysa Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Παντως οποτε παιζω, το λαπτοπ κανει φασαρια σαν πιστολακι μαλλιων. Με ολα τα παιχνιδια και pc δεν γινεται αυτο; Γιαυτο φοβαμαι μην καει το usb... Αλλα αυτό που μου προτείνατε φαινεται καλο https://www.skroutz.gr/s/3065131/Sandisk-Cruzer-Blade-64GB-USB-2-0-Black.html?from=sku_spec_variations
JDROGAS Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 33 λεπτά πριν, Gia Chrysa είπε Παντως οποτε παιζω, το λαπτοπ κανει φασαρια σαν πιστολακι μαλλιων. Με ολα τα παιχνιδια και pc δεν γινεται αυτο; Γιαυτο φοβαμαι μην καει το usb... To usb μην το φοβασαι........το λαπτοπ να φοβασαι! 😁
Gia Chrysa Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Θα το χω υποψη μου! Στην επιλογη του εξωτερικού μεσου παιζει ρολο να εχει μεγαλη χωρητικότητα φανταζομαι, γιατί το παιχνιδι εχει να κανει με save. Δηλαδη πρέπει να κανω save κάθε φορα για να συνεχισω την επομενη απο εκει που το σταματησα.
RTW4ever Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Στις 20/3/2021 στις 3:49 ΜΜ, Gia Chrysa είπε Θα το χω υποψη μου! Στην επιλογη του εξωτερικού μεσου παιζει ρολο να εχει μεγαλη χωρητικότητα φανταζομαι, γιατί το παιχνιδι εχει να κανει με save. Δηλαδη πρέπει να κανω save κάθε φορα για να συνεχισω την επομενη απο εκει που το σταματησα. Τελικά μετά από όλο αυτό το λιβάνισμα, πήρες κάτι;
peiraiask Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, RTW4ever είπε Τελικά μετά από όλο αυτό το λιβάνισμα, πήρες κάτι; τελικα συνηθως ο καθενας κανει αυτο που τον βολευει, δυσκολα θα επηρεαστει απο τους αλλους, πανω απο 10,20,30% ειτε για φλασακι 5 ευρω ή για οικοπεδο στο λαγονησι να λεμε κ κανα αστειο εννοειται.. κ ενα ροκ κομματι.
Gia Chrysa Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Αν δεν είχα οικονομική δυσχέρεια, πιστεψε με δεν θα το λιβανιζα. Θα επαιρνα απο την αρχη usb χωρις να ρωτησω κανεναν ούτε να ανοιξω θεμα στο forum. Κι αν δεν εκανε θα αγόραζα και εναν σκληρό δίσκο χωρις πολλα-πολλα. Αλλα επειδή έχω οικονομική δυσχέρεια, θέλω να κανω απο την αρχη τη σωστη επιλογη στην αγορά για να μην τρεχω μετα. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, και συγνωμη που σας ενοχλησα με τις ερωτησεις μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα