verylife78 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Για μεσα DS-2CE76H8T-ITMF 2.8 Για εξω DS-2CE56H0T-IT3F F28 Για καταγραφικο αυτο iDS-7208HQHI-M1/FA Αλλα δεν καταφερα να τα συνδεσω γιατι μαλλον δεν περνουν σωστα ρευμα, ισως να εχει προβλημα και η τροφοδοσια (η 12v) Περιμενω αυριο τον ηλεκτρολογο μου να το μετρησει να μου πει τι γινεται. ΥΓ. τελικα ειχε καψει και τροφοδοτικο οποτε εκει ειχαμε προβλημα. Ολα καλα θα βαλω και τις εξωτερικες και τελος !! Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2021 από verylife78
pavloa Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Στις 23/3/2021 στις 9:54 ΜΜ, verylife78 είπε Για μεσα DS-2CE76H8T-ITMF 2.8 Για εξω DS-2CE56H0T-IT3F F28 Για καταγραφικο αυτο iDS-7208HQHI-M1/FA Αλλα δεν καταφερα να τα συνδεσω γιατι μαλλον δεν περνουν σωστα ρευμα, ισως να εχει προβλημα και η τροφοδοσια (η 12v) Περιμενω αυριο τον ηλεκτρολογο μου να το μετρησει να μου πει τι γινεται. ΥΓ. τελικα ειχε καψει και τροφοδοτικο οποτε εκει ειχαμε προβλημα. Ολα καλα θα βαλω και τις εξωτερικες και τελος !! Οπότε μια χαρά, φαντάζομαι είδες διαφορά και εξω ακόμη και στο σκοτάδι. τροφοδοτικό έβαλες απλό ή αυτό που προτεινα που παίρνει και μπαταρία?
verylife78 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 απλο κανονικο και εβαλα και ups απλα δεν εχω φτιαξει ακομα την απομακρυσμενη προσβαση και δεν βλεπω απο το κινητο μου
gianni zym Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Γειά σας. Θέλω να βάλω όλο το σύστημα παρακολούθησης καταγραφικό, κάμερες κ.λ.π.. Ο χώρος είναι επαγγελματικός διαστάσεων 15m (βάθος)x 5m (πλάτος) x 5m ύψος περίπου. Σήμερα πήρα μια προσφορά και είδα τον σκληρό εξωτερικό 2Τ 90Ευρώ, τροφοδοτικό 12v- 10A 87 Ευρώ ΚΑΙ χωρίς Φ.Π.Α. , μπήκα ίντερνετ και ψάχτηκα αρκετά, βρήκα εσάς και θέλω τhν βοήθειά σας αν είναι δυνατόν. (είδα τα 4Τ WESTERN 80 ευρώ και κατάλαβα).τα 2Τ https://www.e-shop.gr/hdd-western-digital-wd22purz-2tb-purple-surveillance-sata3-p-PER.307039?gclid=EAIaIQobChMIzZu2ktGw-AIVi41oCR3ZOg81EAQYASABEgKPr_D_BwE Φανταστείτε τι γίνεται στο σύνολο της προσφοράς. Διάβασα σε άλλο νομίζω άρθρο σας την πρόταση του φίλου από ΒΕΡΟΙΑ για τροφοδοτικό και τρόμαξα. Αυτός πρότεινε 2 κάμερες στην είσοδο προς τα μέσα , μια στο μέσον της απέναντι πλευράς που θα "κοιτά" προς αυτές και μια πάνω από το ταμείο , βαλμένη στο τοίχο. (DAHUA 4K φακός 2.8 mm Οπτικό πεδίο 97 μοίρες(Η) 52 μοίρες (v). LED: Smart IR (εμβέλεια 60μ.) κέλυφος από αλουμίνιο IP67 Εσωματωμένο μικρόφωνο Day/Night-ICR, WDR-DWDR 4*93euro= 372 Ευρώ. Καταγραφικό DAHUA θα γράψω, ότι φαίνεται στην προσφορά, 8 Channel Penta-brid 4Κ cOMPACT 1U DVR Συμπίεση video: H.265+/H.265 dual stream Yποστηρίζει κάμερες HDCVI/AHD/TVI/CVBS/IP Υποστηρίζει έως 4 ip κάμερες, έως 8ΜP Max Incoming Bandwidth: 48Mbps Smart Search and Intelligent Video System 290 ευρώ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ. Υπάρχει και πατάρι-αποθήκη που εκεί χρειάζονται 2 κάμερες όχι τόσο μεγάλης ευκρίνειας όσο οι κάτω. Για τον εξωτερικό χώρο εισόδου το βλέπουμε και μετά. Είμαι στη διάθεσή σας περιμένοντας βοήθεια. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2022 από gianni zym
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα