Gia Chrysa Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Ευχαριστώ! Ποσο χρόνο ζωης εχουν οι ssd; Φανταζομαι περισσοτερο απο τα usb.. Θα το χρησιμοποιω καθε μερα. Υπάρχει περίπτωση να καεί;
badasszoro Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 12 λεπτά πριν, Gia Chrysa είπε Ευχαριστώ! Ποσο χρόνο ζωης εχουν οι ssd; Φανταζομαι περισσοτερο απο τα usb.. Θα το χρησιμοποιω καθε μερα. Υπάρχει περίπτωση να καεί; Συνήθως έρχονται με 3 ή 5 χρόνια εγγύηση... αν χαλάσει και είναι εντός εγγύησης λογικά θα τον αλλάξουν.. Όσον αφορά τον adata από το eshop είναι 25€..με 30€ παίρνετε 240gb..οπότε μήπως να πάτε στον φθηνότερο 120-128 που θα βρείτε εκεί γύρω στο 20ρικο max? 1
Gia Chrysa Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δεν έχει φθηνοτερο στο eshop και δεν θα θελα να παραγγειλω απο αλλη περιοχη, γιατι με το eshop οτι συμβει πας στο μαγαζι να το λυσεις. Ψαχνω και για θηκες. Συγνωμη ρε παιδια, αλλα δεν τα ξερω αυτα, πρωτη φορα θα χρησιμοποιήσω εξωτερικο δισκο και επειδη δεν περισσευουν θελω να παρω κατι που δεν θα χαλασει συντομα...
badasszoro Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 12 λεπτά πριν, Gia Chrysa είπε Δεν έχει φθηνοτερο στο eshop και δεν θα θελα να παραγγειλω απο αλλη περιοχη, γιατι με το eshop οτι συμβει πας στο μαγαζι να το λυσεις. Ψαχνω και για θηκες. Συγνωμη ρε παιδια, αλλα δεν τα ξερω αυτα, πρωτη φορα θα χρησιμοποιήσω εξωτερικο δισκο και επειδη δεν περισσευουν θελω να παρω κατι που δεν θα χαλασει συντομα... https://www.e-shop.gr/raidsonic-icy-box-ib-273stu3-25-sata-enclosure-usb30-black-p-PER.800056 https://www.e-shop.gr/ssd-adata-ultimate-su650-120gb-25-sata-30-p-PER.331282 Σου έβαλα μια θήκη usb.3 κ τον ssd που είδες εσύ, είναι ετοιμοπαραδοτος και 3 χρόνια εγγύηση.. 1
Gia Chrysa Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Ωραία, θα παω αυριο ή μεθαυριο και θα τα παραγγείλω, ελπιζω να βγαλω άκρη... Σας ευχαριστώ ολους για την βοήθεια σας!! Να στε καλα! 😊 Αν αντιμετωπισω καποιο προβλημα (πολυ πιθανο:Ρ), θα σχολιασω. Ευχαριστώ! 1
Gia Chrysa Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Παιδια, ρωτησα αν θα μπορω να παιζω το παιχνιδι απο την ssd και μου ειπαν οτι μερικα παιχνιδια θελουν να είναι εγκατεστημένα στο C. Δηλαδη, τους φακέλους που εχει το παιχνιδι στα Αρχεια Εφαρμογων του C, αν τους μετακινησω στο ssd δεν θα παιζει το παιχνιδι;
Gia Chrysa Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Αν αφήσω τον φάκελο της εγκαταστασης του παχνιδιου στα Αρχεία Εφαρμογών του C και μετακινήσω τα αρχεία που έχει στα Έγγραφα στον δεύτερο δίσκο, θα μπορεί να τα διαβάσει το παιχνίδι ή πρέπει όλα του τα αρχεία να είναι στον C; Ρωτάω γιατί το παιχνίδι τρώει πολύ χώρο από τον περιορισμένο που έχει ο C και θέλω να το βάλω στον δεύτερο δίσκο αποθήκευσης.
Κάβουρας Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Στην εγκατάσταση του παιχνιδιού αν έχεις συνδεδεμένο τον εξωτερικό θα πρέπει να διαλέξεις εγκατάσταση στο γράμμα που είναι ο εξωτερικός. Μόνο αυτό. 2
stef157 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Απο τι καταλαβαίνω έχει πάρει κάποιο είδους chromebook ή netbook. Οπότε μάλλον κάποια στιγμή θα φτάσεις να ψάχνεις για laptop της προκοπής να πάρεις γιατί ο δίσκος θα γεμίσει και δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα. Δεν είναι για παιχνίδια αυτά τα μηχανήματα και ας είναι του 2008 παιχνίδι. Κανα MAME ίσως. 1
Gia Chrysa Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Το εχω καταλαβει οτι θα χρειαστω καινουριο παρολο που αυτο λειτουργει κανονικοτατα, δεν ειναι χαλασμενο, απλα δεν εχει χωρο. Θελω ομως να το τρεναρω κανα χρονο, γιατι τωρα δεν εχω μια και δεν ξερω και που να προσανατολιστω. Σιγουρα ομως καποιο με μεγάλο C (τουλάχιστον 250GB;). Οποτε θα αρκεστώ σε εξωτερικο δισκο ή κάρτα (μαλλον καρτα). Αρα, θα μπορω να το εγκαταστησω στο δευτερο αποθηκευτικό χωρο και θα παιζει απο εκει.
badasszoro Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, Gia Chrysa είπε Το εχω καταλαβει οτι θα χρειαστω καινουριο παρολο που αυτο λειτουργει κανονικοτατα, δεν ειναι χαλασμενο, απλα δεν εχει χωρο. Θελω ομως να το τρεναρω κανα χρονο, γιατι τωρα δεν εχω μια και δεν ξερω και που να προσανατολιστω. Σιγουρα ομως καποιο με μεγάλο C (τουλάχιστον 250GB;). Οποτε θα αρκεστώ σε εξωτερικο δισκο ή κάρτα (μαλλον καρτα). Αρα, θα μπορω να το εγκαταστησω στο δευτερο αποθηκευτικό χωρο και θα παιζει απο εκει. Από ότι καταλαβαίνω είναι περιορισμένο το μπάτζετ..άρα μήπως να γυρίσουμε στην λύση του φτηνού usb stick? Δεν ξέρω προβληματίζομαι, ίσως υπάρχουν κολλήματα και μεγάλα loading time, όπως είπαν και τα παιδιά στην αρχή..δεν θα κοιτούσα κάποιο "φτηνιαρικο" γιατί εκεί είναι το μόνο σίγουρο ότι θα υπάρχει θέμα..και είπες ότι θες να είναι από eshop..δεν έχω δοκιμάσει να τρέξω παιχνίδι από στικάκι, έχω δοκιμάσει από την λύση που σου είπα..δηλαδή εξωτερικό ssd..και δεν υπήρχε πρόβλημα.. καταλαβαίνω όμως ότι είναι πολύ περιορισμένο το μπάτζετ και προσπαθώ να δω τι είναι καλύτερο.. ποίο παιχνίδι είναι αυτό που παίζεις? 1
Τέρης Α. Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, badasszoro είπε έχω δοκιμάσει από την λύση που σου είπα..δηλαδή εξωτερικό ssd..και δεν υπήρχε πρόβλημα.. Εγώ έχω τρέξει από εξωτερικό USB 2.0 HDD το GTA V και έπαιζε κανονικά (σχεδόν 6 μήνες το είχα έτσι ). 1
badasszoro Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 16 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Εγώ έχω τρέξει από εξωτερικό USB 2.0 HDD το GTA V και έπαιζε κανονικά (σχεδόν 6 μήνες το είχα έτσι ). Λίγο που είδα eshop ο φθηνότερος εξωτερικός σκληρός έχει 42€ ένας 500gb βέβαια( και αν πάμε σε εξ.σκληρο, πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι αν το μετακινεί υπάρχει περίπτωση να χαλάσει,ειδικά αν παίζει συνέχεια κλπ) Το netbook η chromebook που έχει δεν έχει μέσα θύρα να μπει απλά ένας ssd κ να κάνει clone.. η λύση που είπα θα της βγει 35-40€ και από ότι κατάλαβα το μπάτζετ είναι πολύ περιορισμένο οπότε μάλλον όχι.. Άρα τι κάνουμε? Εγώ από στικάκια μόνο το extreme go από sandisk νομίζω θα είναι κομπλέ από ταχύτητες..αλλά είναι 64gb και κάνει 18€.. Τελευταία επιλογή το ultra dual στα 10€, αλλά με επιφύλαξη των επιδόσεων 1
Gia Chrysa Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Μπορω ομως να κανω εγκατασταση στο usb; μου φαίνεται περιεργο, το usb νομιζω είναι μονο για μετακινηση αρχειων.
Τέρης Α. Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Θέλετε να κάνω μία δοκιμή το GTA IV σε USB να δω πως παίζει; Spoiler Υπάρχουν βέβαια και βίντεο από δοκιμές: 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα